Reklama

Reklama

Thea Clayhillová pracuje v malém vydavatelství jako sekretářka arogantního šéfa Jerryho Steinwalda. Ten ji pověřuje spoustou ponižujících úkolů, za každou drobnost ji peskuje a nakonec se ji rozhodne propustit. Dívka se však po smrti rodičů stará o mladší sestřičku Emmu a nemůže si dovolit o práci přijít. Aby si ji udržela, řekne Jerrymu, že je těhotná. Lež skutečně zabere a práce jí zůstane. Jenže teď musí vyřešit, co se svým "těhotenstvím", zejména když se informace rozkřikne a všichni se k ní začnou chovat hezky a pozorně. S pomocí kamarádky Lisy a umělého bříška předstírá úspěšně jiný stav a přitom horečně přemýšlí, jak ze zapeklité situace ven. Jerry musí načas odjet z města a firmu převezme jeho sympatický bratr Nick. Aby pro vydavatelství získal knihu Suzie Cavandishové, vezme s sebou na setkání se spisovatelkou Theu, která ji přesvědčí. Nick pak rozjede ve vydavatelství novou divizi, zaměřenou na rodinu, a chce Theu jmenovat editorkou. Navíc se mezi ní a Nickem začne rodit romantické pouto. Thea si nového života užívá tak opravdově, že se jeho součástí stane i její těhotenství. Emmě se to však nelíbí a snaží se sestru přimět, aby se ke lži přiznala. Nejprve náznaky, později přímo, a když nic nezabere, přistoupí k sabotážím. Thea se brání, ale pravda nakonec vyjde najevo. Bohužel v tu nejméně vhodnou chvíli. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Prostředí 5/10/// PLUS: prozatím stále oblíbená Lindsay Lohan, která určitě brzy získá zajímavější role, zhruba od poloviny snímku si zvyknete na děj a budete se občas i bavit, jsem celkem rád, že se to obešlo bez trapných scén MÍNUS: po všech stránkách docela průměrná komedie, nebýt tady Lindsay jdu ještě o hvězdičku níž, scénář určitě není pro každého a taky není moc pravděpodobný a reálný***(Celkem 52%)*** Jste v tom? A šéf vás chce vyrazit, protože jste zapomněla na nějakou maličkost. Upozorněte ho na to, že jste v tom i kdyby to nebyla pravda, určitě si tak pomůžete k úspěšné kariéře. Ale teď vážně! Zdá se vám to jako zajímavý námět, pokud ano tak vám zaručuji že se budete dobře bavit./// PS: Hlavní představitelka poslední roky ztrácí půdu pod nohama a docela se plácá z průměru do průměru. Možná to má vliv na její osobní život a nebo obráceně její chování má vliv na nabídky od producentů či režisérů. Je načase aby se holka vzpamatovala a vypracovala se zpět do první ligy. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Další z řady produktů hollywoodské sériové velkovýroby jednohubkových komedií, na které si již hodinu po shlédnutí ani nevzpomenete. Vše se striktně drží v zaběhnutých šablonách a klišé. Tato konkrétní komedie vlastně jako komedie nefunguje, jistou snesitelnost si udržuje pouze v rovině romantické či díky dobrodružným situacím plynoucím ze lži, která se vymkne z ruky. Snesitelná je i Lindsay Lohan. ()

Reklama

alambert 

všechny recenze uživatele

Po skvělém začátku a rozbíhání děje bohužel přichází nudný vrchol dějové linie a trapné až nereálné "rozuzlení", což dost kazí výsledný dojem. Je to škoda, navíc Lindsay Lohan to slušelo a v té první části i dobře hrála, takže kdyby byla ta druhá část udělaná pořádně, mohl to být o třídu lepší film... ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Filmová ňůďa jako blázen, nabízející zajímavý námět a naprosto klišovité zakončení, které by předpokládal kdejaký začínající filmový kojenec. L. Lohan není žádným překvapením a nedává filmu nijak na výjimečnosti. Naopak její sestra v podání B. Mendler je úžasným hereckým nosníkem a poctivě filmu zachraňuje dvě hvězdy, bez kterých, by "filmová těhule" putovala rovnou do pomyslného odpaďáku. ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Nejhůř asi u Labor Pains dopadl casting, za L. Lohan jsem rád, ale zbytek castingu nejspíš probíhal v hereckém pekle. Když k tomu připočtete mdlou režii, vcelku ohraný námět a béčkového (přinejlepším) scénáristu, tak mi z toho vychází, že ti kdo nemají opravdu rádi Linsay by se tomuhle snímku měli asi vyhnout (ono to ani nebude zas tak těžký, vzhledem k tomu, že to nešlo v kině). Já do této kategorie diváků naštěstí nespadám, takže jsem si tu hodinku a půl s Lindsay docela užil. 2,5* (opravdu jen za ní) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Původně film jen pro kino distribuci, ale později povolený jako televizní film. (ČSFD)
  • Filmovalo sa v kalifornskom meste Los Angeles, Burbanku a Woodland Hills. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama