Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Já nemám rád politiku a nemám rád ani naše dementský politiky.Já ani té politice nerozumím, natož chápu a to jsem docela študovanej(škola s maturitou).Možná to je proto, že ti dementi z naší stupidní politiky furt něco řešej, ale já se jim do toho nebudu motat.Tyhle publicistický pořady já nemám rád tak mi za to nenadávejte za mé hodnocení a můj názor.Tyhle pořady nesleduju a nikdy je sledovat nebudu.Já totiž nemusím bejt naštvanej každou neděli.A ještě k tomu znuděnej. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Hodnotím velice kladně tento úspěšný publicistický pořad. Je důležité mít v každé zemi alespoň jedno "médium", kterému většina politiků dá zelenou a jdou diskutovat, jdou ukázat svou inteligenci a mnohomluvnost..!!! A pan Moravec, východočech, mimochodem, je prostě vzdělaný a bystrý, tzn. dobrou diskusi na úrovni. :-) ()

Reklama

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Kdyby každý publicistický pořad u nás vypadal jako tahle "show" Václava Moravce. Bylo zde již spousta pořadů jako Co týden dal či V pravé poledne, které vysílala Česká televize, ale až s profesionalitou, všeobecným přehledem a humorem Václava Moravce můžeme být konečně spokojeni. Co by Nova či Prima dala, kdyby měla takového moderátora! ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Václav Moravec je podľa mňa veľký profesionál i keď niekedy dáva otázky, ktoré mi z tej českej politickej scény a aktuálnej situácie veľa nedajú. Nemám rád, keď sa iba kecá, rozprávajú omáčky, ale riešenia nikto nemá, prípadne sú to šialené návrhy a nakoniec sa ukáže, že tí, ktorí sa tam profilovali ako vševedkovia sú nakoniec zločinci. Politici sú volení ľudom a mali by sa mu zodpovedať, za to, že ich zastupujú. Politik má slúžiť a nie vládnuť. Myslím si, že v Českej republike je toto najprofesionálnejší program, ktorý vám niečo z politiky objasní a dá vám možnosť urobiť si aspoň, aký taký názor. ()

Bukk

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to sledovala s tím, že bych se mohla něco přiučit. Po skončení pořadu jsem ale vždy odcházela s pocitem, že jediné, co si z toho můžu vzít je to, jak vypadat věrohodně před kamerou, když se chystám lhát a nehnout při tom ani brvou (popřípadě jak rychle vstoupit do protiútoku při vedení diskuze). Děkuji, poučné. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Dle svého vyjádření Václav Moravec dostává po každé účasti zástupců Komunistické strany Čech a Moravy v pořadu veliké množství dopisů, že je zločinec, protože prý podporuje zločineckou politickou stranu. (JoranProvenzano)
  • První půlrok vysílání - od 4. ledna do 27. června 2004 - byl pořad vysílán ve večerních hodinách v neděli a trval jen 42 minut. 4. července byl pořad vysílán poprvé v poledne a vysílací čas se již nezměnil. Změnila se také jeho délka, a to na dvě hodiny. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)

Reklama

Reklama