foto

Joel Polis

  • nar. 3.10.1951 (67 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Return of Mike and Ike
2009 Na míle daleko (TV film)
2007 Expert na vraždu: Vražda na fakultě (TV film)
2006 Padlí andělé
2005 McBride: To je vražda, madam (TV film)
2003 Lovec vetřelců
2002 Alikes (TV film)
Light in the Darkness, A
2000 Attraction
Projekt Mercury (TV film)
1999 Toulavé boty
1997 Prison of Secrets (TV film)
Zločiny z vášně: Náměsíčný vrah (TV film)
1996 Dark Angel (TV film)
Poslední večírek
Program likvidace (TV film)
1995 Láska navzdory osudu (TV film)
Never Say Never: The Deidre Hall Story (TV film)
Ďábelský zabiják
1993 Krevní pouto: Smrt v rodině (TV film)
1992 Fly by Night
1991 Vražedný lék (TV film)
1990 Burning Bridges (TV film)
Moje modré nebe
Zelenáč
1989 Obhájce pravdy
Ti, které tu zanechala (TV film)
1985 Death in California, A (TV film)
1984 Fatal Vision (TV film)
Nejlepší obrana
1982 Věc
Zeď (TV film)
Zrozena jen ke kráse (TV film)

TV seriály

2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Soudce, porota a kat (S04E11)
2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vyděrač (S09E18)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Uzemnění (S03E13)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Čarodějnice ve skříni (S05E20)
Odložené případy (TV seriál)
Skoro jako v ráji (S07E21)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Uprchlíci (S05E12)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Čas vypršel (S04E04)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Na volném moři (S04E22)
2005 Zjevení (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Brass v Hollywoodu (S05E20)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Bachelor Party (S03E18)
2003 Dragnet (TV seriál)
Mister Sterling (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
For the People (TV seriál)
Nejlepší sex (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Býk (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Faith, Hope & Surgery (S06E11)
1999 Angel (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Vysněný život (S02E11)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1997 Crisis Center (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Comeback (S08E13)
1996 Chameleon (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Quiet Riot (S02E21)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Den v minulosti (S01E03)
Under One Roof (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Single Married Female (S07E18)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Stíny nad Waikiki (TV seriál)
Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Páté výročí (S03E21)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Buď upřímný ke svému nářadí (S03E08)
1992 Picket Fences (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Blood Is Thicker... (S02E14)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Equal Justice (TV seriál)
WIOU (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Famous Teddy Z, The (TV seriál)
Gideon Oliver (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Hitchhiker (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)

Dokumentární

1998 The Thing: Terror Takes Shape

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace