foto

Brandon Jay McLaren

  • nar. 3.7.1981 (38 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Milwaukee
Romantically Speaking (TV film)
2014 Seasick Sailor
2013 Plush
2012 Smrt před svítáním
2011 17th Precinct (TV film)
Na hraně (TV film)
Normal (TV film)
2010 Betwixt (TV film)
Cesta do pekel
Tucker & Dale vs. Zlo
2009 Cole
Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
Láska na druhý pohled
Messages Deleted
Ratko: The Dictator's Son
Revolution (TV film)
2008 Mořská bestie (TV film)
Mrazivé peklo (TV film)
Nemocná láskou (TV film)
Zlost
2007 Hybrid (TV film)
Scar
2006 Super náhradník
2004 Dokonalý pár (TV film)
Have You Heard? Secret Central
Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
2003 DC Sniper - 23 dní strachu (TV film)

TV seriály

2019 Výkupné (TV seriál)
Story for Another Day (S03E13)
Playing God (S03E12)
Truth and Reconciliation (S03E11)
další epizody (13)
2018 Výkupné (TV seriál)
Semaphor (S02E13)
Promised Land (S02E12)
The Client (S02E11)
další epizody (13)
UnREAL (TV seriál)
Commitment (S03E10)
Codependence (S03E09)
Recurrent (S03E08)
další epizody (10)
2017 Výkupné (TV seriál)
Bulletproof (S01E13)
Refuge (S01E12)
The Castle (S01E11)
další epizody (13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vražedná aplikace (S13E03)
2016 Slasher (TV seriál)
Tvé oči brzo uvidí (S01E08)
Ve zpupném hněvu (S01E07)
Kdo zasévá své sobectví (S01E06)
další epizody (8)
Chicago Fire (TV seriál)
I Will Be Walking (S04E19)
Two Ts (S04E16)
Bad for the Soul (S04E15)
2015 Graceland (TV seriál)
No Old Tigers (S03E13)
Dog Catches Car (S03E12)
The Wires (S03E11)
další epizody (13)
Motiv (TV seriál)
Strom sebevrahů (S03E05)
2014 Graceland (TV seriál)
Faith 7 (S02E13)
Echoes (S02E12)
Home (S02E11)
další epizody (13)
2013 Graceland (TV seriál)
Pawn (S01E12)
Happy Endings (S01E11)
King's Castle (S01E10)
další epizody (9)
2012 Falling Skies (TV seriál)
Molon Labe (S02E07)
Homecoming (S02E06)
Young Bloods (S02E04)
další epizody (6)
Zločin (TV seriál)
72 hodin (S02E10)
2011 Zločin (TV seriál)
Sestup Orfeův (S01E13)
Dám ti vědět, až tam dorazím (S01E10)
Spodní proud (S01E09)
další epizody (11)
Být Erikou (TV seriál)
Please, Please Tell Me Now (S04E08)
Baby Mama (S04E03)
Doctor Who? (S04E01)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Lidský terč (TV seriál)
Být Erikou (TV seriál)
Fa La Erica (S03E13)
Erica, Interrupted (S03E12)
Adam's Family (S03E11)
další epizody (9)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
Poslední vzdech (E13)
Komplic (E12)
Láska až za hrob (E11)
další epizody (13)
Kyle XY (TV seriál)
Welcome to Latnok (S03E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ztracené dívky (S10E07)
2007 Nejlepší roky (TV seriál)
2006 Blade (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Dozvuky (S06E06)
2005 Power Rangers S.P.D. (TV seriál)
Reunion (TV seriál)
2004 Days, The (TV seriál)
The Collector (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Krajanka (S03E22)
2003 Black Sash (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Milwaukee

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky