Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film se odehrává v 50. letech, kdy Ann Devereaux (Renée Zellweger) opouští svého muže Dana (Kevin Bacon), vezme své náctileté syny a vydává se na cestu, aby našla bohatšího muže a lepší život. Bohužel už to nejde tak lehce jako před 20 lety, kdy všechny okouzlovala svým mládím a jiskrou. (j.o.j.o.)

Videa (2)

Trailer

Recenze (97)

DR.SZ 

všechny recenze uživatele

Tento snímek se zdá na první pohled dokonalým, ale za dokonalé se může jen považovat ztvárnění role Ann v podání Renée Zellweger, která svoji rétorikou a celkovým postavením z filmu zvládla udělat slušnou tragikomedii. Tento žánr by mohl snímku prospět více, bohužel několik prvků to kazí. Jako třeba že režisér se snaží, aby hrál titulní roli jaksi jeden syn Ann, což je špatně zvoleno. Navíc ty pokusy Renée zapadnout do okolí jsou přerušovány jejího pubertálního synka až moc, čili nakonec z toho vzešla průměrná komedie! P.S. Proč tvůrci nedali vůbec prostor tomu druhému synovi? Jako by tam nebyl ...52% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Ať už se v našich životech stane cokoli, musíme si udržet určitý standart. Nemějte strach chlapci, najdu vám nového tátu!“..... Píše se rok 1953 a R.Zellweger jako správná emancipovaná dáma, která má své priority, chce otci jejich dvou synů udělit lekci. I kdyby je to mělo stát život! René je skvělá a také příběh, plný uštěpačných poznámek a hledání nového manžela/otce, je zábavný. Strávit 108 minut s rodinou Duvereaux je rozumná záležitost. Myslím, že bych chtěl být součástí onoho šíleného příběhu. A to mi stačí. PŘÍBĚH ***** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

Jannine 

všechny recenze uživatele

Nenadchne, neurazí. Road-movie z dob padesátých, kdy se vydržovaná panička rozhodne odejít od manžela a setkat se se svými bývalými nápadníky a získat nového manžela. Příběh nic extra. Ztvárnění let padesátých se mi líbilo, už méně pak Renée, které jsem ale nikdy nepřišla na chuť. A Chrisu Nothovi jsem jeho roli vysloužilého vojáka nevěřila, už nadosmrti pro mě zůstane Panem Božským :) ()

FireBlader 

všechny recenze uživatele

Tak tohle vážně nebyl film pro mě. Nuda od začátku do konce, jen občas trochu pozdvihnutá vcelku pohlednými záběry exteriérů. Další film o zhrzené dámě, která se vydá na cestu emancipace a dojede, kam ani nechtěla, ale je tam úžasně šťastná. Aspoň to teda tvrdí. Nevim proč, ale připomnělo mi to Hodiny, u kterých jsem se taky neuvěřitelně nudil. Nevím, z čeho kdo usoudil, že jde o komedii. Zkrátka jsem zas šlápnul vedle. U takových filmů by asi měl být varovný řádek - Pouze pro ženy. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Niet nad poctivú oddychovku v romanticko-humornom ladení. Nedával som veľké nádeje, že v tomto hereckom zoskupení sa niečoho podobného dočkám, ale Renée konečne ukázala okrem svojho cukríkového ksichtíku aj trošku hereckej kreativity. A keď prišiel na scénu Bud (Nick Stahl) tak bol svojou filmovou sestrou predstavený so slovami, že toho veľa nenahovorí a ja som si hneď povedal: chvalabohu! Na moje prekvapenie bola však práve jeho vedľajšia rolička to najpozitívnejšie z celého hereckého zloženia. Že ide vlastne o klasický road-movie som si uvedomil až časom. Režisér šikovne strieda príťažlivé lokácie, príbeh je tak plný nenudiacich situácií a momentov. Občas síce príde sklz a film sa na chvíľku ocitne v klasickom melodramatickom zovrtí, z ktorého ho ale včas vykliešti vkusná atmosféra päťdesiatych rokov, príjemná hudba, či šťavnaté dialógy. Len škoda nevyužitého humorného potenciálu. Niektoré scény si ho priam žiadali, a ja tiež. 80%. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama