Reklama

Reklama

Beth Harperová (Kristen Bellová) je mladá, úspěšná, newyorská realitní agentka. V lásce má ovšem smůlu. A tak se vydá do Říma, kde ve fontáně zamilovaných ukradne několik mincí... a nápadníci jsou najednou doslova na každém rohu. Ambiciózní mladá Newyorčanka (Kristen Bellová), zklamaná láskou, vyráží na výlet do Říma, kde se chystá navštívit svou čerstvě provdanou sestru. Při procházce starobylou metropolí ukradne z fontánky zamilovaných několik mincí. A najednou se začnou hrnout nejrůznější nápadníci. Magnát v oblasti uzenin (Danny Devito), pouliční kouzelník (Jon Heder), pohledný malíř (Will Arnett) a model zamilovaný sám do sebe (Dax Shepard). Setkává se také s tajemným novinářem (Josh Duhamel). Ovšem je jeho láska pravá? Nebo je to jen kouzlo magické fontánky? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

Skleni 

všechny recenze uživatele

Milé, predvídateľné, miestami nelogické až poburujúce tuposťou, no hlavne zábavné. Nie možno stále ale je. U mňa hodnotenie hodne skresal výskyt plazov v tomto filme. Kristen Bell tam proste nemala čo robiť. Ale vynahradil to napoleon dynamite a danny:).. proste to bolo coooooool!!:) 59% ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Není to romantická komedie, kterou bych doporučila. Jde o místy hlučný, místy hluchý film s mě nepříliš sympatickou Kristen Bellovou a "manželem Fergie" Joshem Duhamelem, kteří se možná snaží, ale stejně jim to na tom plátně neklape. Mám ráda romantické komedie, i ty hloupé, které ale člověku tak nějak přirostou k srdci, takže přimhouří oko nad příležitostnou trapností nebo dlouhou stopáží. Rande v Římě ale mezi tyhle filmy nepatří. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený začátek mě nachystal na slibnou komedii i romantiku. Ta scéna s vázou mě šíleně rozesmála(!!!)Jenže po odjezdu z Říma to šlo rapidně z kopce. Kristen Bell mi tentokrát přišla docela nudná. Scénář je celkově padlý na hlavu. Výběr zamilovaných bláznů není špatný, ale jejich role jsou dost omezené. Nejvtipnější bylo určitě pidi auto ve výtahu. Celkově mi to připomíná průměrné komedie Amandy Bynes..škoda. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Paradoxně nejvíc švandy bylo, když byla na scéně snaživší se čtyřka zamilovaných. Ikdyž žádná sláva, ale z toho mála, co se vtipů týká, mě pobavili nejvíce. Od Kristen a Joshe se ale očekává ta pravá romantická zápletka, a ikdyž je její pointa jasnější, než blesk z čistého nebe, tak zafungovala. Ale jinak Joshe raději v nějakém tom akčňáku s autohračkama. 40% ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy dávám jen proto, že jsem obvykle k romantickým komediím shovívavý. Zde ale byly především mužské herecké výkony dost stupidní, což neměl šanci vytáhnout ani matador Danny DeVito. Potěšila mě přítomnost Dona Johnsona. Bohužel jeho stopáž byla velice krátká a protože se režisér příjmením jmenuje také Johnson, mám podezření, že si zde Don zahrál jen pro reklamu svému příbuznému. K filmu: Parta chlapů se jedním kouzlem zamiluje do dívky, kterou potom celý film pronásledují. Když ta přijde na to, že je v tom kouzlo, podezřívá i svou novou lásku z toho, že ji nemiluje upřímně, ale pouze pod vlivem kouzla. Takže se to všechno motá kolem těchto věcí. A protože Kristen Bell taky není nějaká bůhvíjaká herečka, rozhodl jsem se nakonec dát jen jednu hvězdu. Protože ten film byl fakt dost trapný a stupidní. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Při natáčení scén ve fontáně měla Kristen Bell pod šatami nohu obalenou pytlem na odpadky, protože měla na noze spáleninu 2. stupně, na kterou se nesměla dostat voda. Úraz se jí stal při jízdě na motorce s Daxem Shepardem. (ter.s)
  • Když Beth (Kristen Bell) stojí ve fontáně lásky a povídá si se sochou, drží v ruce lahev šampaňského, když se ale otočí k soše zády, najednou je lahev položená na okraji fontány. (Mia...)
  • Keď stojí Beth (Kristen Bell) na začiatku filmu vo fontáne lásky a pozerá sa na mince, väčšina z nich je v americkej mene, hoci sa nachádza v Ríme. (misterz)

Reklama

Reklama