Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na malom ostrove uprostred Egejského mora sa skrížia cesty archeologičky Valerie Cammon a štvorice mužov. Ona ako jediná prežila nečakaný archeologický objav, jej expedícia potvrdila existenciu hydry, veľkého mýtického viachlavého hada strážiaceho dávny poklad, ale žiaľ aj to, že je to tvor nesmierne zúrivý a nebezpečný.
No okrem hydry je tu ešte skupina lovcov ľudí, ktorá sleduje stopy mužov, aby ich mohla zabiť. A tak sa hnacím motorom nesúrodej pätice stáva túžba prežiť. (beso74)

(více)

Recenze (60)

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Cinetel Films je jedna z málo společností, která dokáže uspokojit moje touhy (kromě klasiky, jako je např. Wicked Pictures, Metro Home Video, Adam and Eve,...). Dneska musí být všechno temné, depresivní, psychologické, etc etc, ale kdo touží po hydře, vedoucí hodinové monology? Já tedy ne, chci ji vidět, jak trhá tu lidskou pakáž na kusy. Děj není samozřejmě důležitý, hlavní je, aby bylo dost rupií na animaci. Tvůrci sice moc chechtáků neměli (nejvíc určitě spolkla triková sekce), přesto dokázali natočit pěkný, koukatelný filmeček. Herce vůbec neznám (teda baby nic moc), kromě nesympatického blonďáka (v ksichtě mi připomíná Jacksona) z Walker Texas Ranger. O hudbu se postaral dvorní skladatel Jima Wynorskiho, Chuck Cirino, jenž brutálně vykrádá své (skvělé) Povstání strojů. Přístě to chce pořádný kočky, ještě víc hydry (nebo nějaké jiné potvory) a není co řešit, pro tentokrát poouze za čtyři. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V první řadě by si měl uživatel beso74 upravit svůj nepřesný obsah (vězni byli tři chlapi a ženská - herečka Dawn Olivieri nemá ptáka, leda tak při sexu)...Filmy o zakázaných lovech na lidi nejsou ničím neobvyklým a dnes už existuje celá řada kousků na toto téma. Nicméně většina z nich jsou nízkorozpočtové béčka (mnohdy spíš céčka) a ani tento není žádnou světlou výjimkou. Tedy něco navíc nám tu tvůrci přidali a to je mýtická digitální stvůra, která vás ale spíše rozesměje, než aby vás vylekala či snad uchvátila svým krásným zpracováním. Což je vážně škoda, zvláště když Hydra není zrovna moc využívaným bájným tvorem. Co ale taky čekat od filmu, ve kterém má prsty nechvalně proslulá Syfy. Nepříliš povedená mnohohlavá Hydra však není jedinou slabinou tohoto filmu. Její útoky byli dost odfláknuté (trhání obětí směšné, stejně jako cákance krve), ale mnohem horší byla celková stupidita scénáře a nevýrazné postavy. Příběh byl děravý jako cedník (hlavně co se logiky týče), jeden trapný moment střídal druhý (slepota většiny postav co jí padly za oběť), debilní rozhodování a chování postav není u céčkových záležitostí žádnou novinkou a navíc i samotná atmosféra trpěla jako raněné zvíře – až na pár světlejších okamžiků tu o nějaké náznaky napětí nezavadíme. Herecké výkony většiny zúčastněných byli rovněž prachbídné. Naprosto nevyužitá mi přišla postava archeoložky, která tak dlouho dokázala záhadně přežít s Hydrou na ostrově a pak…30% ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,I graded book reports and I put on school plays.“ Tvůrci Hydry se evidentně snažili vyprostit ze zaběhnutých klišé filmů s přerostlými zvířátky a nutno říct, že se jim to poměrně povedlo. Příběh je totiž hodně inovativní a dává tomu patřičný šmrnc, i když se pořád jedná o slabé béčko. Herci jsou průměrní až na jednu výjimku, a to Michael Shamus Wiles, který si svou roli chladného kapitána tak moc užíval, že z herců přehrával úplně nejvíc. Samotná hydra se docela povedla, objevuje se poměrně často a má docela slušný apetit. Přesto má tento film stejné chyby, jako jiné monster filmy, chatrný scénář, podprůměrné herecké výkony, hodně špatný soundtrack a hlavně je taky nudný. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Nádherne blbé dielko ! Celý čas som si predstavoval, ako by ma táto akčne-archeologicky-mytologicko-žoldniersko-príšerácka spatlanina bavila, keby nemala taký hlúpy scenár, neschopnú réžiu, škaredých (ne)hercov, trápnu kameru a strih a tupé dialógy. Hrozne by ma bavila... Námet Hydry je jeden z najbombastickejších v dobrodružnom žánri, čo som sa s nimi kedy stretol - ale vo výsledku je (prekvapivo) hydra samotná jediná, čo za voľačo stojí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Hydra“ je bohužel tím, co se od něj čeká. Špatnou trikovou odívanou, která vám akorát zabere čas, ale u níž je lepší dělat i něco jiného, ne se jen věnovat filmu, protože to samotné člověku nic nedá. Těch monster, o nichž je možné natočit špatný film, je bohužel moc a tvůrci jsou natolik vychytralí, že je využívají. Hydra by si rozhodně zasloužila něco lepšího. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama