Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický magazín České televize uváděný Markem Wollnerem každé pondělí večer přináší na světlo světa kauzy, fakta a reportáže. Pořad se snaží odhalovat politické, ekonomické a společenské kauzy, zabývá se zajímavými lidskými příběhy i záhadami a reportéři natáčejí velmi zajímavé rozhovory. Investigativní reportáže z domova ale i ze zahraničí komentují zúčastnění aktéři i významné osobnosti přímo ve studiu. S redakcí spolupracuje řada věhlasných českých i zahraničních žurnalistů. (Stocki)

(více)

Recenze (79)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Možná by stálo za úvahu, napsat srovnání, kolik ročně “vydělává” extrémistický a dezinformační pořad Reportéři ČT, ze státem garantovaného výpalného! Ovšem předpokládám, že tam budou příjmy zahaleny neprostupnou mlhou. Každopádně myslím, že nejlepší způsob, jak dát najevo dopad pořadu na svou osobu, je navýšení příspěvku třeba pro tipu Wůlnéra a spol. tomu nezabraní. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Reportéri ČT" sa nemusia hanbiť za svoju prácu, ktorú odvádzajú na tejto publicistickej, televíznej relácii. Snažia sa prenikať do zamotaných káuz, ktoré častokrát siahajú do vysokých podnikateľských, či až politických kruhov. Nevyhýbajú sa ani prípadom spojeným s organizovaným zločinom. Kvalitne robia náročnú, investigatívnu, novinársku činnosť. "Reportéri ČT" majú zaostrené na gaunerov, zlodejov, podvodníkov a podobné kriminálne individuá, čo si myslia, že pre nich zákony neplatia. *** ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nástupce Na vlastní oči – tak trochu jinak a hlavně „měkčeji“…Ale pořád jde o slušný pořad, který nám poodhalil docela slušnou porci nejrůznějších kauz, o kterých často bulvár mlčel a i sami inkriminovaní se zapotili až u samé řiti. Jen smůla, že žijeme v tomhle bordelu, kde ty největší svině nikdo nepotrestá…jen se udělá tytyty… ()

majky19 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitiní publicistický pořad moderovaný Markem Wollnerem, poukazující na stěžejní události nejen v politických kuloárech, ale i napříč celou naší společností. Je rozhodně dobře, že takový pořad veřejnoprávní televize svým divákům nabízí, protože těmito reportážemi si diváci mohou svým způsobem udělat i lepší obrázek o skutečnostech, o nichž například neměli dostatek informací. ()

MP17 

všechny recenze uživatele

Reportéři, kteří tento pořad připravují jsou velmi schopní, profesionální a umí se dostat na kobylku skutečně závažným kauzám. Nicméně mám dost často pocit, že asi tento pořad nesledují ty správné osoby, protože se pak v těchto kauzách vůbec nic neděje, byť poslední dobou se situace snad zlepšuje. Často ale některé reportáže určitého typu úplně vynechám, protože už předem vím, že by mi to přineslo jen další nával frustrace, zlosti a depresí. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama