Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Recenze (242)

Santiago. 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že bych ty 3h dal v kuse, ale ten film má fakt něco do sebe. Člověk se v některých pasážích i dobře baví, je to nápaditý a indicky kýčovitý. Ty scény s tancem, to je fakt ryzí zlo, ale stojí v tomto případě za to je přetrpět. Je fakt, že to chce odhodlání se do toho vůbec pustit a člověk musí být připraven, že to znechuceně po pár minutách vypne, ale když nic neočekává a vydrží, film ho po chvíli doslova pohltí. ()

carnacv 

všechny recenze uživatele

V dnešní době těžko zakopnout o kvalitní komedii. Ačkoli u tohoto filmu ze židle smíchem padat nebudete, určitě se zasmějete a film si užijete. Tempo je sice jak ok Akiry, ale originálnost a zajímavost váš určitě pohltí. Doporučiji vyzkoušet na vlastní kůži. ()

mire.k 

všechny recenze uživatele

Dobrá vtipná komedie s přesahem. Za náznaky análního humoru a trochu přepálený porod jednu hvězdičku srážím. ()

Slaaavo 

všechny recenze uživatele

Absolútne jedinečný film. Povedal by som, že ďalší vydarený kúsok z dielne Bollywoodu. Jediná záporná vec, ktorú som našiel je ten trochu ťažkopádny začiatok. Ale potom to sú už dávky smiechu kombinované so životnými pravdami. Veľmi silno odporúčam. ()

Alvin 

všechny recenze uživatele

Opravdu solidní bollywoodská kláda. Jenom jsem litoval, že nesedím v kině plném indů, kteří by hlasitě povzbuzovali hrdiny na plátně, plakali s nimi v dojemných scénách a křepčili v tanečních číslech. Tři hodiny utekly a až na ten těžkotonážní happyend to bylo docela stravitelné. ()

eelliisskkaa 

všechny recenze uživatele

Byla jsem mile překvapena tímto filmem. Z počátku jsem si myslela, že to bude zase nějaký bezduchý film a když jsem viděla , že má skoro 3h, tak se mi jenom protočily panenky. Mohu však říci, že jsem se ani chvilku nenudila. Neustále jsem se něčemu smála např. scéně svatba sestry, či výroku "All is well" . Někdy také byli pochmurné scény, ale nebylo jich naštěstí mnoho. S chutí se někdy na "idioty" kouknu znovu. DOPORUČUJI! ()

xcomex 

všechny recenze uživatele

...3 hodiny filmového skvostu?..zapomeňte na Tolkiena, film se dělá jinak!..divácký prožitek a kvalitní řemeslná práce ...3Idiots (2009). ()

neni_o_com 

všechny recenze uživatele

Dva roky som sa tymto "idiotom" snazil vyhybat a vzdy, ked som mal chut na film, siahol som, mozno uz z urcitej zotrvacnosti a vstiepenej konzervativnosti, radsej po zapadnej produkcii. Ktovie kolko rokov budem teraz lutovat moju predpojatost. Bolywood vo mne vzdy asocioval mnozstvo nelakaveho spevu a tancov, v ktorych som zatial nenasiel pozitok. Ako sa dalo ocakavat, spev a tance najdete aj v tomto kusku, ale je ich len hrstka a vsetky su prekvapivo lahko stravitelne. Je to vsak predsa len ina kultura, a prave z respektu k nej mam pocit, ze mi osobne neprinalezi film posudzovat na takychto kulturno-kinematografickych nuansach. Odhliadnutim od nich "3 idioti" boli jednym z emocionalne najposobivejsich filmovych zazitkov a silno mnou pohol. Myslienky, ktore su nam divakom servirovane z platna by mali rezonovat nielen v indickej ale aj celej zapadnej spolocnosti. Tema, prostredie, spracovanie, herci, idea.. "Vsetko je v poriadku" Kazda z mojich piatich * odporuca si film pozriet. Nedajte sa odradit stopazou, ubehne to ani nebudete vediet ako. ()

keepsmile 

všechny recenze uživatele

Babovřesky po indicku. Nejjednodušší humor, podpořený zvukovými efekty - to snad fungovalo u němých černobílých grotesek... tohle je ale moc přetažené. 2 hvězdičky za dva zdařené bollywood tanečky. Jinak nuda, čekal jsem něco jako "život je jen jeden" ale byla to blbost. S poloviční stopáží klidně 3hvězdičky. ()

m.satty 

všechny recenze uživatele

Půl roku jsem se odhodlala si tenhle film pustit. Nakonec nelituju. Je to film o velkém kamarádství a je v něm tolik emocí a vtipu. Indie umí to se musí nechat :) ()

wilks 

všechny recenze uživatele

Kua kua kua, čistou ***** jsem už dlouho nedal, vždy něco trocha chybělo, tohle ovšem je, čistá ***** :)) ()

Jalejda 

všechny recenze uživatele

Asi málo českých diváků se nechá nalákat na Amira Khana a Kareenu Khapoor v hlavních rolích, nicméně na tenhle film se dá dívat i v kontextu evropského myšlení, přitom je to pořád Bollywood, s plačícími muži, zpěvem a tancem a pohádkovým příběhem. Tři idioti zaujmou nejen svým vtipem, ale i chytlavými písničkami, u filmu si citlivé duše popláčou, ale hlavně, je tam ta láska! A kromě toho všeho naráží na důležité otázky o kvalitě a cílech vzdělávání, kde studenti prostě nemají být přehlceni fakty, ale mají se naučit myslet a tvořit. Znovu opakuji, je to Bollywood, takže jo, hlavní hrdina je tak trochu superhrdina intelektuálních schopností, ale je to příjemná podívaná a ani si jeden nevšimne, že než klapne poslední klapka, uběhly tři hodiny. ()

adako 

všechny recenze uživatele

Hmm, nebolo to ale že vôbec zlé. Dokonca to bolo dosť dobré. A zároveň pekná ukážka Bollywoodu, t.j. filmu, ktorý má tri hodiny lebo musí obsahovať komédiu, drámu, romantiku, tri tanečné čísla a mnoho ďalšieho. Taktiež ako správny Bollywood, film tlačí vo všetkom na pílu o kus viac ako by si to dovolili západniarske náprotivky... a aspoň u mňa mu to prešlo. Jediná vec, ktorú nechápem je prečo toto nie je medzinárodný super hit. ()

Damnsinead 

všechny recenze uživatele

Zajímavý počin, Chvíli jde o bláznivou komedii, o vteřinu později je to uslzené drama, a do toho přijde hudební číslo, a ve výsledku to realitu nevidělo ani z rychlíku, což se tak nějak od Bollywoodu očekává.. Ale bavilo mě to, a za 171 minut jsem se nestihla nudit, ani mi nevadily to občasné potoky slz. Tedy až na scénu s porodem, kde se mi z toho patosu ježily vlasy. Tohle si vážně mohli odpustit. Celkový dojem 80% ()

Reklama

Reklama