Reklama

Reklama

VOD (1)

Conrad je dospělé dítě. Když mu bylo jedenáct let, rodiče se sbalili a odjeli na dvacet let do Paříže, zatímco starosti o Conrada nechali na personálu luxusního newyorského hotelu. Teď je Conradovi přes třicet a jeho život je plný známostí na jednu noc, alkoholu a fl ámování. Tomu je ale konec, když se jeho rodiče rozvedou a pravidelný přísun peněz skončí. Conrad se stěhuje ke svému nejlepšímu příteli Dylanovi a brzy se zamiluje do Beatrice. Jenže dívka jeho snů chodí právě s Dylanem. Podaří se mu získat pravou lásku a zároveň udržet přátelství? (Bontonfilm)

(více)

Recenze (53)

rigby 

všechny recenze uživatele

Příjemně a volně plynoucí příběh. Romantika, nic zvláštního se zde neřeší a ani nevyřeší. Bohužel to je i hlavní problém tohoto jinak velmi slibně a kvalitně natočeného filmu. V závěru si divák jen posteskne, že to nebylo špatné, ale o čem to vlastně bylo... Tak možná maximálně 2+ ()

andrewXx 

všechny recenze uživatele

Napriek môjmu obľúbenému hereckému obsadeniu (Olivia Wilde, Jason Bateman) ma film pekelne nudil a nemohol som sa dočkať kedy skončí. Komédia ? Ale kdeže... ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Utahané, nudné, o ničem. Nepochopila jsem, jaký byl hlubší smysl, když se vše dostalo do stavu, ve kterém to v podstatě začínalo. Narcistický synek luxusního hotelu žije jen z macatého kapesného od svých rodičů, i když je mu skoro 40 let. Žije večírky, okukováním umění, ženami, citovou prázdnotou a všechno bere až příliš jako samozřejmost. Najednou ale přijde o všechno. Musí řešit každodenní věci jako bydlení, jídlo, čisté prádlo a peníze obecně. Stejně mi to celou dobu přišlo hrozně snobské a umělecké. Jako by to točili Francouzi, když se zhulí. Jason Bateman byl pro mě naprosto nepochopitelnou postavičkou, jejíž pohnutky šly mimo mě. Olivia Wilde byla studená jak psí čumák a její černočerné linky přes skoro celé víčko mě naprosto iritovaly. Občas vypadala jako panda a ne jako super retro nalíčená. Čekala, jestli se film vzchopí. Výsledek? Bída s nouzí. Zábava nulová, romantiky ždibek, ponaučení v minusové rovině. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Na této komedii jsou občas nejlepší trefné a zajímavě vystavěné komentáře samotného vypravěče. Jinak to moc zábavné není a je to spíš takové melodrama o jednom marném flákači. A pak je tam zajisté půvabná Oliva. ()

Capinka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo strašný! Trailer vypadal fakt zajímavě a ten film byl hroznej. Žádnej děj, žádnej konec, nuda. A ty její namalovaný oči! Katastrofa! ()

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Veľmi málo sledovateľných momentov, väčšinou snobská nuda. K tomu ešte ospalé jazzové trúbky a zobudíte sa dlho po záverečných titulkoch. ()

Marty1905 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film mi prostě a jednoduše vůbec nesedl. Pár vtipných momentů se objevilo např. o čistém prádle na 36 hodin, ale to bylo bohužel vše. Zklamala mě i postava Beatrice, od které jsem čekal jiný a lepší výkon a podání. Původně jsem chtěl dát maximálně jednu hvězdu. Konec mě ale přesvědčil, že ani ta by za to nestála tedy mě to velice mrzí "odpad" ()

Oxytocin odpad!

všechny recenze uživatele

I uváděných 86 minut je neskutečně dlouhých a filmově o ničem. Tlacháni, nuda a shrnutí celého smyslu filmu do jedné věty, že by si člověk měl vážit toho, co má, dokud není pozdě. Neskutečný, že jsem vydržel až do konce. Vy tu chybu dělat nemusíte. :)) ()

Reklama

Reklama