Reklama

Reklama

Chcete být milionářem?

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2000, 45 min

Chcete být milionářem? Úspěšná soutěž, kde můžete své znalosti proměnit za skutečně velké peníze. K dispozici máte tři nápovědy (pomoc publika v sále, 50 na 50 a přítel na telefonu), pokud nevíte jednu ze čtyř nabízených odpovědí na danou otázku. V celé škále otázek jsou tři záchytné body, což znamená, že ona částka soutěžicímu zůstane. Věřte, že Vladimír Čech (Martin Preiss) nejednoho člověka na "horkém křesle" zviklal. (cheyene)

(více)

Recenze (300)

H34D 

všechny recenze uživatele

Začínalo to slibně, konečně nějáká pořádná soutěž v TV, říkal jsem si. Systém byl slušně promyšlen, atmosféra zejména díky hudbě napínavá a Vladimír Čech zvládal moderování s přihmouřením oka na jedničku. Jenže kouzlo časem pozvolna vyprchávalo, holt stereotypu se v této branži vyhnout nelze, a k oné proklamované výměně moderujících jsem se ani nedostal. Jen podle toho mála, co jsem později koutkem oka zahlédl, mohu potvrdit, že po Čechovi šla soutěž už úplně do hnoje... 5/10 ()

qwxyz 

všechny recenze uživatele

8/10. Co stačí: skvělá hudba, dobrý soutěžící a Vladimír Čech. Zejména za Vladimíra Čecha, hodnocení ŽUMPA! tomu neuvěřitelně dokonalému chytrákovi v TV, co se jej rozhodl nahradit, všechno to pohřbil... Preiss je podle mě dobrý moderátor, ale tahle soutěž mu vůbec neseděla a Hejma nebyl špatný. Legendární díly jsou jsou za Vladimíra Čecha s Jiřím Horníčkem, Zdeňkem Jánským, Pavlem Judasem... ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Další z řady těch klasických soutěží, hlavně při moderování V. Čecha, který dokázal mistrovsky znejistit soutěžícího. Co si pamatuju, tak na těch astronomických deset milionu nikdo nedosáhl, ale i tak se tam dali získat velmi solidní cifry. Dneska už se o takových cenách může soutěžícím jinde jen zdát. ()

Tristaver 

všechny recenze uživatele

Milionář je naprosto výborná soutěž, do které jsem se vždy chtěl přihlásit, bohužel skončila dříve, než jsem dosáhl plnoletosti. Dokud pořad moderoval Čech, soutěž byla o humoru i napětí, jakmile na jeho místo nastoupil Preiss (a ten byl ještě jakž takž kvalitní), soutěž zůstala jen o otázkách a veškerá interakce mezi soutěžícím a moderátorem odpadla. ()

Buraking 

všechny recenze uživatele

Za Vladimíra Čecha kdysi v roce 2000 si pamatuji, že jsem kvůli jednomu dílu musel vystopit z auta a jít se podívat do hospody na televizi kdesi v neznámé části České republiky. Chlápek měl tehdy nahráno 2 500 000 měl dvě nápovědy k dobru a začínal na otázce za 5 000 000. Dostal otázku, jak se jmenoval jakýsi song od PSB - využil nápovědy, nikdo nevěděl. Dostal kytku, že byl do té doby nejlepší (nevím jestli ho někdo překonal) a šel dom. Žral jsem to:) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (12)

  • V roce 2016 se TV Nova rozhodla pro obnovení soutěže. Natáčení probíhalo v březnu v Německu. (Bernyz)
  • V roce 2005 vysoudil soutěžící Karel Lupoměský na televizi Nova přes 3 miliony korun. Soud mu dal za pravdu, že otázka v hodnotě 1 250 000 korun týkající se počtu vojáků ve starém římském oddíle měla dvě správné odpovědi. [Zdroj: iDnes.cz] (boni)
  • Ve 20. epizodě v 18. minutě můžeme vidět, že soutěžící má přeškrtnuté všechny nápovědy, přitom ji ještě zbývá nápověda „přítel na telefonu“. V příštím vyobrazení nápověd je už všechno dobře. (mar48)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama