Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka se probouzí v rakvi, s traumatickým poraněním hlavy a s tím spojenou ztrátou paměti. Vzápětí jí rychle dochází, že byla unesena vyšinutým sériovým vrahem, čímž pro ni začíná nová noční můra. Musí totiž přežít noc v odlehlém venkovském městečku, přičemž onen technologií vyzbrojený, maskovaný maniak, jí vytrvale půjde po krku. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (103)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Poňekud, níbrž, poňevač" sa pre mňa osobne jedná o amatérsku sračku s totálne, ale totálne primitívnym, prijebaným chovaním všetkých retardovaných obetí mäsového vraha chodiaceho v maske z Terminátora 1 s kamerou s laserom na ramene ala mimozemskou "kušou" Predátora, musím povedať, že okrem fakt slušných vrážd, ktoré sú vyobrazené skutočne nadštandardne nie je nič čím by ma tento veľkým amaterizmom zaváňajúci horor zaujal. Miestami dosť trápne, u mňa na hrane balancujúcich myšlienok - vypnúť, prepnúť. 90 minút skutočného napätia čakania kedy to už KONEČNE skončí my ponúklo zážitok na ktorý tak "ľahko nezabudnem". ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Typický zástupce slasher subžánru. Vraždy jsou brutální a trikově sice retro, ale velmi povedeně zpracované - žádný digitál, ale pěkně postaru s silikonovýma efektama. Bohužel, pochváli se dá již jen ústřední vrah s chromovou maskou, který je fakt parádní. Herci jsou však otřesní, horší jsem dlooouho neviděl a režie totálně zpackaná. Všichni se chovaj jak kreténi, dělaj divný věci, scény jsou nesourodé, špatně sestříhané a filmaři jsou evidentně absolutní amatéři. ()

Reklama

Zayl 

všechny recenze uživatele

Laid to Rest vyniká převážně ve vraždách, které jsou výstavní a stávají se hlavním pilířem tohoto slasheru. Neboť chování postav je katastrofální a postrádá zdravý rozum. Bohapustá vata tedy musí být kompenzována gore orgií, kde naštěstí prochází s velkou výbornou. Nechybí taky ikonický zabiják s chladivou kudlou, přičemž na porážku jde jedna oběť za druhou. Polehčující okolností je fakt, že film ze sebe nedělá víc než čím je. Jde o prvoplánovou zábavu a tu jsem dostal. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jak to zpívají Kabáti: "Krev, samá krev, střeva lítaj vzduchem" aneb co všechno zvládne jeden dobře nabroušený nůž. Prvních dvacet minut je to naprosto zběsilý krvák, s hodně gore a výbornými efekty. Krev, rozřezané hlavy, střeva na vycházce.... Prostě gore jatka. Pak to trochu zvolní na klasickou naháněčku vrah vs. oběti. I přesto, že to často jede na klasických klišé a stokrát okoukaných situacích, v různých detailech a hračičkách to projevuje docela nápaditý přístup. Hodně se mi líbilo, že film v podstatě vůbec neřeší jinak charismatického vraha. Zápory u moderních hororů klasické - často roztřesená kamera, ultrarychlý střih, navíc každý druhý střih doprovozený zvukem. Obecně mě film i docela potěšil. 3,5* ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jedinym a to ještě jen na začátku fungujícím plusem bylo to zabíjení.Postupně i to nabíralo na stereotypu.Ale to už je u těhle filmů s obdobnou tématikou pravidlem,a jak neni dobrej scénář,a neni to něčim okořeněný,tak to většinou nestojí za nic.A tady stojej za hovno i herci,a tak snad jen K.Gage má jakýsi charizma,jinak nikdo.40%. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Robert Hall je zároveň majitelem studia na maskérské efekty "Almost human", které vytvořilo i krvavé efekty do tohoto filmu. Veškeré masky jsou vyrobeny ze speciálního silikonu, vyvinutého přímo pro potřeby maskérů. (Veleknez)
  • Natáčení probíhalo v lokalitě Annapolis v americkém Marylandu. (Terva)
  • Ve scéně okolo 20. minuty, kdy je zabit Johnny (Johnathon Schaech), je Cindina (Lena Headey) sestra na obličeji pocákána krví. V některých záběrech má však obličej čistý. (Terva)

Reklama

Reklama