Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(46)

Příznivci typického Mládkova humoru si přijdou na své v dadaistických příbězích – nepříbězích chudé aristokratické rodinky, která se po restituci dostala ke své zchátralé nemovitosti. Rodinní příslušníci zde přežívají s půvabem looserů, řeší páté přes deváté a občas se jim i něco neuvěřitelného přihodí. V hlavních rolích uvidíte Ivana Mládka (baron Romedius Cyrany von Bollehaus), Milana Pitkina (svobodný pán Emerich Cyrany von Bollehaus), Ivo Pešáka (lokaj Jaroměř Kotula), Jana Mrázka (rytíř Ignác Cyrany von Bollehaus), Lenku Šindelářovou (baronka Matka Anna Cyranová von Bollehaus z Nedabylic), Lenku Plačkovou (komtesa Cyranová von Bollehaus), Libuši Roubychovou (Libuna Cyranová von Bollehaus) a další. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

karel46

karel46 (hodnocení, recenze)

Za socialismu jsem se u humoru Ivana Mládka řezal smíchy.Krom toho i jeho muzika byla velice poctivá.(Tehdy ne až tak častý jev).Za kapitalismu už tomu tak není.Vůbec je mi trochu smutno když vidím,co někteří naši umělci dělali tenkrát,když "nemohli" a co dělají dnes.když "můžou"...

st.verka

st.verka (hodnocení, recenze)

Někde jsem četla, že už natáčení skončilo, nebo končí, ale že Ivan Mládek připravuje nový projekt, ale zatím se nemluví, o čem to bude. Určitě se zase chvilku pobavíme... :-)

Hopkins

Hopkins (hodnocení, recenze)

Tak jsem is říkal že se podívám na další díly a šmitec od 10 do 20 dílů jsem nebyl shcopen dokoukat jedinej :( by bylo na čase to utnout mám chuť tomu sebrat hvězdičku už je to fakt na jedno brdo a hlavně nic proč by stálo na to koukat zlatá první serie která byla ještě neokoukaná.

st.verka

st.verka (hodnocení, recenze)

Ano ano, bohužel, už to opravdu ztrácí na obrátkách. Jako by docházely nápady.

Hopkins

Hopkins (hodnocení, recenze)

Ale abych pravdu řekl s přibývajícími díly se mě to už taky přestává mírně bavit ztrácí to štávu :(

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

No to je zase typ humoru na který buď přistoupíte, nebo ne. Nic mezi neexistuje. Já jsem na to přistoupil a docela jsem se bavil.

st.verka

st.verka (hodnocení, recenze)

Mně se to tedy líbí dost, je to takový odlehčený nenáročný a odpočinkový humor, který neurazí. Vždycky čekám, co z nich zase vyleze. Jsem ráda, že se Mládek a spol. na obrazovku vrátili. Lepší než rádoby zábavné pořady na Nově.

Hopkins

Hopkins (hodnocení, recenze)

To je těžko já třeba totálně nemusím Pitkina a ta jeho role toho nepovedeného maĎara mě tam ničila úplně ale zase sem tam našel dost seků které mě rozesmáli Kalamity Jane nezklamala ani po letech.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Bohužel - pustil jsem to, chvíli koukal a po prvním umělém smíchu u něčeho, kde bych smích nečekal, to dostalo jasné hodnocení- Mládku, Barrandove, kdepak :(

superman

superman (hodnocení, recenze)

mě se to dost líbilo, bylo to lepší než country estráda, to byl dobrej nápad udělat z mládkem sitcom.

Reklama

Reklama