Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď padne rúško noci na uličky supermarketu a všetci ľudia odídu domov, oddelenie s potravinami sa premení na stredisko, kde čistiaci prostriedok vyzerá ako Manhattan's 7. Avenue a škatuľa od pracieho prášku sa podobá Chryslerovej budove v New Yorku. Je to čas, kedy všetky výrobky v obchode ožívajú v jedno divoké mesto a vyzerá to tam ako v najlepšom klube v meste - v Copacabane! Lenže... všetko je dobré iba kým nepríde Brand X. Nastáva Foodfight! nasledovaný dobrodružstvami najpopulárnejších postáv na svete a originálnymi super(market) hrdinami ako Dex Degtective, Daredevil Dan a ďalšími. A všetci sú v spore so zlým Brand X-om, ktorý vládne celému obchodu. (Tony DiNozzo)

(více)

Recenze (11)

Jeoffrey odpad!

všechny recenze uživatele

Zastávám názor, že k získání opravdu komplexního přehledu o čemkoli, je dobré nejen znát to nejlepší, ale i to nejhorší co daná věc nabízí. Přeci jen je fajn objevit opravdové dno, protože pak si třeba u anime dokážete často říct, že to, co jste právě viděli, je sice strašné, ale pořád je to lepší než třeba Pupa, nebo Vampire Holmes. Stejně tak jako u 3D animované produkce pořád existuje třeba Trolland (a teď i Foodfight!). Takže když dnes jeden z mých oblíbených uživatelů ohodnotil tohle dílo a já se tu dočetl, že prý jde o nejhorší 3D animák s ohledem na rok výroby a rozpočet, tak jsem se řádně připravil a pustil se do toho. A je to vážně špatné - hloupý, odporný a trapný kousek, u kterého nechápu, kam se nacpalo těch 65 milionů dolarů. Do animace, režie ani scénáře to určitě nebylo a asi jediný, kdo se aspoň trochu o něco snažil, byl pán, co měl na starosti hudbu, jenže ani ta to, vzhledem k tomu, co se děje na obrazovce, nedokáže zachránit.  Představte si stupidní béčkovou detektivku zabalenou do té nejamatérštější animace, jakou jste kdy viděli. Pohyb většiny postav a některých objektů (třeba letadlo) je tak otřesný, že je to neskutečně nepřirozené, postavy působí jak umělé figurky a autoři ani nedokázali úplný základ, jako třeba zpracovat oči charakterů, aby působili aspoň nějak živě. K tomu strašná kvalita textur (tráva, chodníky), které vypadají jak z nějakých retro her začátku devadesátých let. Dialogy jsou taky kapitola sama pro sebe a svojí tupostí rozhodně nepomáhají tomu, abych lépe pobral, co se tu vlastně děje. I ten humor je neskutečně trapný a smát se tomu, jak špatné to celé je, jsem taky vydržel asi jen prvních pár minut, pak už jsem jen zíral s hubou otevřenou a nechápavým pocitem, na co že se to tu vlastně sakra dívám… 0/10 ()

Izmo123 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli jste si mysleli že nejhorší animovaný film je Emoji ve filmu, tak to jste neviděli tenhle film, i když se režisér bude snažit dát u postav nějakou hloubku tak to se stejně nepovede když máte takovou animaci, což taky platí u příběhu kde se dokonce snaží o humor, jenomže ten je tady sám o sobě laciný, u tohohle filmu jsem se musel opravdu překonat abych tenhle film viděl od začátku až do konce, dokonalý film pro děti které chtějí mít noční můry, jinak hodnotím: Animace 0/10 Postavy 0/10 Příběh 0/10 Celkově hodnotím odpad! 0/10 ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Odpudivě ohyzdný animák, který může člověka lehce fascinovat snad jedině tápáním nad tím, pro koho se svými odkazy na klasické filmy, sexuálními narážkami a veskrze dětinským humorem a infantilními postavami byl vlastně určen. A pokud záměrem bylo, že to má být dílo pro všechny věkové kategorie, je to i výborným příkladem toho, jak v tomto ohledu mohou tvůrci naprosto selhat po všech směrech. [FOD 2022] ()

lordofrvhp odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud máte smůlu jako já,že jste viděli film Foodfight,upřímně lituji vašeho času.Je s podivem,že něco s tak otřesnou animací se někdo odváží nasadit v roce 2012 do kin v USA.Animace je odporná ( postavy se často kroutí jako žížaly ), ten princip fungování toho města v regálech obchodu chápe snad jen scénárista filmu a na dvojsmyslné vtipy toho hnědého skřeta mě nedostanete.Slovy Douga Walkera z Nostalgia Critic:,,Toto že stálo 65 milionů dolarů? Vypadá to,jako by to stálo jen 65 dolarů!'' ()

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

[FOD 2022] Otrlecký tým už totálně zmagořel a ztratil veškerou soudnost a zábrany, když nám pustil TOHLE!!! v rámci otrlecké projekce naslepo. Představte si tu nejhorší animaci co jste kdy viděli a po shlédnutí TOHOTO vám bude připadat jako vrchol animátorského umění. A to samé si představte s příběhem. Nic tak otřesně tupýho a špatnýho jen tak neuvidíte. Děj nedává smysl a filmařsky selhalo vše co mohlo a ještě něco navíc. Ono už jen to, že film měl jít do distribuce v roce 2003 a je z roku 2012 něco napovídá. Ale co si budem, i na rok 2003 by to bylo otřesný. Takže nejvtipnější na tom je, že to stálo 50 milionů dolarů, že postavám propůjčily hlas velký hvězdy a že byl omezeně distribuován do britských kin, kde vydělal závratných 15 tisíc liber. V tom méně nepříčetném zbytku světa šel rovnou na VOD a DVD. A vtipný je i to, že tvůrci očekávali, že dostanou 100 mega za product placement, ale dostali velký prd, když si ve firmách přečetli scénář :D. Do obchodů se dokonce dostal merch a to prostě chcete mít doma na čestném místě v poličce s trofejemi. Nic horšího jsme neviděl, ale nezřízeně sem se u toho chlámal :D ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Původně si měl snímek odbýt premiéru v prosinci roku 2003, poté měl být uveden na podzim roku 2005 a následně bylo datum premiéry posunuto na jaro roku 2009. Na plátna se však skutečně dostal až o další 3 roky později. (maluti)
  • V prosinci roku 2002, kdy se již na filmu pracovalo, byly odcizeny pevné disky s prvními animacemi. Díky tomu museli tvůrci začít znovu. (slatkac)

Reklama

Reklama