Reklama

Reklama

VOD (1)

Řetězová zpráva vypráví příběh skupiny středoškoláků, kteří všichni obdrží stejný dopis s varováním, že pokud ho nepošlou dál, zemřou. Zpočátku většina z nich varování ignoruje, dokud dva z nich – Johnny (Cohen) a Dante (Segan), kteří dopis nepřeposlali, zemřou hroznou smrtí. Inteligentní Jessie Campbell (Reed) začne mít podezření, že mezi jejich smrtí a řetězovým dopisem existuje spojitost, a záhy se rozpoutá souboj s časem, při kterém jsou studenti nuceni zjistit, jakým způsobem je vrah sleduje. Obracejí se s prosbou o pomoc na rodiče a policii, ale Jessiině teorii nikdo nevěří až do chvíle, než detektiv Jim Crenshaw (David) zjistí, že je sám štvancem zcela nového hororového zabijáka. Dokáží jeho běsnění zastavit, nebo je jedinou možností přežití přeposlání zlověstného dopisu? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (98)

El_Rabbit 

všechny recenze uživatele

Další neuvěřitelný omyl české distribuce, mířící zanedlouho do našich kin... je neuvěřitelný, jak u nás vždycky dokoážou vyhrabat ty největší paskvily a hromady světovejch lahůdek si ani nevšimnou, popřípadě vyhrabou až jejich americký remaky... nechci film házet do úplnýho odpadu, jakožto milovník hororů všeho druhu musím uznat, že nějaký ty vraždy byly celkem vychytaný. Bohužel, to je na dobrej horor málo, to je totiž málo i na čiste slasher. K šílenství mě přiváděly neustále se opakující scény... aby náhodou divák nezapomněl, co se stalo před 15 minutama??? Nemůžu se taky zbavit dojmu, že se Chain Letter snažil vypadat jako Saw a jak konec napovídá, doufám, že se někdo dokonce nerozhodl, že tenhle zákeřnej útok na inteligentního diváka bude mít další pokračování, jelikož tenhle počin (na rozdíl od serie Saw) už nemá kam upadat. Nelogičnosti děje už ani nemá cenu zmiňovat, navíc tuším, že v ostatních komentářích je dostatečnej výčet. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Řetězová zpráva je poctivý slasher s hutnou porcí zábavnosti, který ocení především fanoušci slasherů. U obyčejného diváka neznalého pravidel vyvražďovaček hrozí, že odejde znechuceně už po první vraždě. Pokud vám tedy nedělá problém, že je film prošpikován nejen ostrými zbraněmi, ale i logickými kiksy, nemělo by vám dělat problém si Chain Letter užít. Má všechno, co kvalitní slasher má mít. Bod mu odebírám za ony občasné podivné kiksy - jak může vrah na střeše vytáhnout člověka na kotvě, aniž by ji musel rozhoupávat z velkého úhlu, aby se oběti zabodla do těla? Ne, že by mi to zase nějak zkazilo zážitek v kině, ale tenhle zápor prostě nejde přehlédnout. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No jo, ja viem, tie teen vyvražďovačky už nikoho nebavia a ani sa tomu nečudujem. Zase na druhej strane to na čierne čísla nevidím, pretože poniektoré vraždy celkom ušli (najmä to rozpučenie hlavy reťazou bolo fakt podarené). Ináč to nie je žiadna sláva, čo sa aj dalo čakať. Ale páčilo sa mi to o štipku viac ako My Soul to Take. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Lajkuj, četuj, hackuj, surfuj... v železářství řetěz kupuj. Maniak vše stíhá, velká nuda číhá." Velmi otravný film a nepovedený hybrid, který podivně střídá varovné zvedání prstu nad přetechnologizováním moderní společnosti, plodícím na netu a mobilech závisláckou mládež, s rádoby hororovým chrastěním skutečnými, masivními řetězy, koupenými za množstevní slevu v železářství U Rotta. Takový živočich (inteligentní hacker zkřížený s primitivním krvavým řezníkem), je divnější než ptakopysk, to nemají ani u nás v ZOO Plzeň. Btw, tam jsem měl radši zajít, místo ztrácení času s touhle ptákovinou. P.S. Po přečtení tento komentář zkopírujte a v csfd poště ROZEŠLETE PĚTI DALŠÍM UŽIVATELŮM ! Kdo řetěz přeruší, zemře bolestnou smrtí – přejedu ho tam a zpátky svým dabldekrem! ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Já se musím přiznat, že na to, jak je film dramaturgicky úplně mimo, jak celá zápletka je místama směšná, jak nudné postavy v něm hrají, jak málo vražd na slasher uvidíme, jak neschopnost vložit do scénáře o vraždění tak málo napětí (místama to i vypadá, že se nikdo o nic ani nesnažil) se mi docela líbil konec a Nikki Reed. Ale to je asi tak všechno... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Betsy Russell, ktorá vo filme stvárnila seržantku Hamill, hrala aj v snímke Saw (2004). Keď jedna z osôb - Neil (Cody Kasch) - dostane prvý krát email, v pozadí beží práve tento film. (beso74)

Reklama

Reklama