Reklama

Reklama

Beth Harperová (Kristen Bellová) je mladá, úspěšná, newyorská realitní agentka. V lásce má ovšem smůlu. A tak se vydá do Říma, kde ve fontáně zamilovaných ukradne několik mincí... a nápadníci jsou najednou doslova na každém rohu. Ambiciózní mladá Newyorčanka (Kristen Bellová), zklamaná láskou, vyráží na výlet do Říma, kde se chystá navštívit svou čerstvě provdanou sestru. Při procházce starobylou metropolí ukradne z fontánky zamilovaných několik mincí. A najednou se začnou hrnout nejrůznější nápadníci. Magnát v oblasti uzenin (Danny Devito), pouliční kouzelník (Jon Heder), pohledný malíř (Will Arnett) a model zamilovaný sám do sebe (Dax Shepard). Setkává se také s tajemným novinářem (Josh Duhamel). Ovšem je jeho láska pravá? Nebo je to jen kouzlo magické fontánky? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Úplne obyčajný námet, bez výraznejších miest. Mark Steven Johnson je fušer. Jeho schopnosť natočiť film tak obyčajne je do neba volajúca. Absolútne sa nevyhráva s tým, s čím by sa vyhrať mohol. A scenáristi nie sú o nič lepší. To čo spravili z poslednými 10 minútami, je neskutočné. Tak naťahovať už aj tak naťahovaný koniec je naozaj na nevydržanie. Aj tá čarovná zápletka, ktorá mohla filmu prisľúbiť viacej vtipov, vyšumela do prázdna. Naozaj neviem čím to je. Jednoducho okolo hlavnej dvojice tvorcovia rozmiestnili ľudí - ktorý sú tak strašne prázdny a bez väčšieho presahu až to zamrzí. Dokonca sú využívaný len k druhotriednym vtipom. Na druhú stranu a to si vyslúžilo tých 40% - je ústredná dvojka. Svedčí im to a aj keď je to neuveriteľné zachraňujú čo sa dá. Nie je tam toho veľa, ale vďaka nim som trpel podstatne menej ako pri Ghost Riderovi. Ale to je asi všetko. Menej utrpenia ale žiadna zábava - až teda na vázu. To ma fakt pobavilo. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Marek Steven Johnson /Sezona zabijeni, Ghost Rider/ je len podpriemerny rutiner, co sa ukazuje aj v tomto filme. nema to tempo, strhujucejsieho okamihu niet, dvojka Duhamel - Krysten Bell je sympaticka, ale obcas az prehrava, humor je az samoucelny. skoda je to len dalsia nudna americka sucharina : 30 % ()

Reklama

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Byla to taková tuctovka. Mladá a úspěsná Beth Harperová( Kristin Bellová) zklamaná láskou odjede do Říma sestře na svatbu. Setkává se tam s pohledným novináčem (Josh Duhamel). Jak prosté. Ještě že procházkou Říma narazí na fontánu lásky a ukradne pár mincí. Beth je najednou jakoby prokletá a začnou se jí hrnout různí napadníci a to celou situaci dramatizuje. Beth si ale ke svému novináři cestu najde. Neříkám,že mě náký scény nepřišly vtipný a že bych se nezasmál. Těch romantických komedí je strašný kvantum a já pak neumím odcenit, když je to všechno na jedno brdo. Celkově 50% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený začátek mě nachystal na slibnou komedii i romantiku. Ta scéna s vázou mě šíleně rozesmála(!!!)Jenže po odjezdu z Říma to šlo rapidně z kopce. Kristen Bell mi tentokrát přišla docela nudná. Scénář je celkově padlý na hlavu. Výběr zamilovaných bláznů není špatný, ale jejich role jsou dost omezené. Nejvtipnější bylo určitě pidi auto ve výtahu. Celkově mi to připomíná průměrné komedie Amandy Bynes..škoda. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Vtipnosť tohoto snímku ( a to najmä v momentoch kedy by som to nečakal...), pláta diery nie až tak dokonalého príbehu stojaceho na vratkých nohách....inými slovami dejová línia bola sklamaním a utrpením zároveň, ale vtip ktorý do snímku autor vložil pôsobil neskonale príjemne ( a to i napriek tomu, že mnohokrát bol postavený na jednoduchej báze...). **/*** ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme je v galérii ako hlavné vystavované dielo fotografia od Petruccelliho s názvom "Hit". Fotografia bola pomenovaná podľa hlavného producenta filmu - Kirka M. Petruccelliho. (misterz)
  • Keď stojí Beth (Kristen Bell) na začiatku filmu vo fontáne lásky a pozerá sa na mince, väčšina z nich je v americkej mene, hoci sa nachádza v Ríme. (misterz)
  • Při natáčení scén ve fontáně měla Kristen Bell pod šatami nohu obalenou pytlem na odpadky, protože měla na noze spáleninu 2. stupně, na kterou se nesměla dostat voda. Úraz se jí stal při jízdě na motorce s Daxem Shepardem. (ter.s)

Reklama

Reklama