Reklama

Reklama

Pokrevní bratři – film s unikátním příběhem o vzestupu a stejně rychlém pádu pokračuje. Podobně jako krvavý boj se spravedlností.  Troy Duffy, scénárista a režisér Pokrevních bratrů, uvádí pokračování syrové stylizované krvavé ságy bratrů MacManusů. Ti se společně se svým otcem ukrývají v tichých irských údolích daleko od míst, se kterými byli dříve spojeni. Když se k nim však donese zvěst o loupežné vraždě oblíbeného kněze, bratři se vrací do Bostonu, aby uskutečnili násilnou a krvavou výpravu za spravedlností. Společnost jim dělá i nový parťák a v patách mají přitažlivou agentku FBI… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (199)

okkac 

všechny recenze uživatele

Tak se nám po 10 letech hoši přeci jen vrátili a s nimi i několik dalších postav z prvního dílu jako trojce policajtů, David Della Rocco ve snové sekvenci, dokonce i ten starý děda jako majitel baru a možná i někdo další (tuším, že ten obchodník se zbraněmi). A přibylo pár dalších, hlavně sexy Julie Benz a Clifton Collins jr., který je důstojným nástupcem Rocca. Pokud máte rádi jedničku, bude se vám líbit i druhý díl. Možná je to i proto, že Duffy hodně postupů prostě pouze kopíruje a nepřináší až takovou inovaci (juxtapozice u přestřelek stále stejná). Prestože mám určité výhrady k hudbě (jakožto výrazného elementu), kdy u přestřelek běží takový elektronický remix, který mi moc nesedl, i když pár rockových vypalovaček se zde nachází, je to pecka. A na konci se jako velké překvapení objeví...... a s ním i otevřená vrátka do třetího dílu. Takže sem se sequelem a doufám, že to nebude trvat dalších 10 let. 8/10 ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Jednotke som Duffymu a jeho bratom nastrkal až päť poctivých hviezd a oni sa za odmenu zavďačia až po desiatich rokoch a to navyše skoro amatérskym kúskom z tej slabšej úrody. Tancujúci Vilko Dafoe (nezabudnuteľná to scénka) bol nahradený pani Julkou Benzovou, ktorú sa, aj keď je sexy, počúvať nedá a pri jej rekonštrukciách mi začali padať vlasy (asi tri) a rozkývali sa mi minimálne dva zuby. Bratia síce aj naďalej pália obojručne, no bohužiaľ bez nápadu a slepými. Káčerko Duffy si mal vopred premyslieť, či vôbec je potrebné natočiť pokračovanie tak skvelého filmu, akým jednotka rozhodne bola. Ono to totiž nie je také jednoduché, ako vybrať suché z nosa a zjesť. 50%. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8miliónovTržby USA $10,273,188Tržby Celosvetovo $10,629,321Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,262,021 //počet predaných kusov 250,189Tržby za predaj DVD v USA $24,841,592 //počet predaných kusov 1,023,094║ tak sväté komando likvidátorov zla je späť a aj keď už nedosiahne takých grádov ako tomu bolo v prvom diely je stále na čo pozerať, sype im to dobre a skleslá zábavnosť nechýba /70%/ ()

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Některé scény skoro jako přes kopírák obšmahlé z jedničky, soundtrack z jedničky a pro mě (tady) strašně nesympatická Julie Benz, jejíž postava je mi téže nesympatická, protože si nejspíš myslí, že když ze sebe bude věty dávit hlubokým hlasem se silným důrazem na první slabiku a každé druhé slovo, které ze sebe drasticky vydere bude sprosté, tak bude drsná. Pro mě je pouze trapná. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Update 2018: Jooo je to tak 😊 ------- Nejvíc cool film s borci, kteří střílejí obouruč? Jednička :-). Dvojka je trošku pomalejší. Víc mainstreamová a se zbytečně polopatickým dovětkem. I tak dokáže zopakovat skoro všechno, co mám rád na původním filmu. Plus opravdu sexi Julia Benz, kterou bych už ani za návrat jiného "dirigenta" Willema Defoe určitě neměnil. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • SPOILER: V prvním filmu zemře 33 lidí, zatímco tady jich napočítáme 59. (HellFire)
  • Slovo „fuck“ bylo použito 136krát. (HellFire)
  • I navzdory limitovanému nasazení snímku do kin druhý díl během otevíracího víkendu vydělal víc, než první díl za celý pobyt v kinech. (HellFire)

Reklama

Reklama