Reklama

Reklama

V tomto pořadu nahlédneme do soukromí rodin. Princip této reality show spočívá v tom, že si dvě ženy z předem vybraných rodin vymění své místo. V první polovině pobytu se každá nová žena musí přizpůsobit nové rodině, tzn. žít podle jejich pravidel. Ale ve druhé polovině se zase musí rodina přizpůsobit pravidlám nové ženy. Pořad se zakončí tak, že se sejdou dvě rodiny někde např. v restauraci a povídají si, jak se jim žilo ve vyměněné rodině (duklak2)

(více)

Recenze (409)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Lehce zvrhlým způsobem chytlavý a zajímavý pořád, který zprostředkovává pohled do zákulisí fungování povětšinou zvláštních rodin, které souhlasili s natáčením. Často dochází k zajímavým a humorným konfliktům a výlevům emocí a trapným situacím, které pro mě tvoří hlavní devizu tohoto kousku. Jeho největší výhodou je pak zřejmě to, že ať už máte ve vlastních vztazích jakékoliv zádrhele, po dokoukání libovolného dílu se můžete s partnerem upřímně uklidnit, že váš vztah je v porovnání s účastníky opravdu normální a lidský. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Skoro každému je asi jasné, že tahat na veřejnost špinavé prádlo můžou jen narcistní debilové bez soudnosti - což je označení pro ten zbytek, kterým to jasné není, a kteří se dokonce hlásí do tohoto skvělého sociálního experimentu. Kdyby to bylo alespoň zajímavě finančně ohodnoceno, neřekl bych ani popel. Nicméně pro 50 tisíc si udělat před celou republikou ostudu, a věřte, že jinak to ani nejde, jelikož jsou zde pečlivě vybírány jen ty nejbizarnější dvojice, opravdu nestojí za to. Tuto taškařici nesleduji pravidelně, ale měl jsem tu čest (?) zhlédnout pár primitivně uvažujících, vcelku normálních rodin, které se namíchaly a pak si to po týdnu pěkně tupě vyříkaly. Ono to přísloví "Neser si do vlastního hnízda" nebude jen tak planá výhrůžka. Na druhou stranu to něco vypovídá o naší společnosti, která je ochotna se neustále bavit na úkor cizího neštěstí a existují hyeny, které toho dokáží dokonale využít. 10% ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu,že mám počítač ve stejné místnosti,ve které se ostatní dívají na televizi,viděl jsem i několik dílů této nablblosti,kde ženy dobrovolně odcházejí na čas z domu,aby za dva dny zoufale brečely do telefonu,že jim chybí domov a rodina a celá "show" je zpravidla zakončena předimenzovanou hádkou za použití povětšinou stupidních argumentů.Vskutku osvěžující. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejnesmrtelnějších tragédií na naší půdě, která se vysílá stále dokola a stačí mi každý týden jen ukázky na další díl a už se mi chce zvracet. Když jsem byl dítě, koncept se mi docela líbil. To se ale v té době hlavně do pořadu ještě hlásili normální rodiny a ne ty nejhrozivější odpady naší společnosti. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Co považuji za opravdu velkou ubohost? Zaprodání rodiny pro padesát tisíc. Stejně tak, jako já nemám potřebu veřejně publikovat svůj soukromý život, nechci sledovat soukromí druhých. Z toho důvodu nevedu facebook, z toho důvodu nesleduji tento pořad. Degradace lidských hodnot je v dnešní společnosti více než zřejmá... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (3)

  • V prvních letech rodina, jež se projektu zúčastnila, inkasovala 20 000 Kč. V pozdějších letech byla částka navýšena na 100 000 Kč. (Olík)
  • Herec Gustav Bubník, který v tomto pořadu namlouval průvodní komentáře, se společně s bývalou manželkou Soňou Bubníkovou pořadu účastnil. Konkrétně se tak stalo ve 3. epizodě, 1. série. (PanIncognito)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama