Reklama

Reklama

Pontypool

  • Kanada Pontypool (více)
Trailer

VOD (1)

Psychologický thriller, v němž smrtící virus prostupuje městečkem v Ontariu. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

Jino 

všechny recenze uživatele

Pontypool se mezi žánrovou směsicí filmů o zombies určitě neztratí. S docela originálním námětem se probíjí i přes značnou dávku nudných keců v obligátním půlhodinovém seznámení, v němž se divákovi představují hlavní postavy, které si musí navíc oblíbit, aby následně vynikla ta správná požadovaná atmosféra opuštěného rádia uprostřed nakažlivé epidemie, která mění lidi v psychopatické jedince. U mě se to povedlo tak na polovic - Stephen McHattie je sice sympaťák a svoji roli zvládá výborně, ale do atmosféry mi bohužel zasahoval hodně užvaněný scénář, díky jehož třídění velkého množství slov na zbytečná a užitečná, jsem nebyl vždy v pozoru. To se mi nevyplatilo o odnesl jsem to mírnou dezorientací. 65% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ty krávo!68%.No teda,mám pocit,že zase jako už několikrát sem šlápnul vedle.Jen kdybych se před čuměním na tuhle kravinu prošel biografií režiséra,kterej tohle natočil,měl bych možná jasno a ušetřil bych hodinu života.Proč hodinu?Ten konec byl v nedohlednu,tak sem zmáčknul stop,a bylo po ftákách.Zase jeden z těch ukecanejch filmů,nudnejch,utahanejch.A pak mi ještě někdo bude vysvětlovat,že sem to nepochopil,že je to bomba.Hovno,nasrat!10%. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Pontypool je inovatívny zombie film, pri ktorom by zaplesal aj samotný de Saussure. Je to neskutočne dobre poskladané. Náznaky tajomnej nákazy v rozhlasovom vysielaní sa v skvelom McHattieho výkone menia na skutočnú hrôzu, bez toho aby ste videli nejakú gore scénu. Taktiež oceňujem netradičné ponímanie prenosu nákazy (viac nemôžem popísať, lebo by to hraničilo z maximálnym spoilerom). Skromný a nízkorozpočtový film, ktorý sa na nič nehrá a má gule. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto neznámý film, který se ke mě dostal jen tak náhodou. Po dlouhé době vynikající film se zombiemi. Ve filmu opravdu nechybí napětí. Toho bylo až příliš. Vlastně pořád se něco dělo, lidi volali apod. a když už člověk čekal něco extra tak nic. To bylo hodně výborný. Pořád jsem něco čekal, ale nenastalo se nic a byl jsem jen a jen v napětí. Potom hlavní hrdinové vykoukli ven, tak se scény začali rozjíždět. Už trošku krve a vylezlo pár zombie. Hodně zajímavý námět, zombie co přenášejí virus slovy, to jsem ještě neviděl a určitě je to novinka. Aspoň něco nového a překvapivého.. 8/10 = 80% ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Psycho. Předpokládám, že to celé mělo nějaké poselství, jenže já jsem Lyli a mám ráda střevááá. Kapiš? Prostě přemýšlím, jestli mi stačí poslouchat hluboký hlas nějakého typa a musím říct, že moc ne. Víte, kdyby byl trošku mladší a o dost víc sexy, tak už mám o čem uvažovat....jenže takhle nic. Neříkám, napětí tam celkem fungovalo, takže sice vypadám otráveně, ale není to tak...takhle se totiž tvářím, když se bojím. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Scenárista Tony Burgess si vo filme strihol rovnomenné cameo, konkrétne v scéne so živou hudbou v rádiu. (BlackTom)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (BlackTom)

Reklama

Reklama