Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický magazín České televize uváděný Markem Wollnerem každé pondělí večer přináší na světlo světa kauzy, fakta a reportáže. Pořad se snaží odhalovat politické, ekonomické a společenské kauzy, zabývá se zajímavými lidskými příběhy i záhadami a reportéři natáčejí velmi zajímavé rozhovory. Investigativní reportáže z domova ale i ze zahraničí komentují zúčastnění aktéři i významné osobnosti přímo ve studiu. S redakcí spolupracuje řada věhlasných českých i zahraničních žurnalistů. (Stocki)

(více)

Recenze (80)

majky19 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitiní publicistický pořad moderovaný Markem Wollnerem, poukazující na stěžejní události nejen v politických kuloárech, ale i napříč celou naší společností. Je rozhodně dobře, že takový pořad veřejnoprávní televize svým divákům nabízí, protože těmito reportážemi si diváci mohou svým způsobem udělat i lepší obrázek o skutečnostech, o nichž například neměli dostatek informací. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, který se podívá na nějaké kauzy, a pak vám řekne, jaký je ten správný názor. To pro případ, že byste snad podléhali nějakým klamným dojmům, že to snad s námi naši mocní nemyslí dobře... Pořadu neujde nikdo, kdo jakýmkoli způsobem narušuje důvěru v naše socialisticko multikulturní pořádky, ale na každého takového naštěstí dopadne pěst publicistiky naší státní televize. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Jedna z posledních vlaštovek nezávislé, seriózní a profesně kvalitní investigativní publicistiky na poli českých televizních stanic. Přesně takhle má vypadat činnost veřejnoprávního média. Skutečný ,,hlídací pes demokracie". Existence tohoto pořadu a působení Marka Wollnera a jeho týmu na obrazovce ČT je lakmusovým papírkem svobody slova v ČR... ()

luczi 

všechny recenze uživatele

Mohu kritizovat kvalitu jednotlivých dílů, ale faktem je, že tohle je velmi potřebná investigativní žurnalistika, kterou v podstatě žádná jiná televize v ČR nedělá. Za díl o šarlatánovi a podvodníkovi MUDr. Janu Šulovi, dalším z desítky protégé Jaroslava Duška, bych udělila 10 hvězd, tohle je důvod, proč platím koncesionářské poplatky! ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Tento pořad je v dnešním informačním šumu a dezinformačním hnoji kriticky potřeba - zejména u nás. Můžeme být rádi, že tady ješte existuje publicistika, která dokáže odhalit zásadní pochyby ve veřejném životě a podat tak informační ruku divákovi, který ještě chce vědět, co se kolem něj děje. Ostatní můžou třeba číst blesk a koukat na novu a možná i primu, ale dokud tu budou Reportéři ČT, budu je plně podporovat. 100% = 5/5 ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama