foto

D.C. Douglas

  • nar. 2.2.1966 (53 let)
    Berkeley, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Death Race 2050
Smartass
The Shickles
2016 Ginger & Snapper
Isle of the Dead
KILD TV
Ribbons
2014 Alpha House
Apocalypse Kiss
Helen Alone
Sharknado 2 (TV film)
2012 ...Or Die
2010 Star Is Born: Special Features, A
Titanic II
2009 Change Your Life!
Poker Run
Šéfe, jsem v tom!
2008 Deadwater
2007 Nebezpečný let (TV film)
Sister's Keeper
Universal Remote
2006 666: The Child
Setkání v New Yorku
2004 Scarecrow Slayer
2003 Commission, The
2002 Killers 2: The Beast
2001 Totally Blonde
1999 King's Pawn (TV film)
1998 Emmino přání (TV film)
1995 Přepadení 2: Temné území
1989 Komando budoucnosti

TV seriály

2017 Monchhichi (TV seriál)
2016 Z Nation (TV seriál)
They Grow Up So Quickly (S03E10)
Heart of Darkness (S03E09)
2015 Z Nation (TV seriál)
Zombie Baby Daddy (S02E06)
2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
New Orleans I. (S11E18)
2012 2 $ocky (TV seriál)
A peníze za léky (S01E20)
Franklin a Bash (TV seriál)
Strange Brew (S02E01)
Workaholics (TV seriál)
True Dromance (S03E02)
Castle na zabití (TV seriál)
Spiknutí (S04E12)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Poklidná čtvrť (S03E22)
2011 Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Život bez Hope (S02E10)
Griffinovi (TV seriál)
Do starého železa (S10E09)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Riskantní podnik (S05E13)
Griffinovi (TV seriál)
Family Guy Presents: Something Something Something Dark Side (S08E20)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S06E01)
2006 What About Brian (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
The Inside (TV seriál)
2004 Čarodějky (TV seriál) - a.z.
Tribunál (S06E19) - a.z.
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Mister Sterling (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Průlom (S02E21)
JAG (TV seriál)
Pas de Deux (S08E23)
2002 Beze stopy (TV seriál)
That '80s Show (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Druhá smrt (S09E02)
2001 Čarodějky (TV seriál)
Nevěsta temnot (S03E13)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1997 Claude's Crib (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Boston Common (TV seriál)
1995 Hudson Street (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2009 Nejmocnější zbraně (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Ginger & Snapper

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Ginger & Snapper

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Ginger & Snapper

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace