Reklama

Reklama

Nenechte se mýlit, Nikki (Ashton Kutcher) není gigolo. Je to jen podfukář, který využívá sex k parazitování na nejbohatších velkoměstských paničkách. Díky svému vzhledu a dokonalé taktice se lehce získává jejich přízeň a může si tak po jejich boku vychutnávat život na vysoké noze. Ženy mu poskytují bydlení zdarma, dávají fantasticky drahé dárky, umožňují přístup na VIP party a samozřejmě požadují spoustu sexu, což je Nikkiho hlavní zbraň. Ženy se díky němu cítí mladé, krásné a spokojené. Je to oboustarně užitečný vztah. Nickiho poslední obětí je Samantha (Anne Heche), krásná právnička ve středním věku, která mu dává víc, než kdokoliv dříve. Jenže Nikki potká nádhernou číšnici Heather (Margarita Levieva). Ta ho přijde navštívit k Samantě domů, když je paní domu mimo město. Heather podlehne kouzlu domu, který pokládá za majetek Nikkiho a začne s ním hrát stejnou hru, kterou on hraje s bohatými paničkami. Jenže když se Samantha vrátí domů, zjistí, že jí byl Nikki nevěrný a vyhodí ho na ulici. A tak se Nikki vydá za svým srdcem a snaží se získat Heather. Jenže dokáže žít poprvé v životě na vlastní pěst? (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (361)

castor 

všechny recenze uživatele

V tomhle případě nikdo nečeká Felliniho nebo Bergmana. Tvůrci předkládají naprosto jednoduchou zápletku. Hlavní záletník Nikki je povaleč, který nemá práci a vlastně ani kde složit hlavu. Jenže je vymydleným hezounkem, co se pomocí pár triků (nečekejte žádnou osvětu) dostane do kalhotek, bejváku i účtu nějaké bohaté slečinky/paničky. Jednoduše s ní stráví noc a omotá si jí kolem prstu natolik, že u ní nějakou dobu bydlí.. Teď tenhle Černý Petr padl na sympatickou paničku Samanthu.. Jedno se musí uznat. Tvůrci se ve světě povrchních milionářů docela obratně pohybují. Jsou místa, která fungují lépe než dobře, snad i skvěle (například nehollywoodský závěr jest toho příkladem). Jindy je ale těžké se s hlavními hrdiny ztotožnit. Nikkimu to prostě jednou sakra nevyjde, skončí na ulici a trvá to ještě hodně dlouho, než pochopí, že je třeba něco změnit. Tenhle posun o krok dál docela bolí. Nejen Nikkiho, ale i diváka. Když se on, cynický prostitut, zamiluje do podobně protřelé šlapky/servírky, tak tahle dramaticko-romantická linie prostě nefunguje, jak by měla. Což je velká škoda, protože náznaky by tam byly. Režisér David Mackenzie u mě rozhodně není nějakým břídilem, ví, jak hluchá místa neudělat ještě hluššími, jak správně nastavit kameru a co obléct/neobléct stále rozkošné Anne Heche. Jednoduše jsem se nenudil, nenaštval, docela si odpočinul a ona jinými zmiňovaná závěrečná žába je geniální!! ()

MA.KI 

všechny recenze uživatele

Mám strašnou chuť dát plný počet, i když dokonalé to není. Fascinuje mě však onen (i když možná trochu pohádkově nereálný) vývoj charakteristiky hlavní postavy, stejně jako vývoj mé percepce snímku jako celku. ~ Od prvotního skeptického přístupu až k závěrečné metaforické scéně se žábou a myší, která mě nakonec utvrdila v tom, že těch pět hvězd nakonec může být. Mimochodem, možnost koukat celé titulky na jednu hnusnou trávící žábu se vám u žádného jiného snímku nenaskytne! A koneckonců i ten (u většiny zde komentujících neoblíbený) hollywoodský casanova a metrosexuál s kšandami Kutcher, jenž si s vysokou pravděpodobností zahrál své alter ego, svou roli zvládl poměrně solidně. Kvalitní kamera i soundtrack. ~ /dále možné spoilery!/ Krátce k oné charakteristice protagonisty. Nikky je cynický parazit, jenž zcela pragmaticky využívá svého atraktivního vzhledu a zneužívá bohaté slečny (jejich materiální statky, klame jejich city,…). Značná stopáž se tedy věnuje jeho nicnedělání, lovení ženských OBJEKTŮ (k uspokojení, zabezpečení,…) a bytí s nimi. Vzhledem k tematice snímku jsou četné poměrně explicitní sexuální scény. Aniž bych zacházel do detailů a popisování děje, onen zvrat přichází v uvědomění si citů k číšnici Heather, kdy jeho do té doby převládající obávání se intimity, blízkosti, duševního propojení / povrchnost a prázdnota ve vztahu k ženám se mění v nalezení citu a projevení lásky. Pohřbí antihollywoodský konec protagonistovo procitnutí z agónie? ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Takže tady máme Ashtona Kutchera, hollywoodský krasavec známý svojí průměrnou filmografií. Pro mnohé další béčko, pro mě sakramentsky zábavný film. Tenhle metrosexuální "kšanďák", oslňující ženy úsměvem a růžovým tričkem mi prostě sedl, jak prdel na mísu. Film je sám o sobě bez děje, celý snímek se dá vyjádřit pár slovy. Prcání, předvádění kamasutry, nic nedělání, šála kolem krku, ale je to zatraceně zábavné. Ashton je přesně ten typ člověka, kterému tohle prostě sedí. Vše je uvěřitelné, přisprostlé a na nic si nehrající a mě to v ty tři ráno děsně bavilo. 90% 26.12. 2009 ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Popravdě dost sexistická a přitroublá komedie, teda ani ne moc komedie, spíš jako takový rádobydrama. Kutcher stavěnej na tyhle role mi tu nějak nevadil, ale má teda hroznej dabing. Scénář celkem nudnej a trapnej, bez náznaku změny či zlepšení. Za takovou tu snahu dávám jednu hvězdu a druhou za nečekanej, neklišoidní a celkem tedy povedenej konec. 40% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kutcher je profesionální bezskrupulózní zlatokop, kterej se jednoho krásnýho dne zamiluje a všechno je rázem jinak. Takže další kýč jako prase, kterej se od svejch bratříčků liší snad jen lehce netradičním koncem. Jinak se neni na co koukat, protože hlavní představitel hrál dobře naposledy v Hele vole kde mam káru a zbytek ansáblu taky nestojí za moc. Zachraňuje to jen nahatá Anne Heche, která už má sice roky, ale pořád vypadá móóóc dobře. 10% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Anne Heche za svůj výkon ve filmu inkasovala 65 000 amerických dolarů. (newpage)
  • Dom, v ktorom býva Nikki (Ashton Kutcher) so Samanthou (Anne Heche) patril v čase natáčania filmu módnemu návrhárovi menom Randolph Duke a má hodnotu 8 250 000 amerických dolárov. (Cako_SK)

Reklama

Reklama