Reklama

Reklama

Film podle skutečné události. Bettyn svět se zhroutí, když je její milovaný bratr Kenny zatčen a odsouzen za vraždu na doživotí. Betty je přesvědčena o jeho nevinně a pomocí nejmodernějších kriminálních technologií se snaží prokázat bratrovu nevinnu. Neobyčejné pouto mezi sourozenci je inspirativní pro náš uspěchaný život. Úžasný výkon Hillary Swank jako Betty. Ne pro nic je dvojnásobná držitelka Oscara... (Film+)

(více)

Diskuze

DANTE[RK]

DANTE[RK] (hodnocení, recenze)

...a teraz si prestavte,ze tak dlhy cas stravite nepravom vo väzani, tretinu az stvrtinu zivota.
obaja museli byt neskutocne silne osobnosti. vyborny film.

Lkn

Lkn (hodnocení, recenze)

Sam Rockwell bych si zasloužil oscara! Životopisné filmy mám moc rád a když si představím že se tohle opravdu stalo tak nemám vůbec slov. Lidí jako je Betty je málo!

Ivi06

Ivi06 (hodnocení, recenze)

Výborný film, dojemný....hezká hudba a hlavně perfektní herecké výkony Hilary a Sama!!!! Dávám 5hvězdiček, protože mě film zasáhl. Komentovat dál nebudu, abych něco nevyzradila...stojí to za shlédnutí! Doporučuji! Cítím ocenění- Golden Globes určitě, uvidíme jak ocení Oscaři :-)

maec

maec (hodnocení, recenze)

Strasne nemam rad ked k nejakemu traileru pripnu hudbu, ktora tam vobec nema co robit.. Takto lakat ludi na film.. Keby tam bola uplne ina hudba resp. hudba ktora je z filmu, trailer je o 30% menej uspesny. Prva skladba je od Jamesa Newtona Howarda k filmu Blood Diamond a druha ako ste uz spominali - Steve Jablonsky - The Island.

ripster

ripster (hodnocení, recenze)

No tak tento film sa na 1 000 000 % pozriem vyzerá to na fakt dobrý film, teším sa na neho.

Brhlis

Brhlis (hodnocení, recenze)

jo, to poslední je Jablonsky, ale ten song předtím mě zajíma... :)

Brhlis

Brhlis (hodnocení, recenze)

Zdarec, taky se na tento film hodně těším, trailer je velmi povedený, zajímalo by mě, jestli někdo nevíte, co je to za song, který začíná někdy kolem 1:07...?

Pattrick

Pattrick (hodnocení, recenze)

Doufám, že to bude trošku víc zamotanější, trailer totiž docela dost prozrazuje :-), ale Hilary =)

widla

widla (hodnocení, recenze)

Tak tenhle film si přímo říká o (minimálně) nominaci na Oscara :-P. Ale vypadá zajímavě :-)

Carth

Carth (hodnocení, recenze)

no, ta skladba patří fakt původně k Ostrovu, ale tohle je po Avatarovi a Královně Alžbětě třetí trailer, o kterym vim, že je v něm použitá =)

Hydr0gen

Hydr0gen (hodnocení, recenze)

Normálně jsem měl na krajíčku:). P.S.: Taky si říkám Avatar...?:) Ale je fakt, že to je pouze z traileru k Avatarovi, ne k filmu, pokud si pamatuju.

fruitbueno

fruitbueno (hodnocení, recenze)

Trailer říká na můj vkus až příliš ... Nicméně se na Hillary těším jak malá!

Fitin

Fitin (hodnocení, recenze)

augustine: Ta skladba je od Steva Jablonskyho a objevila se poprvé v Ostrovu. ;) Řekl bych, že je celkem buřt, jaká hudba je v traileru. :)

Reklama

Reklama