Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

Petroff 

všechny recenze uživatele

Neil Patrick Harris exceluje na trochu jiný frontě než v HIMYM (nicméně, pořád je to dost hustej frajer) a k tomu mu zdárně sekunduje Nathan Fillion (aka kapitan Malcolm Reynolds z Firefly). Skvělý, fenomenální a úžasný soundtrack!! Zvedám kvůli němu hodnocení, protože když mě něco přes měsíc dokáže pořád dokola dostávat do pohody, tak to není jen tak... No, a Felicia Day je fakt krásná a má skvělej hlas, jako všichni protagonisti... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Skromné, nenápadně a všedně vykukující dílko, které uvnitř skrývá nefalšovaný talent, neodbyté texty a vlastně i nenápadnou promyšlenost. Je to patřičně nadsazený, hravý (zejména z herectví N. P. Harrise a N. Filliona je to vyloženě cítit) a úsměvný kousek, avšak o genialitě, či schopnosti zaujmout na více zhlédnutí se zase hovořit nedá, příjemné je to pouze jednou a efekt nadšení je stejně tak dočasný. V drobnůstkách a praštěné atmosféře zůstává Dr. Horrible's silný... 7/10 ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neil Patrick Harris je neokoukaná tvář filmových komedií, a ani on se tím nebrání a snaží se vymýšlet stále zajímavější nápady, mezi které Doctor Horrible´s Sing-Along Blog prostě patří. Rozdělený na tři části, příběh tak trošku muzikální, bláznivý, k možnosti vidění pouze na internetu. Experiment jako hrom, ale řekl bych, že se mu víceméně vydařil. Z How I Met Your Mother si ho pamatuji tak dobře asi jako když jsem poprvé koukal na Červeného trpaslíka a zamiloval si Kocoura, nebo když z Přátel mám nejvíce rád Joeye, prostě takový blázen, který ale táhne seriál HIMYM, a se kterým se táhne i kvalita tohoto dílka. Výborné hlášky, bláznivý příběh, ale dle mého až moc přehnané hudební vystoupení, kterých mohlo být klidně i méně, jinak je to výborná zábava dlouhá cca 40 minut, u které se dá zabavit a hlavně i příjemně pobavit. Jak řikám. Neil Patrick Harris je neokoukaný takže tohle nebude žádný stereotyp, který je možný zahlédnout všude kam oko dohlédne, to určitě ne. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Předem se omlouvám za své emoce. Sakra tohle je, ale pecka ! Neil Patrick Harris je fantastický, úchvatný, k sežrání, nejlepší ! Jeho hlas mě vždycky odrovná. Bombasticky natočený miniseriál s tímhle géniem. Dr. Horrible's Sing-Along Blog je úlet jak se patří. Chci víc ! Chci pokračování ! Chci slyšet Harrise zpívat a hrát ! Legendary ! ()

Revanx 

všechny recenze uživatele

Skvelé. Spievajúci Neil Patrick Harris je výborný, ale ani ostatní nezaháľali a dokopy vytvorili skutočne veľmi milú záležitosť, ktorá trvá dokopy iba nejakých 40 minút. Treba však povedať, že toto nie je zďaleka záležitosť pre každého. Ale ak nemáte nič proti low cost kulisám, spevu a neodradí vás ani úplne priamočiary dej, tak budete spokojní. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Spousta fanoušků Josse Whedona si mylně myslela, že rozmazaný objekt, který je vidět vlevo v okně, když v úvodní scéně Dr. Horrible mluví přímo do kamery, je model kosmické lodi Serenity, která měla připomenout Jossův seriál Firefly (2002), kde hrál také Nathan Fillion (kapitán Hammer). Ve skutečnosti to však byl pouze obrys hrnců a pánví pověšených v okně, který náhodou připomněl svým tvarem známou loď. (HappySmile)
  • Napísané Jossom Whedonom počas stávky scenáristov. (Mihail123)
  • Doupě zla Dr. Horribla není kulisa. Ve skutečnosti je to opravdový dům, který byl předělán tak, aby vypadal jako laboratoř šíleného vědce. Různé lahve a hadičky, které jsou k vidění v pozadí, jsou ve skutečnosti dávkovače alkoholu ve speciálním baru, který byl postaven pro seriál. Dokonce obrovská židle, na které Dr. Horrible sedí, je ve skutečnosti součastí obývacího pokoje majitele domu. (HappySmile)

Reklama

Reklama