foto

Pepe Serna

  • nar. 23.7.1944 (73 let)
    Corpus Christi, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 From the Dead
2017 Clean Sweep
The Green Ghost
Zmenšování
2016 Monday Nights at Seven
Restored Me
Superpowerless
2015 Ana Maria in Novela Land
Gino's Wife
Kill or Be Killed
Road to Juarez
2014 Dort
Man from Reno
2013 Aguruphobia
2010 Dreamkiller
2009 White on Rice
2008 Moe
2006 Big Dreams Little Tokyo
Černá Dahlia
Panna z Juarezu
2004 Latin Dragon
2003 Devil's Knight
Exposed
Smrtící roj
2002 You Got Nothin'
2000 Along for the Ride
Chléb a růže
Luminarias
Pekelná jízda
Princess and the Barrio Boy, The (TV film)
Řezník, kněz a prostitutka
1997 Bojovník
1996 Land of Milk and Honey
1995 V pasti
1994 Milión k jedné
1993 Jonny's Golden Quest (TV film)
Roosters
1992 Já, Američan
Jenom Ty
1991 Kovboj Conagher (TV film)
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
Pohlednice z Hollywoodu
Zelenáč
Zlý Jim
1989 Forgotten, The (TV film)
1988 Break of Dawn (TV film)
Caddyshack II
Lidská chyba
1987 Three Kings, The (TV film)
1986 Štvanci
1985 Fandango
Silverado
Streets of Justice (TV film)
1984 Best Kept Secrets (TV film)
Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí
Rudý úsvit
1983 Heartbreaker
Sadat (TV film)
Transakce století
White Water Rebels (TV film)
Zjizvená tvář
1982 Vice Squad
25th Man, The (TV film)
1981 Joe Dancer: Opičí mise (TV film)
Three Hundred Miles for Stephanie (TV film)
1980 City in Fear (TV film)
Inside Moves
Znovu na cestě
1979 Cvok
Oddíl jedna
Raíces de sangre
Streets of L.A., The (TV film)
Walk Proud
1977 Tarantule (TV film)
1976 Killer Inside Me, The
Mycí linka
Nepřemožitelný bukanýr
1975 Den kobylek
Desperate Miles, The (TV film)
Smrtící věž (TV film)
1974 Gun, The (TV film)
Hangup
Last Angry Man, The (TV film)
1973 Group Marriage
Miracle on 34th Street (TV film)
1972 Novodobí centurioni
1971 Johnny si vzal pušku
Red Sky at Morning
Vyrovnávání účtů
1970 The Student Nurses

TV seriály

2017 Dimenze 404 (TV seriál)
Chronos (E03)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Na trati (S04E05)
2003 Kingpin (TV seriál)
2002 American Family (TV seriál)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
The Zeta Project (TV seriál)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
1999 The PJs (TV seriál)
1998 Jesse (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Hotel Malibu (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Dudley (TV seriál)
Second Chances (TV seriál)
1991 The Pirates of Dark Water (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
Good Grief (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Pouť za štěstím (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Mr. President (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Year in the Life, A (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
Feel the Heat (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Greatest American Hero, The (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Rafferty (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 Barney Miller (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2013 Aguruphobia

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace