Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad pro všechny kutily, který můžeme vidět na TV NOVA sedmý den v týdnu ve večerních hodinách. Když např. stavíte dům, nebo si chcete něco vyrobit pro potěšení, či vypěstovat nějakou nezvyklou květinu. Loskuták vám vždy poradí a nabídne tu správnou inspiraci, nápad, nebo radu. Každý díl obsahuje sedm reportáží. Moderují sourozenci Gondíkovi. (duklak2)

(více)

Recenze (193)

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem náhodou viděl tu maskovanou reklamu na Škodu Roomster, tak sem si málem natrhnul bránici... :-D víc superlativů, než na oficiální stránkách Škodovky :-D PS: Musím to tu doplnit. Kdysi byl tenhle pořad docela zábavný a možná i "poučný", tím myslím, že se na základě reportáží dalo něco vyrobit, vytvořit nebo upravit. Dnes je to ale jen reklamní blok. Každá jedna reportáž je jen reklama na něco, na výrobek, na službu, na firmu, na všechno možné...Roomster byl jen taková první vlaštovka, kterou jsem zaregistroval, ale je to tak se vším... ()

kulyk

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný. Další pořad, který nemohu hodnotit...Rady mozkodlabáka Gunda a jeho pokrevní Gundice na mě totiž působí přímo zázračným způsobem. Nechápu, proč se snaží vydělat na chléb jejich tamnější šaškováním v bedně? Vždyť je tolik spánkových laboratoří, ve kterých by za svou schopnost uspávat obdrželi pod patronaci celý neurologický primariát! Na mě působí zcela zázračně již řadu let. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Zbyla vám doma nějaká plechovka? Nevyhazujte ji. Stačí k ní přidrátovat víčko a máte praktický cestovní odpadkový koš na papírové kapesníčky, tampony, obaly od bonbonů, žvýkaček apod. Námět nám poslal divák, který si nepřeje být jmenován. Reakce poskakujícího Gondíka kolem: "To je přímo geniální", co říkáš, Aduš?" 0% ()

cubiculla 

všechny recenze uživatele

Zlatej Přéma Podlahujc a jeho nedělní Receptář... Loskutáky a Kozlíky Šikuláky nebrat! Adélka a Daliborek jsou opravdu strašidelná moderátorská dvojice, ale svoji vrcholnou formu již naštěstí předvedli v době svého působení v Kolotoči. No a motorkář Standa Berkovců to už taky moc nevytrhne... Jedinej kdo mě vždy potěší je pan Hořtus a jeho vypěstovaný kaktus! :-) ()

astraal odpad!

všechny recenze uživatele

Soubor nejblbějších reportáží týkajících se kutilství, vaření a podobných ptákovin. I když nemám rád ani Receptář, tak kdyby došlo na srovnávání, byl by Receptář o několik úrovní lepší. V Loskutákovi vám nabídnou rady, které normální člověk v životě nepoužije a ještě je Gondíci podají tak dementně že se na to nedá dívat. Prostě typická novácká sračka ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Dalibor Gondík se nechal slyšet, že mu moderování pořadu zničilo život. Prý kvůli němu nedostává jiné nabídky. (Duoscop)

Reklama

Reklama