Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický magazín České televize uváděný Markem Wollnerem každé pondělí večer přináší na světlo světa kauzy, fakta a reportáže. Pořad se snaží odhalovat politické, ekonomické a společenské kauzy, zabývá se zajímavými lidskými příběhy i záhadami a reportéři natáčejí velmi zajímavé rozhovory. Investigativní reportáže z domova ale i ze zahraničí komentují zúčastnění aktéři i významné osobnosti přímo ve studiu. S redakcí spolupracuje řada věhlasných českých i zahraničních žurnalistů. (Stocki)

(více)

Recenze (80)

MP17 

všechny recenze uživatele

Reportéři, kteří tento pořad připravují jsou velmi schopní, profesionální a umí se dostat na kobylku skutečně závažným kauzám. Nicméně mám dost často pocit, že asi tento pořad nesledují ty správné osoby, protože se pak v těchto kauzách vůbec nic neděje, byť poslední dobou se situace snad zlepšuje. Často ale některé reportáže určitého typu úplně vynechám, protože už předem vím, že by mi to přineslo jen další nával frustrace, zlosti a depresí. ()

Harry_ 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála zbylých pořadů investigativní žurnalistiky. Až nebude ani ten, bude to důkaz ohrožení svobody a/nebo totální rezignace autorů a/nebo diváků. Škoda, že se případy nedotáhnou až dokonce, přes obvinění až po (ne)odsouzení. Ale to už asi opravdu není práce novinářů. Na druhou stranu mám pocit, že kdo se domnívá, že vidí trestný čin, je povinen mu zabránit nebo jej nahlásit. ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Tento pořad je v dnešním informačním šumu a dezinformačním hnoji kriticky potřeba - zejména u nás. Můžeme být rádi, že tady ješte existuje publicistika, která dokáže odhalit zásadní pochyby ve veřejném životě a podat tak informační ruku divákovi, který ještě chce vědět, co se kolem něj děje. Ostatní můžou třeba číst blesk a koukat na novu a možná i primu, ale dokud tu budou Reportéři ČT, budu je plně podporovat. 100% = 5/5 ()

Micione odpad!

všechny recenze uživatele

Už to, že redaktor  vnucuje  tu jejich  "pravdu" za jedinou správnou, přičemž jiný názor si dovolí nazvat  dezinformací, svědčí o něčem nevídaném, co se tady už pár let děje, a ještě  to má  nálepku "demokracie"!?  Neskutečná drzost, přičemž  daňoví poplatníci  měli za tuto neobjektivitu  nejen tomuto  spolku už dávno  vystavit  vysvědčení  typu: " Ať si pindají, ale laskavě  za svoje"! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nástupce Na vlastní oči – tak trochu jinak a hlavně „měkčeji“…Ale pořád jde o slušný pořad, který nám poodhalil docela slušnou porci nejrůznějších kauz, o kterých často bulvár mlčel a i sami inkriminovaní se zapotili až u samé řiti. Jen smůla, že žijeme v tomhle bordelu, kde ty největší svině nikdo nepotrestá…jen se udělá tytyty… ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama