Reklama

Reklama

Nenechte se mýlit, Nikki (Ashton Kutcher) není gigolo. Je to jen podfukář, který využívá sex k parazitování na nejbohatších velkoměstských paničkách. Díky svému vzhledu a dokonalé taktice se lehce získává jejich přízeň a může si tak po jejich boku vychutnávat život na vysoké noze. Ženy mu poskytují bydlení zdarma, dávají fantasticky drahé dárky, umožňují přístup na VIP party a samozřejmě požadují spoustu sexu, což je Nikkiho hlavní zbraň. Ženy se díky němu cítí mladé, krásné a spokojené. Je to oboustarně užitečný vztah. Nickiho poslední obětí je Samantha (Anne Heche), krásná právnička ve středním věku, která mu dává víc, než kdokoliv dříve. Jenže Nikki potká nádhernou číšnici Heather (Margarita Levieva). Ta ho přijde navštívit k Samantě domů, když je paní domu mimo město. Heather podlehne kouzlu domu, který pokládá za majetek Nikkiho a začne s ním hrát stejnou hru, kterou on hraje s bohatými paničkami. Jenže když se Samantha vrátí domů, zjistí, že jí byl Nikki nevěrný a vyhodí ho na ulici. A tak se Nikki vydá za svým srdcem a snaží se získat Heather. Jenže dokáže žít poprvé v životě na vlastní pěst? (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (361)

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Taková dost obludná sonda do života jednoho morálně velmi odpudivého týpka, kterej se chce prokurvit životem a mít třeba auto nebo barák, nebo co já vím..., protože si myslí, že "o tom je život". Pak jaksi paradoxně natrefí na podobnou životní "kurvu", do který se jakože zamiluje. No, tolik ve zkratce. Námět je sám o sobě nechutnej a tudíž film je taky nechutnej. Ale to, že je film nechutnej neznamená, že není dobrej. Ashton toho debílka hraje parádně - je fakticky fakticky dobrej. Závěr mě ale nepřesvědčil, protože mám pocit, že tenhle typ lidí se nemění. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Samec teda Ashton Kutcher fakt je. Ve svejch třiceti letech točí film o tom, jak funguje jako zdejší šukací mašina a ženský jsou z něj unešený. Nevím jestli mi to příjde, nebo se sex čím dál tím víc prosazuje ve filmech. Tady se s tím ale nesere hodně dobře a popravdě se na to koukat docela dalo. Mohlo to být horší, ale romantiku bych tady určitě nehledal, možná ke konci. Ale taková romantika se najde klidně i v pornu. ()

Reklama

hallelluja 

všechny recenze uživatele

Predpokladám, že každá postava dostávala mimo záber úder do hlavy tupým predmetom. Inak si neviem vysvetliť tie osobnostné zmeny, ktorými prechádzali každých desať minút. Jednu poriadnu a definitívnu ranu čelom o stôl si radšej mohol dopriať scenárista, ušetril by nám, kultivovaným európskym intelektuálom, jeden filmový argument dokazujúci primitívnosť hollywoodskej kinematografie. Celé je to jalové, plytké, detinské. Nebrať. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Málokdy se mi stane, že bych se v hodnocení nějak zásadně rozcházela se zdejším vox populi. "Samec" je tak asi tou pověstnou výjimkou z pravidla. Ne že by to byl nějaký majstrštyk nebo tak..., ale docela v pohodě film to je. Mně celkem sednul, nijak nenudil ani neurazil. Slušných 60% (jednu či dvě hvězdičky dávám opravdu špatným filmům, to případ "Samce" není). ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Taký nenáročný film, v ktorom chýba vtip i napätie a dej je veľmi jednoduchý. Toto bol jediný film, ktorý v televízii bežal a vyzeral ako-tak normálne. Preto som sa rozhodol, že si ho pozriem. Celkom ma aj zaujalo, že tu hrá Ashton Kutcher. Skôr som ho neznášal, ale poslednou dobou mi vôbec nevadí. V tomto snímku sa mi ale nepáčil. Celkovo na mňa film nepôsobil práve dvakrát pozitívne. Začiatok bol zaujímavý, veľmi dobrý úvod ..Ďalej to pre mňa išlo ale z kopca. Osobne musím povedať, že ma pobavila tak maximálne jedna hláška a potom už sa to len viezlo. Je to škoda, vtip je pre film veľmi dôležitý, ale ja osobne som ho tu naozaj nenašiel. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Auto, ktoré požičiavala Samantha (Anna Heche) Nikkimu (Ashton Kutcher) je Mercedes-Benz G 500 a jeho cena sa pohybuje okolo 80 000 eur. (Cako_SK)
  • Dom, v ktorom býva Nikki (Ashton Kutcher) so Samanthou (Anne Heche) patril v čase natáčania filmu módnemu návrhárovi menom Randolph Duke a má hodnotu 8 250 000 amerických dolárov. (Cako_SK)

Reklama

Reklama