Reklama

Reklama

Prokletí Midasovy skříňky

  • Velká Británie The Adventurer: The Curse of the Midas Box (více)
Trailer

Rodiče a bratr sedmnáctiletého Mariaha Mundiho (Aneurin Barnard) byli uneseni neznámým zlosynem a jemu nezbývá jiná možnost, než se spojit s tajemným Willem Charitem (Michael Sheen). Oba se spolu vydávají po stopách ztracené Mariahovy rodiny a ty je zavedou až do tajemného honosného hotelu Princ Regent. Nejenže se tento hotel nachází na malém odlehlém ostrovu, je navíc velmi podivný a plný záhad. Mariah s Willovou pomocí musí rozluštit tajemství ostrova, nejen proto, aby zjistil pravdu o zmizení své rodiny, ale také musí zabránit tomu, aby zlověstná mystická Midasova skříňka nepadla do nesprávných rukou. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Mariahu! Mariahu! Mariahu! Mariahu! Mariahu! Mariahu! Felixi! Felixi! Felixi! Felixi! Felixi! Felixi! Felixi! Pěkně natočená, ale bohužel maximálně tuctová young-adult záležitost, která vybočuje jedině tím, kolikrát po sobě v ní jednotlivé postavy navzájem opakují svoje jména. Jinak jsou tu všechna myslitelná klišé – od kryptického veršovaného manuálu jak použít mystický artefakt, po postavu, co si nalepí falešný vous a nikdo ji nepozná. A maguffin k tomu. Bohužel se to na rozdíl třeba od Flynna Carsena bere smrtelně vážně, takže si umíte představit, jak brutálně pitomě to celé vyznívá. Nad tím, jak tvůrci dokázali zlanařit herce formátu Michaela Sheena, Leny Headey a Sama Neilla zůstává rozum stát. Naprosto zbytečný film. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Boha jeho kdo dal hlavni postave tak kurevsky jmeno? Ze je mi na bliti z toho to jen vyslovit? Uuprimne seru na jestli tu nekdo prekrucuje legendy a vymysli nesmyslny blaboly... ale tolik klise v jednom filmu jsem uz dloho nevidel. Navic postavene na tak chatrne dejove kostre ze by i sam velky Bolek zasnul... do toho vseho jeste soundtrack ktery az nezkutecne misty prehrava.., kdy z variace na Dobrodružství Hakkyberiho Finna dela temer epickou zalezitost.. presto ze se na platne praktivky nic nedeje. Proste ztrata casu... zaverecne vyvrcholeni uz je spise jen ke vsteku, no a co ten otevreny konec? To jako vazne? Zkutecne koouzelny zážitek. Primo nezkutecnej. Předpokládám ze ta pivovina mela nejspis i svou knizni predlohu ktere se autor musel proste drzet. Jinak si nejak nedokážu predstavit jak mohl někdo az tak vymrdat z takovim potencionálem. Jako by tu bylo snad kurva tezky vymyslet lepsi a poutavejsi dej. Ani se uz nedivim proc to u nas ani neslo do kina. A seru na tojak jsem byl natesenej, tak jsem ted nasranej... davam proste odpad! Smitec ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tento film je názornou ukázkou toho, že natočit dobrou adventuru je fakt kumšt. Občas na to zapomenu a tak si to musím připomenout právě takovýmito kousky. Do hlavních rolí jsou obsazeny nesympatické děti, celý příběh je naprostý nesmysl, těžko si vytvořit jakýkoli vztah k postavám, jelikož si člověka nijak nezískají a tak dále...Jediný Michael Sheen do toho dal víc, než za co byl placený, jinak to všici pěkně odbyli. 45% ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Pochvalu nejen za účast a odvedený výkon zasluhuje především a hlavně Sacha / Mella Carron .. a potom tato úžasná hláška : .. "Pro lidstvo nebezpečná věc. Mohl by doslova tisknout peníze. Takže zlato, základ našich bank, by se stalo bezcennou věcí. A svět by upadnul do chaosu." ... to mě dosti pobavilo - Sacha, jak už vám asi došlo trošku okouzlila, jinak ale nic moc ... ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Další nezáživná britská nuda. Jednu hvězdu snad dávám jen za myšlenku. Jinak ať se podívám na jakýkoliv prvek v tomhle filmu, tak je odbytý a nedotažený do konce. Navíc když vezmu v potaz všechny postavy, tak ani jedna nebyla ničím zajímavá spíše iritující - s výjimkou Charityho. Jinak co se týče tohohle žánru, tak bych mohl najít spoustu jiných filmů, který byly mnohem zajímavější. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Anglii ve městech Bristol a Bath nebo v přístavu Charlestown. (Terva)

Reklama

Reklama