Reklama

Reklama

Malé městečko je otřeseno sebevraždou mladého páru. Další sebevraždy rychle následují a všichni obyvatelé jsou brzy vystrašení a nevědí si rady. Studentka Lindsay a její přítel Aidan ale objeví něco zlého, co spojuje všechny oběti. Lindsay si postupně uvědomuje, že další na řadě je právě ona a její jedinou nadějí je Aidan... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Nehľadiac na to, že po vzhliadnutí tohto hororíku, mám ešte väčšie prianie vidieť všetkých fanatických náboženských spermožráčov povesených, tak musím uznať, že koniec sa podaril. A dokonca, veľmi dobrú príchuť urobila prítomnosť Margo Harshman v roličke sesternici Sadie. Ci už svojou charizmou, alebo vtipnými hláškami, bez nej by to u mňa bolo za 2* . ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná duchařina a nebýt pár chyb, kterých jsem si všiml, hodnocení bych zvýšil minimálně o jednu hvězdu. V závěru temnou atmosféru ubyla fatální chyba. U baráku byla tma a při vběhnutí do lesa a náhle k vodě už bylo světlo a atmosféra šla dolu. Odehrávat se ve tmě, tak závěr je daleko napínavější. Čekal jsem podle hodnocení horší horor, tak že spokojenost.. 6/10 = 60% ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Ucházející, mezi ADH nadprůměr, ale s ostatními horory s podobnou tématikou nijak zvláštní film. Potěší zejména výkony mladých herců (farářův syn je patřičně hnusný, hlavní hrdinka zase sympatická), nápad sice originální zas tak není, ale není aspoň okoukaný a má to celkem zajímavý konec a navíc to prezentuje nezdravě věřící obyvatele vesnice jako nebezpečné, sfanatizované magory. Dokonce jsou tu i chvíle způsobující to známé mrazení v zádech, tudíž to jako duchařský horor funguje. Na jedno zhlédnutí, potom už asi moc nepobaví. 45% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tvůrci byli zřejmě velmi potěšeni pohledy na "Zrcadla" (2008) a tak se rozhodli, že si z nich "duchařský styl strašení" tak trochu vypůjčí do svého Prokletí. Inspirace jimi je zde totiž velmi průhledná a zcela jasná:) Zajímavě roztomilá a "nehollywoodsky" vypadající Elizabeth Rice je příjemně nezvyklým žánrovým osvěžením od často vyprsených, opálených a svůdných ječících krásek. Thomas Dekker se mi jako ztrápený čarodějnický synek s černými vlasy a umučenýma očima velmi líbil a spolu s Elizabeth vytvořili sympatickou ústřední dvojici. Ačkoliv scénář a dialogy místy šustí papírem a klišé, tak celkově se mi tento film dokázal postarat o pár napjatých, strašidelných chvilek, nabídl mi vydařené scény (dost brutální pro mě moment v koupelně, díky němuž se mi vybavila scéna s Amy Smart, právě v Zrcadlech) i slušnou atmosféru. ()

dewil21 

všechny recenze uživatele

Film o pokřiveném světě jednoho kněze, jeho fanatického synka a stádu oveček - lépe řečeno ovcí. Zbytek znáte, touha po pomstě, kletba, kniha "psaná krví", teenka, co se snaží všechny (a sebe) zachránit a bratr viníka, co jí v tom nakonec nenechá. Potěšil mě konec a vcelku i neoriginální provedení sebe/vražd. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama