Reklama

Reklama

Divnej týpek

  • USA Gentlemen Broncos (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Probuďte svou mužnost, popadněte popcornové kuličky a připravte se na salvy smíchu s Divným týpkem! Režisér filmu Boží zápasník (Jared Hess) a jedna z hvězd seriálu HBO Flight of the Conchords (Jemaine Clement) spojili své síly, aby natočili příběh Benjamina Purvise (Michael Angarano), sympatického samotáře, jehož dosavadní život se převrací naruby poté, co mu namyšlený autor románů fantasy na festivalu spisovatelů ukradne příběh. Ve vedlejších rolích této “legrační a svérázné komedie” (People) se představují Jennifer Coolidge (Prci, prci, prcičky) a Mike White (Škola ro(c)ku). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

tomashrabek 

všechny recenze uživatele

Skvelá blbina pre milovníkov science-fiction a všetkých, ktorí v detstve písali romány do školských zošitov. Na viacerých miestach film výrazne pokrivkáva, ale ja som sa i napriek tomu bavil viac než vynikajúco. A či sa preto cítim vinne? Ani trochu. (Mimochodom, film má vynikajúci soundtrack!) ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Bylo to divné, ale to neznamená že je to taky špatné. Některé scény jsou naprosto boží a jiné zase jenom bezvýznamné slátaniny. Rád bych viděl zfilmované Muže kvasu :D. Dopadlo to tak jako každá pohádka. Héctor Jiménez vipadal jak ta nejvypatlanější buzna pod sluncem (doufám, že to byl záměr). Boží zápasník byl lepší, možná díky Blackovy. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Podivna komedia, ktora ma vobec nebavila. Skor ma donutila ju nenavidiet, ako ju zvelebovat do nebies. Podla mna musel byt reziser absolutne zhuleny, ked vytvoril nieco taketo cudne do sveta. Chaos pribeh, kde sa to toci okolo amaterskeho spisovatela, ktoremu jeho knihu ukradol profesionalny spisovatel mi skoro nic nepovedalo. To vsetko sa este prelina s pribehom z tej knihy, ktora urcite bola velka sracka, lebo take absurdnosti, ake sa tam odohravali boli trapne a nudne. Priklad spomeniem tie lietajuce jelene na ktorych boli upevnene rakety a gulomety. Hlavny hrdina z knihy Bronco jedneho z nich zastavil obrovskym, ruzovym gejzirom z ust, ktora bola akoze grcka vysplechnuta na ozbrojeneho jelena. Najviac mi tam liezli na nervy tie postavy z knihy, ktore si pytali rovno nakopat do riti a hlavne ten stary debil s ruzovym oblecenym. Ta kniha mala uspech, ani neviem preco, ved to bol jasny brak pre ktory je aj smetny kos moc dobry. Pre mna je tato komedia hlboke sklamanie, ktore ma skoro vobec nezabavilo. Bol to skor taky chaby pokus o komediu, ktora nie a nie cloveka zabavit. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tenhle týpek je na můj vkus divnej až za čáru. Okatě se snaží zavděčit ostrovní absurdnosti, ale je z něho cítit nulová přirozenost. Nebudu se přít o tom, že je potřeba nějaké protiváhy k Sandlerovy, Wilsonovy, Stillerovy, Jamesovy a podobným, ale Jared Hess mne doposavad nepřesvědčil, že on je tím vyvoleným. Zatím mi přijde, že jeho akrobatické balancování mezi humorem a trapností vždy končí pádem z lana. ()

TomStrom 

všechny recenze uživatele

Všechny ty odpady plně chápu. Filmů stejného typu je pomálu, děj, postavy i dialogy, všechno naprosto ujeté. A až provokativně stupidní. Jenže, světe div se, ono to má svoje kouzlo. Těžko to kouzlo definovat, jisté ale je, že děj tohohle a většinu postav tohohle filmu nikdy nezapomenu, a to se podaří jen málokteré komedii. Co mě dostalo nejvíc je pasáž podbarvená písní Wind of Change od Scorpions, to jsem skutečně koukal s otevřenou pusou. ()

Bublinka6 odpad!

všechny recenze uživatele

Film je vlastně o chudákovi klukovi, kterého ztrapňuje zbytek osazenstva a on prostě jen trpí. A já trpěla také...Jak už bylo řečeno, vyjma hlavního hrdiny byly postavy tak extrémně nesympatické a rádoby komické, že se mi chtělo zvracet. Trapnost filmu, který natočili Benjaminovi "kamarádi" plus trapnost Chevalierova remakeu, trapnost obchodu se župánky, strážného anděla a ještě k tomu navíc naprosto úděsný Loanie (snad se to tak píše) dávají dohromady jeden ukázkový "odpad!". NEVERMORE! ()

Lumberjack 

všechny recenze uživatele

Jako párkrát jsem se zasmál, ale jinak takový nevýrazný film s hrstkou bizarních postav. Ve filmu hraje i pár mých velmi oblíbených songů - In the Year 2525, Wind of Change, Paranoid... ()

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Kamarátkam budem navždy ďakovať za tento klenot, ktorý som videl prvýkrát u nich pred pár mesiacmi a odvtedy už asi tri-štyri krát. A zakaždým som sa bavil ako idiot. A práve dosť často na... na idiotinách. Ale takých príjemných, podivných, čudesných, prehrávaných a zároveň smiešnych tým najviac nerdy-geeky-dorky spôsobom, aký len jestvuje. A tá hudba a celá atmosféra... nuž, neodporúčam tento film nikomu. Lebo ako pri Smiley Face, toto je úplný love-it-or-hate-it film, takže je to na vás, ako ho prijmete, či jeho naivitu odmietnete, alebo ju prijmete za svoju a už si Gentlemen Broncos len budete šialene užívať. Pre mňa veľmi subjektívnych 85% ()

1985lula odpad!

všechny recenze uživatele

WTF??? Stopnuté kdesi v polovici...ďalej to moja psychika neuniesla. Už dlho vo mne nič nevyvolalo tak silný dávivý reflex ako toto. ()

Majzlík 

všechny recenze uživatele

Úlet pro lidi, kteří mají rádi absurdity typu "létající jeleni střílející rakety". ;) Ostatním doporučuju tenhle "skvost" vynechat, protože jinak vás může pekelně namíchnout - viz. některé komentáře zde. ()

Související novinky

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama