Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Congotanga, stát v západní Africe, nemá žádné zákony o vydávání a vládu ovládají zahraniční gangsteři v čele s Carlem Rittnerem (Tonio Selwart). Nejnovější letadlo z Evropy přivezlo Louise Whitman (Virginia Mayo), prchající před obviněním z vraždy ve Francii, a Petera Manneringa  Raymond Bailey), který zaplatil nájemnému vrahovi O'Connellovi (Michael Pate), aby ji zabil. Louise se seznámí v hotelu se zeměměřičem Davidem Carrem (George Nader), který provádí pro belgickou firmu mapování řeky a který jí nabídne, že aby ji ochránil, tak odjedou po řece pryč od města. Na loď se s nimi nalodí jako pomocník i nájemný vrah. (HTB)

(více)

Recenze (2)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Neklidné Kongo, jedna sexy kost a dva muži - jeden jí miluje, ten druhý jí má za úkol zabít. Příběh nic extra, spíš slabota. Z herců mě bavil jen Peter Lorre ve vedlejší roli. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Banálny príbeh s nie veľmi kvalitným hereckým obsadením. Tešil som sa hlavne na Petra Lorra, no ten sa objaví len v úvodných a záverečných desaťminútovkach. Ale zato, keď je v obraze, o triedu prevyšuje všetkých ostatných. Škoda niekoľkých amatérskych scén, ktoré to poslali do podpriemeru - muchy tse tse sú len fľaky na kamere, vyzerá to smiešne aj na tak starý film, napadnutie krokodílom je natočené tak, že krokodíl je v jednom zábere a postava v druhom, pričom podľa farby vody vidno, že sú úplne inde a mŕtvola má síce pár červených fľakov, no trošku málo na umretie po takom útoku a prestrelka, kde sa banda zločincov kryje za sudy s benzínom len potvrdzuje nie práve vysoké ambície tvorcov ohľadom tohto filmu. ()

Reklama

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Miami (Florida, USA). (HTB)

Reklama

Reklama