Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jannicke, hrdinka prvního dílu a jediná přeživší masakru na zapadlé horské chatě, je zachráněna a odvezena do nejbližší nemocnice. Zatímco se jí dostane lékařské péče, místní policejní sbor sem dopraví i mrtvá těla jejích přátel, včetně toho vrahova… Tato noční můra ještě zdaleka není u konce! (ČSFD.cz)

Recenze (195)

sidzej 

všechny recenze uživatele

Dúfam že natočia aj trojku. Nasrala ma akurát scéna v kt. hlavná hrdinka držala v ruke zbraň no nevystrelila vrahovi mozog čo bolo od nej riadne hlúpe (hororové klišé numero uno, na druhej strane z tejto chyby sa napokon poučila), inak však spokojnosť. Táto séria má našliapnuté stať sa novodobým nekorunovaným kráľom slasheru a prevziať tak štafetu po filmoch ako Halloween či Vreskot. 75% ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Po vynikajúcej prvej časti prišla po vzore amerických pokračovaní druhá časť, ktorá je akčnejšia, krvavejšia a celkovo obsahuje všetky možné neduhy pokračovania. Kým prvý diel slasheru Fritt Vilt nebol ničím novým po príbehovej stránke, dohnal to bezproblémov vynikajúcou atmosférou, nápaditými vraždami a zaujímavým prostredím, tým sa z neho stal aspoň pre mňa jeden z najlepších slasherov, aký som videl (navyše krajina pôvodu Nórsko, s ktorým som dovtedy nemal žiadnu filmovú skúsenosť). K druhém dielu som pristupoval s rovnakým očakávaním a možno aj preto sa dostavilo čiastočné sklamanie. To, že príbeh vykráda snáď každú známejšiu americkú vyvražďovačku mi až tak nevadí (najokatejšie asi Halloween 2 - príbeh začína presne v momente, kde skončil prvý diel a vraždenie sa presúva do nemocnice), čo rozhodne zamrzí je fakt, že akýkoľvek náznak atmosféry z prvého dielu je nenávratne preč, tým sa z Fritt Vil 2 stal klasický slasher, ktorých je natočených už plno. Súcit alebo sympatie s postavami by tu už človek hľadal márne, väčšina zo zúčastnených tu je len preto, aby zaplnila "body-count". Je to síce krvavá akčná jazda, ale nič viac. 3* ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem myslela, že zůstane pouze u jednoho filmu a on už tu je druhý díl. Fritt vilt II. začíná přesně tam, kde první díl skončil. Takže děj plynule navazuje. Jak by se dalo očekávat, přesunuje se do nemocnice. Jannicke přežila krvavé řádění v horách. Je převezena do liduprázdné nemocnice. Lékaři ale udělali osudovou chybu. Podařilo se jim totiž oživit téměř mrtvého vraha. Hrůza se může rozjet na novo. Norové se z předchozího dílu velmi slušně poučili a ještě přitvrdili. Dali i větší prostor zabijákovi. Jednou by z něho mohla být kultovní postava, která by se mohla zařadit po boku svých slavnějších hororových kolegů. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jannicke se nas*ala a bere hořkou spravedlnost do vlastních rukou. Změna prostředí, více postav, více napětí. Krumpáče sviští vzduchem, krev vykresluje na zdech sexy obrazce, prázdné broky skáčou po podlaze... Je to profesionálnější, adrenalinovější, a i když možná méně strašidelnější než jednička, bavil jsem se podstatně lépe. Posledních deset minut dělá v několika super záběrech z hlavní hrdinky postavu, který by nakopala zadek i Laře Croft. Let´s hunt! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je Bomba jako Prase!! Dlouho jsem se tomu Vyhýbal.. Protože První DÍl mě Nudil! Málo vražd, akce ... Stáva se mi velice zřídka, aby mě druhý díl bavil 2x více než předešlý! Nemám vážně co vytknout.. Super Kamera! Fakt byla boží ty Efekty jsem si vychutnal na 100%.. Perfektní Vraždy, Neuvěřitelné reálné! Takhle mokrou postel, jsem snad nikdy ještě NEMĚL!! Takhle si Já osobně Představuji Slasher! Nejlepší Slasher od Seveřanů! Proto dávám 5*! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Venkovní scény byly natočeny v norské divoké scenérii Jotunheimenu a ve vesnici Otta. Scény v nemocnici byly natočeny v nemocnici Åslund v Ås. (Homerking)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno