Reklama

Reklama

Tommy Fielding je mladý, chytrý, okouzlující a atraktivní. Je také velmi dobrý ve své práci investičního makléře, a dokonce i oblíbencem bezohledného a cynického šéfa Cashe. Má chytrou, krásnou přítelkyni Beth, mladou ochránkyni přírody a začínající historičku. Beth má za prací odcestovat do Itálie, ale její zaměstnavatel nedostal grant a cesta je zrušena. Tommy v práci řeší personální problém. Je šéfem prodejního týmu, a když klíčový člen nahlásí svůj odchod ke konkurenci, potřebuje Tommy rychle zaplnit jeho místo. U šéfa protěžuje nevýrazného a tichého Daniela, bývalého leteckého inženýra armády USA a počítačového specialistu. Daniel se zdá být naivní a neprůbojný ohledně vysokých finančních operací a zároveň tak trochu nervózní v přítomnosti žen. Tommy bere Daniela pod svá křídla a ukazuje mu, jak se oblékat, kde se scházet s ženami a jak je okouzlit. Tommy chce, aby se pokusil seznámit s nějakou dívkou, o což se Daniel pokusí v knihovně. Tou ženou je ale Beth, která sem přišla vrátit průvodce po Itálii. Beth Daniela vyloženě okouzlí, ale když se potkají na firemním večírku, vidí, že jde o Tommyho přítelkyni. Ta Daniela pozve do knižního klubu, který si založila s kamarádkami, aby se zde seznámil s „volnými“ dívkami. Daniel tak začne trávit více času s Beth a stane se jejím důvěrníkem… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Dokonalá porce nudy. Přiznám se, že posledních 40 minut jsem už ani nedávala moc pozor. Scott Porter byl tak strašně nesympatický slizoun, Alexis Bledel nudná a ani Bryan Geenberg, sic hezounek, to nezachránil. Příběh je podle šablony, nezáživný, nic nenabízí. Není tam vtip. Skoro si říkám, že je to na hranici odpadu. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Romantické, Alexis Bledel × nudné, jasné už od začátku. Takový krátký román na léto. Pohoda, žádný stres, kdo je hajzl je jasný už od začátku, jak to skončí to je taky jasný. Nic vám to nevezme, nic vám to nedá. Pohodový film, u kterého nemusíte vůbec přemýšlet. ()

Reklama

zero_zelo 

všechny recenze uživatele

krásní lidé, že? :))) to je tak cool a v pohodě. úplně mě to dojalo. to je film pro ambiciózní třicítky, aby mohly doma nad flaškou vína jásat, že to určitě brzo vyjde, protože sou taky tak dobrý :))) už jenom ten čtenářskej klub mě zabil :))) esli já bych vlastně neměla dát naopak 5*!! je to vlastně geniální. dyk je to romantická komedie s dramatickým nábojem, ale úplně na 100% ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

V zásadě obyčejná podívaná, která nemá čím vysloveně výrazně zaujmout (snad kromě očí Alexis Bledel), nicméně ani nijak nenudí a především díky poměrně dovedně vykresleným a odehraným charakterům postav se film zručně vyhýbá okatým klišé a americké tuctovosti, s níž se v podobném žánru jinak setkáváme nejčastěji. ()

Domec 

všechny recenze uživatele

Hmm, nevim teda co je na tom komedie, ale budiz. Alexis hraje svoji roli solidne, i kdyz scenar neni napsanej uplne idealne. Scott se mi nezdal uz od zacatku a ty "zvraty" s jeho postavou byly takovy prapodivny...A Bryan je takovej roztomilej pejsek. Jinak film neni zadna extra trida, ale koukat se na to rozhodne da. 3*** ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama