Reklama

Reklama

Nebezpečný parazit je mezi námi! Musí se zničit ještě dříve, než zasáhne celou civilizaci. A je jen jeden způsob, jak ho zničit - vypálit celý povrch Země. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

gumli 

všechny recenze uživatele

Prečo sa dal Val Kilmer nahovoriť na ten film?Má omnoho lepšie filmy.Ani on nezachránil tento film.Najviac mi vadilo to bezhlavé pobehovanie a strašne hlúpe rozhodnutia mladých študentov.Niekedy mi to pripadalo ako paródia,čo na takú citlivú tému vôbec nebolo vhodné.Len dúfam že sa nenájde nik,kto by tento film chcel prirovnať k filmu od Johna Carpentera The Thing.Na túto tému by sa dal nakrútiť naozaj dobrý film a nie tento banálny a dosť hlúpy film. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Další nedoceněná parádička na poli sci-fi thrilleru. Ano, je pravda, že film je zčásti okopírovaný z Věci, filmu, který se pro mě nepochopitelně pohybuje v top 200. Že by byl Kurt Russell až tak charismatický? No ale nechme být Věc. The Thaw je film, který pracuje se současnou problematikou globálního oteplování, což zde určitě spousta lidí odsoudí, ale já to beru jako skvělý a neotřelý nápad. ... Líbily se mi herecké výkony, skvělá byla hudba, úžasné bylo prostředí, zaujala mě tématika, ale samozřejmě i zde si tvůrci neodpustili několik klišé. Tak či onak, já se nenudil ani vteřinku, byl jsem docela slušně zhnusenej a thrillerově uspokojen. 80% s tím, že dám 5 hvězd, ať to hodnocení trochu stoupne. :) ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Od toho jsem mnoho nečekal, ale o to víc jsem byl příjemně překvapen. Krásně komorní a přitom globální horor o zákeřných červech. Já se dobře bavil, bylo jasné jak že to asi dopadne (ono to u těhle filmů ani jinak dopadnou nemůže a happy end by to totálně zazdil). Postavy jsou taky jasně rozdány a mnoho zvratů se nedočkáme, ale to vůbec nevadí. Má to v sobě odkazy na jiné filmy viz Věc či Cabin fever. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

The Thaw je přinejlepším průměrnou variací na legendární Věc, která nevyniká v žádném hledisku a jen omílá provařená klišé, což zároveň rapidně snižuje míru zábavnosti tohoto filmu. Atmosféra je v některých částech celkem obstojná, herci se snaží a některé to gore taky celkem ujde...jinak nic. 50% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Veľmi milo prekvapený. Absolútne som neočakával, že sa bude jednať o tak slušnú sci-fi záležitosť, ktorá najmä vďaka príbehu, a tým kde sa odohráva, pripomína úspešný “The Thing”. Samozrejme, jeho kvalitu v žiadnom prípade nedosahuje, no rozhodne sa nejedná o žiadny tragický pokus, ktorý by vyslovene nudil. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v Britskej Kolumbii v Kanade. (Danny88)

Reklama

Reklama