Reklama

Reklama

Pontypool

  • Kanada Pontypool (více)
Trailer

VOD (1)

Psychologický thriller, v němž smrtící virus prostupuje městečkem v Ontariu. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

malylada 

všechny recenze uživatele

Určitě se nedá upřít nápad a snaha o netradiční zombárnu. Hlavní postava proslulého moderátora Mazzy, ztvárněná hercem McHattiem je výborná a především jeho výkon, plný hlášek, dialogů, drží film nad vodou. Na můj vkus toho bylo až moc, neboť časem začínají být konverzace ohrané a neprospívá tomu ani délka filmu. Hororové prvky se příliš nedaří budovat, kromě počáteční nejistoty, co se vlastně odehrává. Vše kolem apokalypsy se dozvídáme přes volající do rádia a divák si musí domyslet sám, co se ve skutečnosti děje. Zombie příliš ve filmu neuvidíte, ale když už, vypadají dobře a celkově se film nepůsobí z nejlevnějšího ranku. Bohužel závěrečná pointa mi přišla naprosto debilní a jako plnokrevný horor to ve mě nic nenechalo.......4/10 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Film, který není pro jednoduchého diváka (ten by se mohl unudit k smrti...a mít pocit, že poslouchá Český rozhlas 3). Nezávazná konverzace v jednom maloměstském rádiu se postupně stává vážnou, jelikož venku se počnou dít prapodivné věci. Dav okupuje budovu s lékařskou ordinací, do rádia volají vyděšení lidé, ztratí se spojení s policií, redaktor venku je zoufalý...Jenže osazenstvo rozhlasu pořád neví, zda to, co je venku, se děje opravdu... Příběh postupně graduje, velmi zajímavá je pointa. V jisté chvíli jsem měl pocit, že snímek se inspiroval Romerovou Nocí oživlých mrtvol ze 60.let. Nápadité! ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto neznámý film, který se ke mě dostal jen tak náhodou. Po dlouhé době vynikající film se zombiemi. Ve filmu opravdu nechybí napětí. Toho bylo až příliš. Vlastně pořád se něco dělo, lidi volali apod. a když už člověk čekal něco extra tak nic. To bylo hodně výborný. Pořád jsem něco čekal, ale nenastalo se nic a byl jsem jen a jen v napětí. Potom hlavní hrdinové vykoukli ven, tak se scény začali rozjíždět. Už trošku krve a vylezlo pár zombie. Hodně zajímavý námět, zombie co přenášejí virus slovy, to jsem ještě neviděl a určitě je to novinka. Aspoň něco nového a překvapivého.. 8/10 = 80% ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý kousek... Dá se říct film o zombies, ve kterém, víceméně, žádné zombies neuvidíte... Celý se odehrává v rádiu s pár herci... Nevěřil jsem, ale atmosféra je výborná, pointa docela zajímavá, ale co celý snímek vyzdvihuje o několik tříd výš, je výborný výkon Stephena McHattieho... O jeho hlase se mi snad bude i zdát... Nelze než doporučit... Jo a je zbytečné číst obsah filmu, LIVINGDEAD ho asi neviděl, protože by nemohl psát takové blbosti... ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Psycho. Předpokládám, že to celé mělo nějaké poselství, jenže já jsem Lyli a mám ráda střevááá. Kapiš? Prostě přemýšlím, jestli mi stačí poslouchat hluboký hlas nějakého typa a musím říct, že moc ne. Víte, kdyby byl trošku mladší a o dost víc sexy, tak už mám o čem uvažovat....jenže takhle nic. Neříkám, napětí tam celkem fungovalo, takže sice vypadám otráveně, ale není to tak...takhle se totiž tvářím, když se bojím. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (BlackTom)
  • Scenárista Tony Burgess si vo filme strihol rovnomenné cameo, konkrétne v scéne so živou hudbou v rádiu. (BlackTom)

Reklama

Reklama