foto

Chris Noth

  • nar. 13.11.1954 (64 let)
    Madison, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Chris Noth se sice narodil ve Spojených státech, ale dětství strávil s rodiči v Evropě. Nějakou dobu žili ve Španělsku, Jugoslávii a Velké Británii, protože jeho matka byla zpravodajkou CBS. Chris Noth byl příkladným absolventem univerzity Yale, obor dramatická umění. Po škole pracoval na Americkém Shakespearovské festivalu, v některých divadelní klubech v NY, v Seatllu i v městě andělů Los Angeles.

Jeho postavě pana Božského v seriálu Sex ve městě předcházela role detektiva Mika Logana v úspěšném Law and Order, jinak jste ho mohli vidět v několika televizních filmech např. Exiled, Rough Riders, Where Are My Children? and Abducted: A Father's Love nebo ve filmech nezávislých např. Texas Funeral, Getting to Know You, The Broken Giant, Cold Around the Heart, Naked In New York and The Confession.

Katie

Herecká filmografie

Filmy

2016 Chronicky metropolitní
White Girl
2015 After the Ball
2014 Elsa & Fred
2013 Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna
Ushi Must Marry
2012 Frankie Go Boom
2010 Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích
Sex ve městě 2
2009 Frame of Mind
Můj milý, můj drahý
2008 Sex ve městě
2005 Dokonalý chlap
2004 Jablko sváru (TV film)
Mr. 3000
Tooth Fairy
2002 Julius Caesar (TV film)
Searching for Paradise
Sudden Fear (TV film)
2001 Bouchači a bouchačky
Skleněný dům
Soudce (TV film)
2000 The Acting Class
Trosečník
1999 Chci tě poznat
Pigeonholed
Texas Funeral, A
Zákon pomsty
1998 Broken Giant, The
Vyhnanec (TV film)
1997 Chlad v srdci
Dítě Medúzy (TV film)
The Deli
Tvrdí chlapi (TV film)
1996 Abducted: A Father's Love (TV film)
Volání divočiny: Nové dobrodružství (TV film)
1995 Burnzy's Last Call
1994 Where Are My Children? (TV film)
1993 In the Shadows, Someone's Watching (TV film)
Nahý v New Yorku
1988 Jakarta
1987 At Mother's Request (TV film)
Baby Boom
1986 Mimo službu
Rozhřešení (TV film)
Věrný obraz ďábla (TV film)
1982 Smithereens
1981 Waitress!

TV seriály

2018 Pán času (TV seriál)
Arachnids in the UK (S11E04)
2017 Manhunt: Unabomber (TV seriál)
Abri (E05)
Fruit Of The Poisonous Tree (E03)
Pure Wudder (E02)
další epizody (4)
Zmizelí (TV seriál)
Pilot (E01)
2016 Tyran (TV seriál)
Dva hroby (S03E10)
Jak se má žít (S03E09)
Krize v Abudínu (S03E08)
další epizody (10)
Dobrá manželka (TV seriál)
End (S07E22)
Verdict (S07E21)
Party (S07E20)
další epizody (7)
2015 Dobrá manželka (TV seriál)
Driven (S07E07)
Lies (S07E06)
Payback (S07E05)
další epizody (14)
2014 Dobrá manželka (TV seriál)
Sticky Content (S06E09)
Message Discipline (S06E07)
Shiny Objects (S06E05)
další epizody (13)
2013 Dobrá manželka (TV seriál)
The Decision Tree (S05E10)
The Next Month (S05E08)
Hitting the Fan (S05E05)
další epizody (12)
2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
The 'Unsinkable' Sets Sail (E12)
The Tipping Point (E11)
Burden of Proof (E09)
další epizody (6)
Dobrá manželka (TV seriál)
A Defense of Marriage (S04E09)
Anatomy of a Joke (S04E07)
The Art of War (S04E06)
další epizody (15)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Kde se stala chyba (S03E11)
Kurz rodičovství (S03E10)
Tajné informace (S03E07)
další epizody (14)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Devět hodin (S02E09)
Průšvihářky (S02E07)
Protekce (S02E05)
další epizody (18)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Trojka (S01E09)
Nepřipravená (S01E08)
Nevinný v cele smrti (S01E06)
další epizody (8)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poslední pomazání (S07E21)
Sousedská hlídka (S07E20)
K.O. (S07E18)
další epizody (6)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nesmysl (S07E10)
Obrana a útok (S07E08)
Známost (S07E06)
další epizody (12)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Seriálová hvězda (S06E09)
Prostá duše (S06E07)
Maltezský kříž (S06E04)
další epizody (11)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zachránit si tvář (S05E08)
Nad ránem: 2. část (S05E07)
Nad ránem: 1. část (S05E06)
další epizody (7)
2004 Sex ve městě (TV seriál)
Američanka v Paříži II. (S06E20)
Američanka v Paříži I. (S06E19)
Studená válka (S06E17)
2003 Sex ve městě (TV seriál)
Dominový efekt (S06E11)
Odloučená (S06E06)
Dokonalý dárek (S06E03)
2002 Sex ve městě (TV seriál)
Jdi na západ, mladá ženo (S05E07)
Miluji New York (S04E18)
Prstýnkování (S04E16)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Řekni prostě ano (S04E12)
Jak to skoulet s koulemi (S04E10)
Sex na venkově (S04E09)
další epizody (5)
2000 Sex ve městě (TV seriál)
Problémy s ptákem (S03E18)
Žít na ostří nože (S03E11)
Všechno nebo nic (S03E10)
další epizody (6)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Bývalý milenec ve městě (S02E18)
Ženy po dvacítce vs. ženy po třicítce (S02E17)
Intenzivní bolest (S02E12)
další epizody (12)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Přijďte, všichni mí věrní (S01E12)
Období sucha (S01E11)
Želva a zajíc (S01E09)
další epizody (9)
1995 Nic netrvá věčně (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Pride (S05E23)
Switch (S05E22)
Purple Heart (S05E21)
další epizody (14)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Scoundrels (S05E09)
Virtue (S05E08)
Precious (S05E07)
další epizody (21)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
The Pursuit of Happiness (S04E10)
Born Bad (S04E09)
American Dream (S04E08)
další epizody (22)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Consultation (S03E10)
Point of View (S03E09)
Prince of Darkness (S03E08)
další epizody (21)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
His Hour Upon the Stage (S02E11)
Heaven (S02E10)
Renunciation (S02E09)
další epizody (22)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Out of the Half-Light (S01E11)
Prisoner of Love (S01E10)
Indifference (S01E09)
další epizody (11)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

2013 Skum rocks!
2012 Já to neudělal (TV seriál)
2010 Education of Alicia Florrick: Making Season One, The
2004 Sex ve městě - Loučení (TV film)
2001 Nightclub Years, The (TV film)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2011 Zlatý Glóbus 2011 (TV pořad)
2010 The 64th Annual Tony Awards (TV pořad)
2004 The 56th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(33)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace