Reklama

Reklama

VOD (1)

Eugene a Cindy tvořili pár, jemuž bylo souzeno spolu zůstat. Ale na maturitním večírku, těsně před tím než se pomilovali, se Eugenovi stala nehoda a skončil v komatu. Po čtyřech letech se z něho probudí a vidí, že jediný, kdo u něj zůstal, je jeho nejlepší kámoš Tucker. Ten mu vysvětlí, že se Cindy odstěhovala a odešla studovat na univerzitu. Eugene se s tím snaží smířit a najde si práci fotografa. Jednou však přiběhne Tucker s novým číslem časopisu Playboye a novinou o Cindy, která teď zdobí jeho stránky jako Miss Březen. Mládenci zjišťují, že se zanedlouho koná výroční párty v sídle časopisu a rozhodnou se, že ji stůj co stůj překazí. Eugen přece musí získat svou holku zpátky! V hlavních rolích americké komedie hrají Trevor Moore a Zach Cregger, kteří ji zároveň i režírovali, spolu s Raquel Alessiovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak vám nevím, já se moc nesmál. Řada scén byla spíš nechutná nebo smutná, ale ne veselá. Je to hodně o sprostých slovech a sexu. TUCKER ( Trevor Moore ) se nechová přirozeně a budí dojem spíše paka, než teenagera. CANDACE ( Holly Stanton ) je sice kočka, ale to filmu moc nepomůže. Jo, a být hasičem, tak se pořádně naseru, než že se budu smát. Ta prvotní scéna z hasičema je skoro trapná. Řekl bych, že ten film je taková nepřirozená slátanina na kterou hned zapomenu. Ve filmu ještě hrají CINDY - Roquel Alessi a EUGENE - Zach Gregger....a další jsem už zapomněl. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chch, to mě zas jednou pobavilo. Né že by se tomu člověk smál celou dobu, ale mělo to v sobě takovy nějaky fluidum, ktery po vás bylo jednou za čas chrstnutý a to vyústilo taky v chrstanec, ale chrstanec smíchu. Jó, je tam několik dooost dobrejch fórků, ale bacha, najdou se tam aji hluchý místa (a to nemluvim o tom, že bych byl nedoslýchavej) a protože hluchý místa sou špatny aji pro slepce, tak mě pak nemlaťte bílou holí, když si to na základě mýho komentáře stáhnete a skouknete to. ()

Reklama

FincherD. 

všechny recenze uživatele

Au, velké zklamání, hlavně potom co jsem si několikrát pouštěl trailer, který mě velmi bavil. Bohužel většina opravdu zábavných situací a vtipů je vystřílena právě ve 146 vteřinové ukázce. V samotném filmu je všechno převálcováno humorem za hranicí trapnosti. Navíc je dost těžké sledovat film, když máte chuť po 20min. jednoho z hlavních hrdinů zabít. Samozřejmě nechybí porce fekálního humoru-jeden exkrementální se prakticky, jako dllouhé lejno, táhne skoro celým filmem:( ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie, jejiž děj překypuje srandovními situacemi a skvělými hláškami, což zapříčinilo fakt, že jsem se dobře pobavil a pořádně zasmál. Film je zárověň dost svižný, takže nuda tady rozhodně nehrozí. A ta scéna, co příjde po hlášce: "Horsedicku, ukaž péro!" je naprosto k popukání. Jediné co mi vadilo, a vadí mi to vždy, byla přítomnost různých fekalit. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

A je to tu zas jedna s dalších teenager komedii, ale zase trošičku jiná. Hodně zvracenosti, sexuálních narážek a všeho co tak bezvadně funguje.Komedie se postupně rozjížděla a vše vyvrcholilo ve finále ten černý rapper se střívkem místo penisu naprosto ujeté sem se malém počural smíchy. Úplně na pohodu 3 * ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Zlaté maliny - nominácia: Najhorší herec vo vedľajšej úlohe (Hugh M. Hefner). (filip289)

Reklama

Reklama