Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Santi má problémy - nedokáže se pohybovat na volném slunečním světle, začínají mu růst podivně zuby a čím dál více se rozšiřuje jeho nemoc. Spolu s jeho matkou na jeho přání tedy odjedou tam, kde by se jeho problémy měly vyřešit, do míst kde slunce nesvítí. V novém domě a hlavně jeho okolí se ovšem začnou dít podivné věci, se kterými je navíc Santi spojován. Pokud nechce čelit obvinění, bude muset věci vyřešit. (Pumiiix)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Po delším váhání dávám tři, ale zpočátku jsem se rozhodoval za dvě. Jak velké očekávání může nakonec zhatit prožitek z filmu. Španělský horror mám rád a nesouhlasím, že konečně Španělé začali dělat dobré horrory. Oni je dělají výborné už minimálně od 60.let minulého století. Často i ve spolupráci s Italy, Francouzi či Angličany, případně Němci. Příběh nijak objevný, ale to by mi nevadilo. Zde se očekává především hutná atmosféra a les je ke strašení jako stvořený. Leč člověk se ani nebojí, ba co více, ani není řádně přibit do křesla, aby po chvíli zjistil, že se zapomněl nadechnout. Potěšilo mě, že se nejedná o jakousi variantu Stmívání pro malé dětičky, avšak dostatečné nevyužití lesa je pro mne velkým zklamáním. A záběry ruční kamerou s nočním viděním byly dosti nepříjemné... ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Já ty Španěly prostě žeru:D. Miluju jejich zemi, miluju jejich řeč, miluju jejich vzhled, chování a už dlouhou dobu i filmy. Jestli někdo někdy točil tak ohromné horory, tak oni!! Málem jsem si nadělala do kalhot, jak jsem se třásla. Muchlala jsem peřinu a ani nepípla, aby mě ta holčina náhodou taky nezahlídla:D. ()

Reklama

iolaos 

všechny recenze uživatele

Nedokážu pochopit španělskou umanutost na dětičky a lesní porosty, skrývající ve všech případech to samé - vraždící nesmysl (zde "to" například řeže achillovky). Za poslední rok je Eskalofrio už třetí absolutně neoriginální horror ze španělska, kde alespoň jednu z těchto záležitostí zaregistrujeme. Dívat se dookola na totéž, mně prostě nebaví. První polovina je bohužel kurevská uspávačka, kdy se přemáháte nezalomit a upoutá snad jen Santiho máma (a to jen svým vzhledem). Ve střední části přichází mimojiné tupý sled procházek zabahněné holčičky po baráku a ve finále fádní pátračka lesem s halogeny za majestátního křupání větviček, šustění listí a foukání meluzíny. Vždyť toto schéma tu přece už také bylo a né jednou. A o hošanovi s fotofóbií nemluvě. Aspoň že Shiver = Pyrenejský Neotarzan Movie uběhl obstojně. To je asi jediné dobré slovo, které pro snímek najdu. S pohrdajícím kyselým úsměvem hodnotím třemi punkty z deseti. 3/10 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

So spanielskymi hororovymi filmami este nie som dobre zoznameny : u mna to zacalo rokom 2007 tusim a Balaguerovym REC. Tento horor pokracuje vo vychodenych slapajach upirskych : chlapcovi zacne vadit Slnko, rastu podivne zuby ..... Slusne, strasidelna atmosfera sa konala, ale stale len taky lepsi priemer. 66 % ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tých pár klišé mi nevadilo. Atmosféra by šla, herci s prižmúrenými očami tiež, a niektoré scény sú vyložene podarené. Napríklad, keď je Santi sám doma, zobudí sa a niečo mu tam behá; slušné zimomriavky. A tá jeho choroba, to je tiež veľmi dobrý nápad. Celkovo to tak zlé neni a párkrát som sa skoro až bál, čo ale výsledku podráža nohy na celej čiare je záverečných zhruba desať minút. Po všetkých stránkach, hnusná paródia. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama