Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkušený policista Nick Pulovski přijde při přestřelce se zloději aut o svého stálého partnera. Poručík Garcia mu jako náhradu přidělí Davida Ackermana, nezkušeného mladíka z bohaté rodiny, který se snaží vymanit z ochranného vlivu svých rodičů. Pulovski, posedlý myšlenkou na dopadení šéfa zlodějského gangu Stroma, není novým partnerem příliš nadšen. Když banda přepadne kasino, čekají na ně Nick s Davidem přímo v trezoru. Mladík však nedokáže vystřelit na Stromovu milenku a vinou jeho váhání lupiči opět vyváznou, tentokrát dokonce s Nickem jako rukojmím. Slušňák David se konečně odhodlá k ráznému a tvrdému postupu. Vydá se po parťákovi pátrat a za sebou nechává spoušť. Přes řadu problémů se mu ho podaří najít a zachránit. Společně pak pronásledují prchajícího Stroma a jeho milenku. (TV Nova)

(více)

Diskuze

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

Clinta Eastwooda si lze vážit za jeho lidské charakterové vlastnosti, občanské postoje, rozhodně ne však za jeho filmy...2

Delfador

Delfador (hodnocení, recenze)

Jste si jistí že ta čtvrtá fotka patří k tomuto filmu?  Nezdá se mi že by tam byl Marlon.

Solace

Solace (hodnocení, recenze)

Tento film jsem viděl před deseti lety a včera jsem si ho s tímto velkým odstupem času zase půjčil tohle DVD.Český dabing jsem po deseti minutách sledování jednoznačně odmítl-Petr Svoboda a Charlie Sheen mi k sobě nějak nepasuje a mohutný černoch s hlasem eunucha signalizuje,že asi něco není v pořádku.Když to shrnu kolem a kolem dokoukal jsem to s vypětím všech sil a dvě hvězdičky ač Eastwooda můžu je až až.

Reklama

Reklama