Reklama

Reklama

Trosečník

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2006, 14x54 min

Obsahy(1)

Soutěž TV PRIMA s moderátorem Markem Vašutem. Šestnáct odvážných trosečníků svádí boj se sebou, svými protihráči a s přírodou celý jeden měsíc na opuštěném ostrově. Tato reality show se natáčela 50 km od Panamy v souostroví v Tichém oceánu. Ostrovy jsou obydleny divokými zvířaty a spoustou druhů hmyzu. Prostředí je velkým testem pro psychické a fyzické možnosti soutěžících. Výherce získá 5 000 000 Kč. (duklak2)

(více)

Recenze (96)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že lidé se v krizových situacích chovají podivně, ale aby jeden tábor schválně vyjedl tomu druhému zásoby jídla, kterých mají oba tábory velmi málo, tak to je podobné spíš tomu zvířecímu chování. A možná to byl záměr, udělat z lidí drahou zvěř.. No ale jinak my ty reality show moc neumíme... netuším, kde je problém ? :) ()

longercz odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám odpad, protože Americký Survivor jednoduše zbožňuji a dal bych nevím co za to, abych se české verze mohl zúčastnit. Tohle je od začátku do konce nehorázně zfušovaná svatokrádež a teď už do toho asi těžko v ČR někdy někdo znovu půjde. Tvůrci mě tak v podstatě o tuto možnost svým idiotismem připravili. A to by nejspíš stačilo, aby se na vzniku pořadu podílel někdo, kdo má úspěšný originál rád, rozumí mu a má ne pět, ale alespoň dvě pohromadě. Pokud si tedy nějaký český výtvor zaslouží nálepku odpad!, je to tohle! ()

Reklama

CaladanChmur odpad!

všechny recenze uživatele

Ty voe, zdrhejte....charismatický " drsňák " Vašut na scéně "!..Už tohle samo o sobě musí varovat. Ať si mele kdo chce, co chce...Vašut je typický případ maximálně béčkového herce....hrát neuměl a neumí nijak extra. Jen prostě byl mediálně svého času zveličován. A show bez něj? Je stejně slaboduchá jako s ním...Rozepsal by jsem se tu více, ale stejně to nikdo kompetentní nebude číst. Jsou seriály a reality show, co nikoho nepřitáhnou. A jsou seriály a reality show, které navíc i odradí..Já díky podobným dílkům, přesně vím...které TV kanály ani nezkoušet. Ale dejte tomu šanci, třeba jsem tu debil opravdu jen já.  Nezpochybnitelně 100% odpad. ()

Koocik odpad!

všechny recenze uživatele

Nu což, jsme v Česku a tady se vždycky někomu jednou povede sprznit cokoliv. Ve světě tento pořad funguje, tak proč ne tady. Bohužel (nebo spíš bohudík, že tohle byl takovej brak a nevznikly další řady) se toho chopila super TV PRIMA a zmákla to. Sice né na jedničku, ale odpad se k tomu hodí. Ono co taky chcete, když tam vezmou bandu retardovanejch mamlasů, kteří nedávno utekli z blázince a myslej si, že jedou na dovolenou. Když by tam ta Mašlíková aspoň ukázala kundu, tak bych možná (no spíš asi ne) uvažoval o jedné *, ale kde nic tu nic. A ten Vašut.. No jako ten jeho hlas mi byl tak nepříjemnej a to vystupování, kdy si hrál na Jeffa, kterýmu nesahá ani po kotníky, tak mi přišlo dost trapný. Ani si už nepamatuju, kdo vyhrál. No vlastně já si z toho radši ani nic pamatovat nechci. Nejhorší na tom je, že když máte zkouknutý pravý "Kdo přežije" a pak mrknete, tak to je hodně těžký a kdo to má v plánu teprve zkouknout, tak doporučuju předtím pár hodin nejíst.. Jinak se vám udělá tak zle, že všechno jídlo je za moment zase venku (a tím myslím oba směry xD). ()

mentos. odpad!

všechny recenze uživatele

Prostě nechápu jak se někdo mohl do něčeho podobného pustit. Aha, už vím- Češi. Opět se nějaká z našich televizí rozhodla zničit nějakou úžasnou reality show. Americký Survivor patří mezi mé oblíbené pořady a tohle se tomu ani zdaleka nepodobalo. Marek Vašut předváděl při každém setkání herecký výkon hodný Oscara, protože absolutně skvěle imitoval Jeffa Probsta. Neschopnost štábu zajistit ty nejdůležitější věci, jako možnost natáčet v noci nebo vůbec donutit soutěžící se alespoň trošku snažit pořad absolutně zabilo. Myslím, že nikdo z lidí, kteří si něco takového dovolili vůbec pustit na televizní obrazovky, Survivora prostě nepochopila. Alespoň 5% za tu snahu. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Marek Vašut původně roli moderátora odmítnul. Když se ale dověděl, že se bude natáčet na Perlových ostrovech, nabídku přijal. [Zdroj: kdoprezije.blog.cz] (obivan568)
  • TV Prima, která pořad vysílala, nebyla schopna zajistit natáčení přes noc, a tak se všichni trosečníci hádali a domlouvali na taktikách právě v noci. Divák se o nich neměl šanci dozvědět. [Zdroj: survivorweb.cz] (mentos.)

Reklama

Reklama