Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad na pomoc zvířatům. (oficiální text distributora)

Recenze (149)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// +ty roztomilý a někdy smutný zvířátka, určitě oba průvodci pořadem -čistě jen záležitost pro určitou skupinu diváků/// Pořad na kočičku a taky pro pejska :-))) Ale teď vážně: nevím do jaké míry, ale myslím si, že tohle je užitečný pořad. Je to způsob jak něco udělat pro ty němé tváře. Pořad jsem nesledoval pravidelně. Dokonce jsem ho ani nevyhledával, ale při tak dlouhé životnosti pořadu nejde aby jste si ho nevšimly. Je pěkný, občas zábavný, můžou ho vidět děti...jen jsem si někdy připadal jak v autobazaru :-(/// Celkem 55%/// ()

fleker 

všechny recenze uživatele

vztahy člověk-zvíře by měly bejt fifty-fity, žádný já tě budu krmit, čtyřikrát deně tě chodit vyklopit, čistit smradlavý chlupy z gauče, mejt když se vyválíš v bahně, vodit tě po veterinách a platit za tebe vočkování (no to tak, na to by sis umě, musel vydělat) a ty mě zato naoplátku necháš vklidu vyspat....jak se může člověk třetího tisíciletí dobrovolně vzdát svobody ve prospěch chlupatýho automatu na hovna...nu dobrá dobrá, taky jednu takovou zrůdu vlastním, ale my máme dohodu,,,"..já tě budu od teď po tři roky krmit, a po třech letech,,ty - nakrmíš - mě."...což je nejenom fifty-fifty ale taky, jak by horních 40 promile tohodle převýchovnýho zařízení řeklo, ňamy-ňamy ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Myslím ,že tenhle pořad si zaslouží plný počet. Ne že by byl kvalitativně tak perfektní ,ale obsahově si to plně zaslouží. Pomoc opuštěným zvířatům hlavně psům je záslužná činnost. Němá tvář si zaslouží lepší osud než někde běhat u popelnic či být někde týraný. Sami máme z útulku fenku vlčáka je sice křížená ,ale je fantastická je to domácí mazánek jmenuje se Kačenka. Do toho jsou tu ukázány případy týrání. Jeden z mála pořadů co má smysl. ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Ano, strádající opuštěná zvířata si zaslouží naši plnou pozornost. I když se pojednávaný pořad zabývá možná stereotypní problematikou. Kdo z nás někdy sdílel svůj čas s kočkou, psem či kocourem, pak jistě víte, jak je s ním fajn, protože v nich naleznete duše spřízněné. To už nehovořím o tom, že kulturní člověk se někdy ke svým vlastním zvířatům chová jako k neživé věci. Což mě netěší psát. Člověku je z toho smutno. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chtělo by to paničku nebo páníčka, kteří by byli hodní a měli by ho rádi." Jsem velkým milovníkem psů, avšak oni mne z nějakého nepochopitelného čtyřnohého důvodu nesnáší. Vrčí na mne, štěkají na mě, koušou mě, ale mou lásku k nim to nijak nepodlamuje. Právě naopak. Pokud jednou najdu pejska krásného jak Marta Kubišová v roce 1968 a roztomilého jak Zdeněk Srstka po sedmdesátce, tak mu klidně přenechám svůj dům a půjdu spát do boudy. Jsem si však jist, že v tomto pořadu to nebude, neboť jsem ho dosud ani jednou nedokázal dokoukat od začátku do konce. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Producent Čestmír Kopecký vzpomínal, že "když se z čtrnáctideníku Chcete mě? stal týdeník, bylo nutné doplnit Martu Kubišovou, která nestíhala, někým novým. Nemohl to být nikdo jí podobný, ale musel mít přirozenou morální autoritu. Hned na prvním natáčení, po příjezdu do útulku, jsme jako vždy vyslovili prosbu vzít psy z klece a volně je ukázat. Vedoucí útulku řekla: 'To nebude problém, jen u toho dobrmana to nepůjde, protože je moc zlý.' Zatímco jsme se domlouvali, otočím se a vidím Zdeňka Srstku, jak táhne nešťastného dobrmana, který brzdil všema čtyřma, za uši ven a říká 'pojď, neboj se, tak ty jsi prej zlej.'" (NIRO)
  • V únoru roku 2019 na posici jednoho z moderátorů pořadu po dvaceti čtyřech letech Zdeňka Srstku vystřídal Petr Rajchert. Srstka později uvedl: „Chybí mi to moc, ale už jsem to nedával. Vždyť já se potom týden dával zase dohromady.“ (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama