Reklama

Reklama

VOD (1)

Conrad je dospělé dítě. Když mu bylo jedenáct let, rodiče se sbalili a odjeli na dvacet let do Paříže, zatímco starosti o Conrada nechali na personálu luxusního newyorského hotelu. Teď je Conradovi přes třicet a jeho život je plný známostí na jednu noc, alkoholu a fl ámování. Tomu je ale konec, když se jeho rodiče rozvedou a pravidelný přísun peněz skončí. Conrad se stěhuje ke svému nejlepšímu příteli Dylanovi a brzy se zamiluje do Beatrice. Jenže dívka jeho snů chodí právě s Dylanem. Podaří se mu získat pravou lásku a zároveň udržet přátelství? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Vem si mne Olivie! Podmanivě fascinující týden uběhl jak voda. Stále stejná temně rudá kravata, uhrančivé oči slečny Olivie a jedno léty oprýskané Volvo. Fantastické, decentní a surrealistické dialogy prokládané podmanivým mihotáním řas božské Olivie hrající Vivaldiho Jaro. V ten moment bych zastavil čas a z plna hrdla dýchal tu vůni jara, jelikož co nevidět Olivie vstane a pohádce bude konec. 95% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Presne jeden z tých filmov, na ktorý proste musíte byť správne naladení. Inak Vás to unudí a ani krásna ( !!! ) Olívia to nedokáže zachrániť. Mal som to šťastie a bol som správne naladení. Hneď prvá veta je topová, a potom aj väčšina dialógov, najmä medzi mužskými predstaviteľmi sú vypiplané, plnohodnotné a celé to tak krásne plynie. Na Olíviu sa nádherne pozerá, film ma pátos, čiastočne vznešenosť a z časti nastavuje zrkadlo určitej triede spoločnosti. A občas zadelia takú myšlienku, že ste z nej hotoví a hovoríte si : áno, presne tak. Proste snímok, ktorý buď zožeriete ako ja, alebo ho zatratíte. 4 z 5 ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

"It was at that moment Conrad realized he was going to see her naked." --- She was a hopeless romantic and he was romantically hopeless... a tak bylo zaděláno na nenuceně vtipnou, decentně allenovskou baladu s nezvykle výraznym, avšak dostatečně zábavnym vypravěčem v zádech. Olivia Wilde asi nikdy nebyla svůdnější než tady - kilogramy řasenky holt udělaly svý. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

To chození po New Yorku a plácání nesmyslů je zřejmě jakási nemoc a někdo (Woody Allen asi první nebyl) se jí kdysi dávno rozhodl zfilmovat. Od té doby se čas od času objeví nějaká romantická komedie o lidech, kteří jsou slušně řečeno naprostí "ufoni", jsou zcela mimo realitu včetně svých názorů na život, a my diváci se na ně ještě musíme dvě hodiny koukat. Když jsem byl mladší, byl jsem mnohem tolerantnější, dnes takový film považuju za ztrátu času. Longest week dostal šanci hodinu a pak šel tam kam patří...DELETE 40% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

film který se snaží si hrát na kdo ví jak sofistikovanou a vznešenou podívanou.Ve skutečnosti je to ovšem pouze roztahaná nuda,jejíž potenciál být solidním romantickým čímsi byl ubit hned v zárodku.Najde se sice pár světlejších momentů,ale celkový obraz to nezmění.Pokud si budu něco z tohoto filmu pamatovat,pak absolutně uhrančivou Olivii Wilde...ale s ní to mám takhle u každého filmu...40% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama