Reklama

Reklama

Yongseoneun eupda

Trailer

Obsahy(1)

V oblasti s minimální kriminalitou je u řeky nalezeno tělo mladé, krásné ženy s odřezanými končetinami. Takto závažný zločin přijíždí objasnit uznávaný soudní patolog profesor Kang. Vyšetřování neobvyklého případu je i výbornou příležitostí pro mladou ambiciózní policistku Min, Kangovu bývalou studentku, která je neustále podceňována svými staršími mužskými kolegy. Spolu s profesorem vytipují okruh možných pachatelů. Podezření směřuje k ekologickým aktivistům, kteří brání stavbě přehrady a tím i zničení okolní přírody. Přehrada však znamená ohrožení i pro místní rybáře. Po zadržení a výsleších hlavního podezřelého začíná mít Min pocit, že s profesorem Kangem, mužem kterého vždy obdivovala, není něco v pořádku.
Příběh vypovídá o věčném morálním dilematu, zda je oprávněné zachránit své blízké, když události s tím spojené mohou ublížit někomu jinému, byť nám vzdálenému. Některé činy projdou bez povšimnutí a upadnou v zapomnění, některé však mohou mít katastrofické následky. (Ketri)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jedného dňa je neďaleko močarísk objavená mŕtvola krásnej ženy. Jej telo bolo brutálne zdevastované. Ruky i nohy sú oddelené od tela. Na počudovanie chýba pravá paža. Prípadu sa ujíma mladá ambiciózna policajtka Min. Na vyšeteovaní úzko spolupracuje s bývalím profesorom psychológie, Dr. Kangom. Stopy prípadu vedú do neďalekej cementárne, kde aktivisti za životné prostredie pravidelne vyvolávajú protesty. Je vrahom jeden z mnoha "ekológov? Alebo je pravda okolo tohto prípadu OMNOHO komplikovanejšia. Solídna kriminálka s originálnym príbehom, aký môžu len "šikmáči" natočiť. Po celú dobu som bol presvedčený o hodnotení na úrovni troch hviezd. Ale za to deprimujúce, depresívne, bezcitné rozuzlenie musím jednu prihodiť. To bol proste šok. Názov snímku nemohol byť výstižnejší. ()

forsythia 

všechny recenze uživatele

Bolestivý film. Ti Korejci se umí dobře mstít. Nebýt toho kreténka poldy, co mě nebavil a lezl mi na nervy, mohlo to být ještě lepší. Závěr ovšem špičkový, rozhodně nezklamal. To vůbec nevadí, že to bylo předvídatelné. Ono to bylo předvídatelné v principu, ne v podrobnostech. A právě ty podrobnosti měly největší šmrnc. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Uf, no kurva. Strašná škoda pomalého rozjezdu, protože od půlky to chytí pořádné tempo a ten konec... No, moc "lepších" konců jsem neviděl a to už jsem pár filmů zhlédl. Rákosníci si opět dali záležet na scénáři a je to znát, protože děj je neokoukaný, inovativní, napínavý a drsný. Tedy přesně takový jak ho mám rád. 85% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Korejci mají svůj zvláštní styl podání, na který si budu muset ještě zvyknout. Jejich mentalita je jiná než ta naše a tak se mně některé scény zdály příliš afektované nebo víc patetické, než jsem schopna za jiných okolností snést. Tudíž to beru v úvahu a musím říct, že jsem se jinak vůbec nenudila, nepostřehla jsem žádná hluchá místa, zápletka byla výborná i když se nemohu zbavit dojmu již viděného. Jediné, kdo mě silně iritoval celou dobu, byl vyšetřující detektiv, kterého museli hledat snad mezi bezdomovci a ještě s velmi nízkou hladinou IQ. Závěr byl hodně silný a docela se mnou zacloumal a i když na mě celý snímek působil sice trochu mainstreamově, tak jsem byla spokojená. 70% ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se nějak nechytala, kdo s kým a proti komu, navíc ten uřvaný blb z řady kriminalistů to byla nešťastně napsaná postava, nechci urážet toho herce, protože jeho práci neznám... Nicméně Sol Kjong-gu v roli profesora a Han Hye-jin jako začínající policistka mě upoutali natolik, že jsem se nechala vtáhnout a posléze i vcucnout do příběhu o unesené dceři a vrahovi, který vydírá.. Závěr byl hodně silný kafe, dost to se mnou zacloumalo a jedním dechem dodávám, že mi bylo nesmírně líto všech zúčastněných... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama