Reklama

Reklama

Letadlo, na jehož palubě byl univerzitní fotbalový tým, havarovalo ve sněžné bouři uprostřed zasněžených hor. Na přeživší hráče čeká děsivé překvapení: ocitli se v teritoriu podivné stvůry, která lační po čerstvém mase! Uprostřed třeskuté zimy začíná nerovný boj o přežití... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (97)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

ač tenhle HOROR je nejstupidnější věc, co jsem v poslední době viděla a ač i ta jedna moje hvězda je moc (po zralé úvaze, jsem došlo k závěru, že si hvězdy zaslouží i dvě) .. copak se do tohohle sexy Yetiho nedá zamilovat? vždyť je to mYstr světa ve skoku do dálky a v rychlosti běhu (kam se Usain Bolt na něho sere:-)..vlastní roztomilej kožíšek, který mění barvu jako vánoční blikačky.. má slabost pro brunetky :-) a i když je rozmazlený a nejí levé nohy.. je to kamarád k pohledání.. :-D [1. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé že Paul Ziller mě dokáže bavit i těma pitominama co točí, Znamení hada, Mořská bestie, Loch ness terror jsou filmy ač blbé tak zábavné. A já mu to prostě žeru ale tady v Yetim se mi ne moc trefil do vkusu. Já se celkem nudil, a nejvíce mě štvaly ty digitální skákance. Ale jako celek to ušlo, ale Ziller dokáže být zábavnější. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Brodí se takhle sněhem Himalájemi dva Yetiové, když tu kus od nich spadne letadlo. A jeden Yeti řekne druhému: "Hele, spadla nám konzerva. Bude večeře." No a o tom tenhle film je. Ani jsem se neobtěžoval od filmu očekávat více, než jsem nakonec dostal. Přesně tohle jsem čekal a přesně tohle nakonec dostal. Takže vlastně nejsem ani nijak zklamaný. Je to prostě béčko s tím nejcéčkovějším odérem. Nechápu jen jednu věc, když už si dali tu práci a někoho navlíkli do docela komického kostýmu Yetiho, proč ty ještě komičtější (čti trapné) digitální animace? Tam, kde vůbec nejsou potřeba? Ty shazují celý film ještě mnohem více a o kus níže, než film samotný. Jinak Sarah (Carly Pope) mi strašně připomínala Valentinu Vargas ze čtvrtého Hellraisera, byl jsem dokonce přesvědčený, že je to ona, byť by se na ní těch 12 let nijak nepodepsalo. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

A nám se to líbilo :-) :-) :-) Letadlo, ve kterém letí univerzitní fotbalové družstvo, má během letu nad Himalájí těžkosti a spadne. Problémem není jen otázka, jak se rychle dostat do civilizace. Osud jim totiž poslal do cesty humanoidní stvoření, které v nich vidí zpestření svého jídelníčku. Mládež má ale jiné představy o své budoucnosti a tak začíná boj o přežití. ()

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem si takhle jednou chtěl pustit nějakou vagínovinu před spaním, načež jsem narazil právě na tuto. Tady je všechno tak těžce nepovedené, až z toho nechtěně vznikla trapná komedie. Yetti má schopnost měnit barvy jako chobotnice. Postavy trpí demencí a dle filmu jsou Himaláje celkem pohodová rekreační oblast, když náš fotbalový tým bez problému přežije silné mrazy v mikinách celý týden. Zajímavé kulturní obohacení. 0,1%. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (7)

  • V takové nadmořské výšce se králíci nevyskytují. Do 5 800 m n. m. je možné pozorovat maximálně sviště himalájského. (Prochy38)
  • V podobných podmínkách by takto oblečení přeživší přežili sotva desítky minut. (Prochy38)
  • V Himalájích není možné, aby byl v takové nadmořské výšce hustý smrkový les. (Prochy38)

Reklama

Reklama