Reklama

Reklama

Letadlo, na jehož palubě byl univerzitní fotbalový tým, havarovalo ve sněžné bouři uprostřed zasněžených hor. Na přeživší hráče čeká děsivé překvapení: ocitli se v teritoriu podivné stvůry, která lační po čerstvém mase! Uprostřed třeskuté zimy začíná nerovný boj o přežití... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (97)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé že Paul Ziller mě dokáže bavit i těma pitominama co točí, Znamení hada, Mořská bestie, Loch ness terror jsou filmy ač blbé tak zábavné. A já mu to prostě žeru ale tady v Yetim se mi ne moc trefil do vkusu. Já se celkem nudil, a nejvíce mě štvaly ty digitální skákance. Ale jako celek to ušlo, ale Ziller dokáže být zábavnější. ()

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem si takhle jednou chtěl pustit nějakou vagínovinu před spaním, načež jsem narazil právě na tuto. Tady je všechno tak těžce nepovedené, až z toho nechtěně vznikla trapná komedie. Yetti má schopnost měnit barvy jako chobotnice. Postavy trpí demencí a dle filmu jsou Himaláje celkem pohodová rekreační oblast, když náš fotbalový tým bez problému přežije silné mrazy v mikinách celý týden. Zajímavé kulturní obohacení. 0,1%. ()

Reklama

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Letadlo, respektive to, co z něho zbylo, nemá při dopadu křídla, proč je v některých záběrech vidět utržené křídlo hned vedle trupu? Celou dobu, co tam běhaj skoro nahý je vidět asi pět hořících částí letadla, a najednou střih a naši ztroskotanci se pokouší rozdělat oheň. Pak jsem viděl nádherné ladné kroky našeho Yetiho a už jsem to nevydržel....vypínám a VARUJU!!!! ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Jak je možné, že na jedné ruce dokáže člověk udržet téměř minutu kolem 600kg živé váhy? Jak je možné, že téměř 600kg živé váhy dokáže skákat desítky metrů do dálky i výšky? Jak je možné, že lidé zvyklí na běžnou teplotu, vydrželi bůhví kolik dní v mikině v Himalájích v pěti tisících metrech nad mořem? Na všechny tyto i další otázky najdete odpovědi v Mrazivém Pekle - filmu plného hrdinství, logického uvažování, bravurních hereckých výkonů, mistrných dialogů i oči přecházejících pc triků. Mrazivé peklo je to nej z žánru! :-D ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takýto intenzívny pretlak filmárskej demencie sa vidí len málokedy. Logiku stroskotaných atlétov, záchranárov, prostredia a aj samotného yetiho radšej ani nejdem rozoberať (ani jeho grafické a maskérske spracovanie). Sám neviem, akým spôsobom sa mi tento zhit podarilo dopozerať. Možno preto, že som každým záberom čakal ešte nejaké nové a nové "prekvapenie", môj život však nie je dosť dlhý na vysedávanie nad takýmito kúskami. Nikdy viac. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (7)

  • Každý den trvalo navléct na herce kostým yetiho 3 a půl hodiny. (oje)
  • V Himalájích není možné, aby byl v takové nadmořské výšce hustý smrkový les. (Prochy38)
  • V takové nadmořské výšce se králíci nevyskytují. Do 5 800 m n. m. je možné pozorovat maximálně sviště himalájského. (Prochy38)

Reklama

Reklama