Reklama

Reklama

VOD (1)

Conrad je dospělé dítě. Když mu bylo jedenáct let, rodiče se sbalili a odjeli na dvacet let do Paříže, zatímco starosti o Conrada nechali na personálu luxusního newyorského hotelu. Teď je Conradovi přes třicet a jeho život je plný známostí na jednu noc, alkoholu a fl ámování. Tomu je ale konec, když se jeho rodiče rozvedou a pravidelný přísun peněz skončí. Conrad se stěhuje ke svému nejlepšímu příteli Dylanovi a brzy se zamiluje do Beatrice. Jenže dívka jeho snů chodí právě s Dylanem. Podaří se mu získat pravou lásku a zároveň udržet přátelství? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Láska je ako komunizmus. Síce veľkolepá myšlienka, ale v podstate nikdy tak úplne nefungovala... A veruže áno, väčšinou naozaj nefunguje. Nič proti takýmto intelektuálnym filmom, ale všetkého veľa škodí - a v tomto prípade to platí viacnásobne. Niektoré dialógy a myšlienky boli naozaj výborné a veľavravné, no celkovo ma tá pseudo-woodyallenovská atmosféra nenadchla - často tie sarkastické a ironické narážky pôsobili až príliš absurdne. A pritom postavy aj zápletka boli na veľmi dobrej úrovni, ale ten štýl mi pripadal naozaj až príliš silený. Väčšinou mám filmy s rozprávačom rád, no v tomto prípade mi prišiel viac na škodu ako úžitok. Tie melódie, ktoré sprevádzali príbeh mi tam fakt nesedeli, samozrejme s výnimkou Bachovej famóznej melódie Air on the G String. Nuž, ale celkový dojem viacmenej pod hranicou priemeru. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Příšerně hnusná užvaněná nuda.Kdybych si na obalu nepřečetl jméno režiséra,tak věřim,že to naplácal brácha velkýho dicka Woodyho Allena.A v hlavní roli Olivia Vidle,tady navíc umělejší než jindy.Přesně ten typ ,kterej mě doslova irituje svym vzhledem.Film úplně vo hovně,nemožný je se zamyslet,pro koho může bejt takovej film zábavnej.Děs.20% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

film který se snaží si hrát na kdo ví jak sofistikovanou a vznešenou podívanou.Ve skutečnosti je to ovšem pouze roztahaná nuda,jejíž potenciál být solidním romantickým čímsi byl ubit hned v zárodku.Najde se sice pár světlejších momentů,ale celkový obraz to nezmění.Pokud si budu něco z tohoto filmu pamatovat,pak absolutně uhrančivou Olivii Wilde...ale s ní to mám takhle u každého filmu...40% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Málokdy se mi stane, aby se mi důležité postavy příběhu zdály tak nezajímavé a nesympatické, že je mi jejich osud ukradený. Tady se to stalo. Možná tomu napomohla i utahaná nuda, která z příběhu nedokázala vykřesat jediný opravdu záživný moment. A to přesto, že nechybí nápady, občas špetka humoru či vydařený dialog, a je vidět také snaha o promyšlenou práci s obrazem i téměř neustálý dialog příběhu a filmového vyprávění s literaturou, ať už konkrétními díly nebo románovými pravidly. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Olivia Wilde dostala mihalnice dlhé ako skladací meter, ale aj tak mi prišlo scestné tejto tridsaťročnej žene tipovať, že nemá ani 19. Bateman resp. jeho postava má očividne poruchu zrakového telieska. Inak samý klavír a kecy o ničom, riešené to je akoby niekto čítal z knihy. Ale na to už potom človek nepotrebuje obraz. Nie taký, aký ponúkol tento film. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama