Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film o drsném životě na střední škole Suzuran sleduje jednu životní epizodu madého Genji, který nastoupil na nejtvrdší japonskou střední školu proto, aby dokázal otci, že na to má, a že po něm bude moci převzít vedení klanu Ryuseikai. Nejdřív ale musí porazit zdejšího favorita Tamaa Serizawu. V tom mu pomáhá nejneúspěšnější absolvent Suzuranu Ken Katagiri svými radami. (Draugen)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Výborný akční film s nádechem dramatu, nečekejte sice žádný fajty typu Jacky, Jet nebo Donnie, ale spíš klasický pouliční bitky asijských chuligínů :). Bohužel sem se na chvíli ztratil v postavách (což asi není u asijskýho filumu nic mimorádnýho) a v tom kdo je vlastně s kym a proti komu, ale pak sem si to zase dokázal dát dohromady. Musím uznat že být holčina orientovaná na Asii asi bych si šla právě vyměnit kalhotky. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Tak máme tu dva ambiciózní teenagery, kteří chtějí převzít nadvládu nad střední školou Suzuran... O jejich bojových i přesvědčovacích kvalitách k tomu je následovat se během filmu několikrát přesvědčíme a nebude chybět ani pár vyloženě srandovních scén... Závěrečná bitka v silném lijáku je třešničkou na dortu a co se chorea týče, jedna z nejlepších mnou dosud viděných... Stopáž je mírně přepálená a i celý příběh velmi prostinký, i s tou odbočkou na Yakuzu a tím zastydlým středoškolákem, ale ve výsledku jsem se bavil skoro maximálně... Navíc je to všechno natočeno a podáno "very cool" v tom nejlepším slova smyslu... ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Japonští hezounci ve filmovém anime mezi sebou soutěží, kdo ho má většího...drama jako hrom a přímo na mě cákaly emoce... a zase se hezky odrážely a tak jsem se začal těšit aspoň na vymazlené souboje a prd, kluci se na sebe skoro vždy drsně zadívali ( nebo ani to ne) a střih, většina skučí na zemi a je vymalováno...hmm. Sem tam jsem se ale uchechtl, Ruka byla pohledná a snesitelný japan rock to u mě vytáhne na hvězdičku. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Masakr, tohle byl MASAKR! Je to film, kterej má na ksichtu napsaný "s ničím se nesrat, jít do toho po hlavě i za cenu monoklu a nenechat se zastrašit!". S divákem se to nepáře a hned od začátku si užijeme tak perfektní bitky (jednotlivců i početných skupin), že se člověk ani nestihne skoro nadechnout. Herci jsou výborně vybraní, casting se rozhodně povedl, o prostředí, ve kterým se to odehrává, ani nemluvím a soundtrack všechno pěkně podtrhuje. Rozhodně stojí za podívání, protože "Dobytí je jenom sen." - "Nebuď si tak jistej." ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Takeshi Miike se pokusil natočit boj gangů na střední škole a povedlo se mu to tak napůl a to jen proto, že vlastně úplně rezignoval na školní prostředí, který je ve filmu zastoupený vlastně jen tim, že se o něm občas mluví a že vůdci různých gangů jsou rozházený po různých třídách a ty se pak spolu spojujou nebo bojujou, takže vlastně tu nejtvrdší střední školu zevnitř divák vůbec neuvidí, na druhou stranu ale Miike vytvořil hodně slušnou gangovou záležitost, kdy všechen svuj um a nápady soustředil na boje, který jsou tu naprosto skvělý a zejména ta poslední snese ty nejpřísnější měřítka a je natočená opravdu mistrovsky ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama