Reklama

Reklama

Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách

  • Německo Warum Männer nicht zuhören und Frauen schlecht einparken (více)
Trailer

Romantická komédia o mužoch a ženách a vžitých stereotypoch správania sa. Úspešný právnik a nenapraviteľný sukničkár Jan Rietmüller jedného večera pozerá z okna svojho nákladne zariadeného bytu a zbadá, ako mu niekto poškodí jeho drahocenný červený kabriolet. Ako zistí, páchateľom je vlastne páchateľka, rovnako úspešná redaktorka nakladateľstva Katrin Geißlerová. Napriek počiatočným vzájomným obvineniam sa z nich čoskoro stane takmer dokonalý pár. Na ich príklade, rovnako ako na páre Janovho brata Rüdigera a jeho priateľky Melanie spoznávame rôzne klišé a stereotypy o správaní mužov a žien, ktoré sa takmer nemení napriek evolúcii a civilizačnému pokroku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

dakarin 

všechny recenze uživatele

Tvrzení, že Němci jednoduše neumí točit nemusí být ani zcela objektivní, ani "spravedlivé" - nicméně, napadlo mě vcelku brzy již v úvodu filmu ;-) Vždycky si říkám, třeba se jim to tak líbí, snad je to jejich styl... Oblíbené nekorektní téma podepřené všemi základními spolehlivými vtipy a pohledy z dané oblasti ... ke škodě pořádně přidušeno způsobem zpracování. Tady je to pro mě i trochu rébus - co konkrétně nesedí - herci slušný, scénář slušný, kamera slušná, výsledek více než matný :-( ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Své alfasamectví před světem pečlivě tajím, takže ženy mou společností většinou upřímně pohrdají, protože netuší, že nikdo nedokáže sejmout rozzuřeného mamuta tak ladně jako já. Přesto jsem přesvědčen o tom, že o lidech dumajících rozdílným pohlavím, by se dala natočit daleko trefnější podívaná, než jakou rozehráli zmatení němečtí majitelé neplánovaně postavených penisů a nedbale vlhkých vagín. ()

Reklama

math_y 

všechny recenze uživatele

Film je založen na dobré knize a důstojně ji také interpretuje divákovi. Scény se někdy zdají být až trochu moc praštěné, ale do celkového dojmu to prostě pasuje. Snad možná by mohlo být trochu méně okatá podobnost se Sexuálními praktikami pozemšťanů, ale pokud se vám líbily praktiky, po tomhle doporučuji sáhnout. ()

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

Chci, aby hned v první větě zaznělo: Kdybych hodnotil knižní předlohu, dám za 5*! Ale k filmu, německý tvůrci jsou prasata! Ve filmu objevilo 0,0001% předlohy, zbytek je nekoukatelná německá trapná komedie. Nechápu, jak někdo mohl provést toto s knihou, která mi v životě pomohla, která si klade za cíl porozumět opačnému pohlaví a zjistit, že jsme zcela rozdílní. Má za úkol nám ukázat, jak lze žít v naprostém souladu, abychom pochopili to, co nemůůžou opačná pohlaví pochopit tisíciletí. A film? Sračka! ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Podivné a teatrální cosi tvářící se jako dokumentární film, ale ve skutečnosti obsahující hlubokou a neprůstřelnou science fiction vyvrcholenou tak "netrpělivě" očekávaným happy endem. Teatrálnost skutečností jaksi bije do očí, přesto je tu spousta momentů, která mě celkem pobavila...mezi nimi i tento citát: "...květinou lásky je růže, ale po třech dnech ztratí své okvětní lístky a vše co zůstane je ohavně trnité koště...". ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Motorkáře ve filmu hraje známý německý zpěvák Sasha (Sasha Schmitz). (Oter)
  • Předlohou filmu se stalo stejnojmenné dílo od Allana a Barbary Peasových z roku 2000. (LucMosss)

Reklama

Reklama