Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jannicke, hrdinka prvního dílu a jediná přeživší masakru na zapadlé horské chatě, je zachráněna a odvezena do nejbližší nemocnice. Zatímco se jí dostane lékařské péče, místní policejní sbor sem dopraví i mrtvá těla jejích přátel, včetně toho vrahova… Tato noční můra ještě zdaleka není u konce! (ČSFD.cz)

Recenze (195)

Campbell 

všechny recenze uživatele

O dost lepší než první díl, i přes těch pár negativn který byly i v prvním dílu se film o dost zlepšil, ať už jde o něco lepší atmosféru(nemocnice funguje vždy a všude). Ale hlavní je že ať už vraždy či spád filmu tak mají větší grády a já si je konečně náležitě užil, vrah dostal nějaké charisma a je tu více vidět takže jsem tentokrát spokojen jsem zvědav na třetí díl. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Dúfam že natočia aj trojku. Nasrala ma akurát scéna v kt. hlavná hrdinka držala v ruke zbraň no nevystrelila vrahovi mozog čo bolo od nej riadne hlúpe (hororové klišé numero uno, na druhej strane z tejto chyby sa napokon poučila), inak však spokojnosť. Táto séria má našliapnuté stať sa novodobým nekorunovaným kráľom slasheru a prevziať tak štafetu po filmoch ako Halloween či Vreskot. 75% ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

No vida. Jednička přinesla víc nudu než zábavu, ale byl to spíš takový pomalý rozjezd - teď teprve se tenhle norský horský masakr pořádně rozjel. Jak víme, snowboardový trip z minule dopadl pro pětici přátel katastrofálně - přežila z nich jediná Jannicke. Dvojka řeší události hned následující. Holka je dopravena do místní nemocnice, ale kromě mrtvol jejích kamarádů tam za ní doputuje i tělo toho prašivýho zachumlance. Zbytek jasný. No atmosféra je dobrá, je to i kvalitně natočené. Tak trochu to tím nemocničním prostředím a návazností připomíná HALLOWEEN 2, ale nijak na škodu. Nakonec, celé se to neodehraje jen v té nemocnici... Vrah, ten v jedničce utrpěl tím, že dostal prostor až v závěru. Tady nastoupí mnohem dřív a můžeme tak být svědky jeho nevybíravých, krutých způsobů (hasičák, lámačka, krumpáč, dokonce jedna lovecká vychytávka). Dokonce se dozvíme něco málo z jeho minulosti. Jedná se prostě o poctivě odvedený kus práce, s tou výhodou, že nemusel nutně trumfovat první díl za pomoci většího množství krve, mrtvol a nahotinek. Stačilo na to chytře a s lepším rozvržením navázat. Kdovíjaká originalita se sice nekoná, ale s tím já nemám problém. (Zajímavost: za první víkend promítání se na tenhle film přišlo podívat něco málo přes 100 tisíc Norů, což tam znamenalo nový rekord, co se týče návštěvnosti domácích filmů. To dělá z 'abominable snowmana' národního hrdinu a snad nám to zaručí další pokračování... nebo ještě lépe rovnou boom severského slasheru.) (screeny) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $3,380,797║ klasický problém druhých časti, keď sa balansuje z nesmrteľnostou záporáka, ktorý absolvoval pád do 50m rokliny po prepichnutý krompáčom ale dobre tvorcovia viditeľne inšpirovaný Americkým Halloweenom v skutku vedia obratne narábať s príbehom a dokážu upútať aj keď nám poväčšinou ponúkajú klasické klišé scénky /50%/ ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Dobrej tah byl, že tupouni v tom špitále neposlechli už protřelou Jannicke a vrhli se s vervou do oživovacích pokusů sněžnýho sympaťáka s krumpáčem, kterýmu netrvalo moc dlouho, aby se pustil do svý obvyklí prácičky...rozsekat všechny na hadry...jen kdyby se mu ty baby furt nepletly do cesty. Jak má takhle něco zmáknout...sakra...tak snad zase přístí sezónu... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Venkovní scény byly natočeny v norské divoké scenérii Jotunheimenu a ve vesnici Otta. Scény v nemocnici byly natočeny v nemocnici Åslund v Ås. (Homerking)

Reklama

Reklama