Reklama

Reklama

Beth Harperová (Kristen Bellová) je mladá, úspěšná, newyorská realitní agentka. V lásce má ovšem smůlu. A tak se vydá do Říma, kde ve fontáně zamilovaných ukradne několik mincí... a nápadníci jsou najednou doslova na každém rohu. Ambiciózní mladá Newyorčanka (Kristen Bellová), zklamaná láskou, vyráží na výlet do Říma, kde se chystá navštívit svou čerstvě provdanou sestru. Při procházce starobylou metropolí ukradne z fontánky zamilovaných několik mincí. A najednou se začnou hrnout nejrůznější nápadníci. Magnát v oblasti uzenin (Danny Devito), pouliční kouzelník (Jon Heder), pohledný malíř (Will Arnett) a model zamilovaný sám do sebe (Dax Shepard). Setkává se také s tajemným novinářem (Josh Duhamel). Ovšem je jeho láska pravá? Nebo je to jen kouzlo magické fontánky? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $32,680,633Tržby Celosvetovo $43,042,835Tržby za predaj DVD v USA $8,458,859 //počet predaných kusov 465,363 ║ Ústredná dvojica Kristen Bell a Josh Duhamel dobre vybraná a na pohľad sympatická, čo to zachránia len škoda že nemajú čo hrať lebo režisér Mark Steven Johnson je prvotriedny neschopák pri práci s hercami, rovnako tak samotný scénar je vývarovosť sama, pre ktorú sa dej stáva vrcholovou pasivitou už po 20minútach a gagy so zaľúbencami vyznejú dosť podpásovo strelené mimo, absolútna samoúčelná záležitosť. /35%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Romantické komedie považuji za vhodnou volbu před heterosexuálním sexem, avšak musí obsahovat sympatický páreček, hodně fórků, špetku romantiky a vše musí být opatrně promícháno. Rande v Římě se vytasilo se slušnou zápletkou, kterou však srazila nekomediální prkennost Kristen Bell, což naštěstí vykompenzoval spolek zamilovaných idiotů a spousta nepostradatelných životních mouder, z nichž za nejpotřebnější do života považuji toto: "Není emoce, kterou nelze vyjádřit klobásou!". ()

Reklama

wohna 

všechny recenze uživatele

Přítelkyně má ráda Joshe Duhamela, já zase Kristen Bell. Takže romantický film na večer jsem měl zařízen. Poslední dobou jsem ale romantickými komediemi z Ameriky poměrně zklamán, nepřináší mi nic nového, vše je to podobné. Občas to beru jako ztrátu času. Ty filmy jsou až moc romantický, vtip z nich vypršel. Průměr. Nic víc, nic míň ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

5.9.2010 ~ Mladičká kurátorka galerie moderního umění štěstím v lásce nijak zvlášť neoplývá a drobná faux-pas se jí lepí na paty. Osudem jí budiž svatba její mladší sestry v Římě. Tady si, díky své drobné nerozvážnosti, zajistí "zábavu" na mnoho dalších dní. ~ Jste-li na dovolené a venku je vážně über hnusně, děkujte sami sobě za to, že jste si před odjezdem pro jistotu nahráli do telefonu (to je ta jediná multimediální elektronika, kterou s sebou tahám) pár filmů právě pro chvíle zevlování či dlouhých přesunů. Mě se takhle do těch pár filmů vešlo i tohle dílo, všude popisované jako hodně průměrná hloupost. Tak co, okusil jsem, má-li internetové okolí pravdu. ~ Všechno se tu točí okolo Kristen Bell (která mi na plakátu vadí svým diblíkováním). Je nejmladší kurátorkou velké obrazárny moderního umění a dostává prvně na starost opravdu velkou akci, výstavu vzácných obrazů. Ve stejnou chvíli se jí ale vdává její mladší sestřička, v Římě. Kristen tak řídí přípravy výstavy cestou, což není tak úplně jednoduché. To hlavní ale je, že se na svatbě setká s mladým pohledným Joshem Duhamelem, stihne se do něj za tu chvíli zakoukat a díky nedorozumění o něj záhy ztratit zájem. V citovém rozpoložení sebere z místní kašny, kam turisté házejí drobásky a žádají o lásku, právě několik drobných s tím, že je tímto od lásky a následných zklamání odradí. Ač v pověru nevěří, účinek to má, pro ní poněkud opačný. Všichni původní vlastníci mincí se do ní okamžitě bláznivě zamilují a pronásledují ji až zpět do USA, a to včetně Joshe. ~ Následuje série rádoby komických setkání, vyznání a úprků, znovusetkání s Joshem a rozvinutí vztahu a zjišťování, že čáry opravdu fungují a komu všemu patří ony předměty z kašny. ~ Taková normální romantická komedie s trochu jinou zápletkou. Vtipy a gagy lehce přitažené za vlasy, ale zase tak úděsné to nebylo i když lepší "romedie" se rozhodně najdou. Mě osobně ale nijak neoslovila právě Kristen Bell. Nějak mi sem nesedla a nepřesvědčila mě o svém hledání, trápeních a blablabla. ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Romantika? Tak o té se tady jenom mluví. Humor? Záleží na tom, čemu se rádi zasmějete. Pokud jsou to scény, kdy pořád někdo někam padá nebo do něčeho naráží, pokud Vás rozesměje kněz, který tancuje breakdance, tak potom se u Rande v Římě smíchy potrháte. Mě to teda přišlo značně ubohý. Problém je už v ústředním páru. Zatímco Josh Duhamel je aspoň relativně sympaťák, tak Kristen Bell jakýkoliv šarm nebo charisma schází. Její postava je jen totální naivní blbka. Navíc se k sobě tihle dva absolutně nehodí. Je jen smutné, že se tomuhle blábolu propůjčil Danny DeVito. Tohle je ztráta času, víc romantiky si užijete u záznamu z jednání Poslanecké sněmovny a určitě se aspoň zasmějete. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme je v galérii ako hlavné vystavované dielo fotografia od Petruccelliho s názvom "Hit". Fotografia bola pomenovaná podľa hlavného producenta filmu - Kirka M. Petruccelliho. (misterz)
  • Keď stojí Beth (Kristen Bell) na začiatku filmu vo fontáne lásky a pozerá sa na mince, väčšina z nich je v americkej mene, hoci sa nachádza v Ríme. (misterz)
  • Při natáčení scén ve fontáně měla Kristen Bell pod šatami nohu obalenou pytlem na odpadky, protože měla na noze spáleninu 2. stupně, na kterou se nesměla dostat voda. Úraz se jí stal při jízdě na motorce s Daxem Shepardem. (ter.s)

Reklama

Reklama